- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Dayaniyorum ya ilk iki gün zorlanmistim şimdi bünyem alıştı eşim 8 de geliyor işten o saate beklmek istemiyorum aksine çok rahat ettim erken yediğim içinGünü erken kapatiyorsun dayanabiliyor musun
Bende 5 bazen 5.30 gibi kapatıyorum. İlk iki gün zordu sonra alıştım.Günü erken kapatiyorsun dayanabiliyor musun
Bende kocam göreve gittiği zamanlar erken kapatıyorum yemek yemeğiBende 5 bazen 5.30 gibi kapatıyorum. İlk iki gün zordu sonra alıştım.
Eva fitness diye sayfada da var acayip hızlarına yetişmek zor oluyoePuanlamayı bende yapamıyorum . Dediğin dansa bende bir bakıýım.
kahvaltım : (11.00)
2 yumurta 1 Domates 1 salata 12-13 dal maydanoz 1sivri biber ve biraz yagsiz peynir tam bugday 1 dilimsekersiz cay
ara: d3 vitamin ve folik asit
akşam yemeğim: (18.00)
Tarhana corbasi Semitotu yemegi ve sebzeli makarna
Bol yesil salata
ara: yesilcay ceviz findik
su: 1 litre
spor: leslie 15 dk
Menüler çok güzel afiyet olsunUyadınktan sonra 1 büyük bardak sirkeli su
kahvaltı 2 adet köz biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 dal roka 1 adet domates 1 adet salatalık
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
öğle
4 yemek kaşığı pırasa yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 adet keçiboynuzu
Akşam
1 adet ızgara levrek
Az salata
2,5 litre su
45 dk Leslie 135 puan
O ara nasıl bir ara kız d3 folik asitkahvaltım : (11.00)
2 yumurta 1 Domates 1 salata 12-13 dal maydanoz 1sivri biber ve biraz yagsiz peynir tam bugday 1 dilimsekersiz cay
ara: d3 vitamin ve folik asit
akşam yemeğim: (18.00)
Tarhana corbasi Semitotu yemegi ve sebzeli makarna
Bol yesil salata
ara: yesilcay ceviz findik
su: 1 litre
spor: leslie 15 dk
Böyle adamları dövesim geliyor yemin ederim.Bende diyete basladim dedigimde esimee diyo ne diyetii hahahahah dedim rahatsiz oluyorum artik hicbiseyim olmuyo dedim olsun alirizz beden buyugu esim illaa bensiz yemek yemezz bukonuda bazen az yiyorum bazen kacamak yapiyorum hahahahah neseki haftaya vardiyasi farkli o zaman daha cabuk verebilirim buhafta puan alacagimi sanmam amaa duzenli besleniyorum enazindan gene
Sabah geliyo illa simit alcak bana illa yedirecek onun yuzunden aldim zaten kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?