randevu aldım tahlile gideceğim. hormon, vitamin, şeker, kolesterol ve varsa bakılsın.geçmiş olsun canım, lütfen dikkat et kendine.
iyi yapmışsın, bakılsın her şeye için de rahat eder. kilo almamışsın en azından ödemdir çoğu da. bi düzene girsen çabuk toparlanacaksın.randevu aldım tahlile gideceğim. hormon, vitamin, şeker, kolesterol ve varsa bakılsın.
bir de kadın hastalıklarına gitmem gerek. yine hormon testi için. benim regl 4 aydır ileri atmıştı ya, hem çok bunaltıyordu psikolojik olarak hem de çok ağrılı geliyordu. onu doktor kuzenime söyledim. hormon testi yaptır dedi. yaş itibariyle uygunsun, belki perimenapoz olabilirsin dedi. menapozdan 2-3 yıl önce bazı kadınlarda regl aralığı uzuyormuş. sonra yavaş yavaş azalıyormuş kanamalar falan. kan tahlilinde çıkar dedi. canım sıkıldı çok. hazır değilim. gerçi zannetmiyorum ama yine de baktırmam lazım, içim rahat etsin.
regl dönemi bir acayip oluyorum. aşırı bunaltıyor beni. oysa kanamalarım normal.
ama bunları yaparken az silkeleneceğim. menülerimi düzelteceğim. bu aralar yemeği normal yiyorum ama çok çikolata yiyorum. buraya ara verdiğimde 87,5 falandım. 86 ya düştüm. bugün akşam üzeri 88,4 çıktım. gerçi şişlik falan da var ama olsun çok fazla. daraltıyor beni.
evet birazı ödem. dolunay da yaklaşıyor ya onun da etkisi var. yarından itibaren 2,5 öğüne geçeyim diyorum bakayım. hayırlısı.iyi yapmışsın, bakılsın her şeye için de rahat eder. kilo almamışsın en azından ödemdir çoğu da. bi düzene girsen çabuk toparlanacaksın.
selam canım, ben de bol eksiler diliyorum. teşekkür ederim.moni
Selamlar.Ben cekiliyorum yarismadan cunku haftada 2 kez kilo bildirimi benim icin fazla.Yarisi da aksatmayayim ben.Insallah biraz daha verince katilirim.Sevgilerr.Bol eksiler
Uu beybi rakibim bu yana gelsinkızlar, birbirinize meydan okuyup yarışa girebilirsiniz.
cuma günü de kazananı açıklarız. rakibin kilosu önemli değil, kazanan % hesabına göre belirleniyor.
rakiplerinizi seçip bana bildirin
iyi olan kazansın
Ben geliyim miVarmı meydan okuyan son 3 kilo hirsliyim azimliyim kararliyim siz benden daha avantajlisiniz beni yenersiniz .çünkü regl dönemine girdim ve metabolizmam durmuş durumda. Cuma gününe kadar bir gram veremem merak etmeyin
Ya hic önemli degil tabi ki. iyi gidiyorum elimden geldiğince porsiyonlari kuculttum. Mesela her ogunde yek tabaga koyuyorum yiyecekleri. Gozum doyuyor. Bir de bitki caylarina basladim. Adacayi mesela. Kusburnu vs. Sekeri azaltmaya basladim diyelim. Su an gizel.gidiyor hamdolsun. Bir de her gun 30 dk yuruyus. Sen nasilsin canim benim?Lonely single girl seninle konuştuk sonra giremedim kuzum kusura bakma. çok yoğundum. eve yorgun gelip erken falan da yatınca gelemedim. bir de rotası şaşan reglim çok ağrılı geldi. zorlandım.
senin diyet nasıl gidiyor?
Nasılsın diye soracaktım Fulyacım yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun dikkat et kendine doktora gidince sonuçlarını yaz bize merak ederim canımiyi akşamlar kızlarrr
takıma yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel. tek tek etiketleyemedim ama hepiniz hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?