Allah bağışlasın canımRamazan basliyor 2 ve 4 yaslarinda kuzularim var bu yüzden ara vernek istedim foruma ama belki gelirim yine
Aaaaaa dizi bakacam diye kaçırmışım olanları burası yıkılıyor huuuuuuuhhuüu
Çok güzel bir sonuç elde ediyorsun canım benim inşallah bizde elde ederizCanım benim öğünler arasında asla bir şey yemedim
Genelde ilk öğünüm 12.00 da. Abartmadan yedim
Son öğünüm 16.00 veya 17.00 da
(gece yaramazlık yapmadığımı varsayarsak :))
Öğünler arasındaki 4 saatlik ve geceki en az 12 saatlik süreçte asla bir şey yiyip içmedim.
Ev işleri de beni güzel motive etti. Uzun zamandır ev işi yapmamıştım biraz salık moddaydım. Ev temizlendikçe yemek yeme isteğim o kadar azaldı, hem bana hareket olmuş oldu
Durum bu yani aralıklı oruç sayesinde gitti anlayacağın
Yaa hiç de bilem
Ayyyy inşallah
Evet gerçekten öyle. En iyisini yapmışsınız gezegenim
Süperrr ❤❤❤❤Ooo süper 1. Olmuşuz
Tebrik ederim kızlar süpersiniz
Kesinlikle katılıyorum harikasinnnnn❤❤Çok güzel bir sonuç elde ediyorsun canım benim inşallah bizde elde ederiz
Hoş geldin canım ben daha öncede hızlı kilo verip aldığım için şimdi acele etmiyorum yavaş yavaş verip kalıcı olmasını istiyorum ilk basladigimda hızlı gitti ama şimdi haftada 1 bazen 1,5 veriyorum gayet iyi gidiyor bence benimde hafiften kollarımda sarkma olmaya başladı benimde bir an evvel sikilatiracak egzersizlere başlamam lazımMerhaba kızlar. 10 gündür banlı olduğum için giremiyordum. Maalesef bu 10 gün hiiiç iyi geçmedi. Motivasyondan uzak kaldığım için diyet miyet hak getire. Yedim de yedim. Sanırım verdiğim bütün kiloları aldım
Neyse ağlayıp sızlanmanın bir anlamı yok. Baştan başlamaya ve bir daha yoldan ayrılmamaya niyetliyim. Bu arada youtube'dan sıkı değişim adında bir program izliyorum. Aşırı kilo veren insanların vücutlarındaki sarkmaları konu alıyor. Benim 30 kilo fazlam var ve bir an önce verip kurtulayım düşüncesindeydim. Ama hızlı kilo verenlerin vücutlarının geldiği hali izlemek beni dehşete düşürdü. Öyle olmaktansa kilolu kalmayı bile tercih ederim. Ama tabii bunu bahane edip kilolu kalmak yokönceden hedefim 5-6 ayda bu kiloları vermekti ama şimdiki hedefim en az bir senede haftada bir kiloyu geçmeyecek şekilde kilo vermek. Zaten günde 10 bin adımımı aksatmamıştım ama bugünden itibaren buna egzersiz de eklemeye başlayacağım. Güzel bir uygulama buldum. Tüm vücudu çalıştırıp sıkılaştıran bir egzersiz programını uygulayacağım. Ayrıca kollarımın sarkmasından özellikle korktuğum için kola özel egzersiz de uygulayacğım. Verdiğim her kilonun yerine bir miktar kas koyarak, boşalan alanı sarkmaaına izin vermeden olabildiğince toplayarak ilerleyeceğim inşallah.
Durum bu. Herkes iyidir umarım. Diyetinize sadık kalın, yaşadığım pişmanlığı hiçbir yiyecek telafi edemez
Tebrikler emegi geçen herkesevee bu haftanın etap birincisiyiz
tüm takımımı kutluyorum
inşallah her hafta güzel derecelerimiz olacak
Tebrik ederim kızlar başarılarınız daim olsun bizim takımımızada birincilik yakışırCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 721. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1.135
2. (5. TAKIM) ==> % 0,977
3. (6.TAKIM) ==> %0.976
BİREYSEL DERECELER
1. @Asi Matmazel ==> %2.933==>4.TAKIM
2. @Cedarice ==> % 2.323 ==>6.TAKIM
3. @L O L ==> % 2,183==>5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@afrasyab08 ==> %-2,644==> 13. TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?