- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ahmet apa 'yı duydunmuYapıyo musun bunu sen, kaç kilo veriyosun? Bunda da hiçbir şey yok yabenimkine bile yok diyorlar bu hepten yok
Olsun canım daha çok gençsiniz hatasını anlayıp düzelmesi iyiye işarettir senin adına çok sevindim inanki
Kalıcı değilse işe yaramazAhmet apa 'yı duydunmu
Onun seviyelerini yapıyordum, biraz saçmalayıp seviyelerin dışına çıktıysam da açlıkları yapabiliyorum.
Kaç kilo verdiğim çok önemli deyil çünkü kalıcı deyil
Önemli olan açlık sonrası
Aslında sağlığını sormuştum ama senin cevabını hatasını anlayıp düzeldi diye anladım benimde kafam karışık bu aralarsağlığını sordun zannettim.
❤❤❤❤❤❤❤❤Takımımız bayağı şenlenmiş maşallah inşallah eskisi gibi her hafta dereceler yine bizim takımda olacak
Supeeeerrrrrrrtiyi akşamlar herkese
kahvaltım : (09:00)
1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim süzme peynir, 1 dilim hindi füme, domates/salatalık, şekersiz çay
ara: (11:30)
yeşil çay
öğlen yemeğim: (13:30)
1 porsiyon(yağsız haşlanmış) yoğurtlu makarna + havuç salatası
ara: (17:00)
sade türk kahvesi + 5 tane antep fıstığı
akşam yemeğim: (19:00)
10 tane hamsi + salata + roka + tere
ara: yok
su: 2 litre
spor:
8000 adım (5000 adım 50 puansa, bu da 80 puan olur heralde)
toplam spor: 80 puan
teşekkür ederimmmSupeeeerrrrrrrt
o daha süperBen bugunnnn 10.000 adımı tamamlamisim
Evin icinde koşuşturup duruyorum bir öbür odaya ordan oraya buda spor sayılır yemeği kadir bulaşıkları yika çay kahve yap süt mayala süt tenceresini 10 kere indirdim yere kaldırdım 10 kere buda spor mutfak tezgahına dokunarak 20 kere aşağı yukarı eğildim kalça ve göbek için 100 kere sağa sola salladım bunları yazmayı unuttum
Yok istee ben bulamiyorumm yoksa bilirim ben boyle seylerii eski zamaninda gruphepsi icin site vardii orda admindim ben hattaa cokguzel seyler oluyodu sonra kapattik iste buyudukce biraktik dosya ekle diye bi ünlemde bulamiyorum burda resimli olarak bana anlatabilirmisinyazdığımız pencerenin altında DOSYA EKLE var oradan
HoşgeldinBende katılabilirmiyim
Aaaaa tamam buldumYok istee ben bulamiyorumm yoksa bilirim ben boyle seylerii eski zamaninda gruphepsi icin site vardii orda admindim ben hattaa cokguzel seyler oluyodu sonra kapattik iste buyudukce biraktik dosya ekle diye bi ünlemde bulamiyorum burda resimli olarak bana anlatabilirmisin
ama o doktor kontrolünde devamlı özel bi program uyguluyor. örnek alma sen:)Yapıyo musun bunu sen, kaç kilo veriyosun? Bunda da hiçbir şey yok yabenimkine bile yok diyorlar bu hepten yok
saram özletme kendini kuzumTakımımız bayağı şenlenmiş maşallah inşallah eskisi gibi her hafta dereceler yine bizim takımda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?