sağol kuzum, daha iyiyim hamdolsunGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
sağol kuzumCok gecmis olsun monim
Ay hadi insallah canim
ben arkadaşımın kızı diyetisyen onunla online başladım 2. ayımızdayız. önceki diyetisyenimle benim listeler hep dedoks tarzıydı . bu da tam tersikarboyu kessem hem insülin düşer, hem de kilo veririm canım. ramazandan umutluyum Allahın izniyle. inşallah senin sonucunda iyi çıkar.
aslında iyi olur ama canım şimdiki diyetisyenler tutturmuş detoks metoks. hızlı kilo verdirmek sürekli yapılmayacak şeyler veriyorlar. diyetisyene başlayınca da onun listesine uymak zorunda kalıyorsun. karar veremedim. bir de şu var. işyerine yemek geliyor. öğlen oradan yiyorum artık. çok zararlıları yemeden öğleni oradan ayarlamam lazım. sabah ya hiç yemesem ya da karbosuz çok az bir kahvaltı, öğlen yemek, akşam da karbosuz olsa aslında güzel kilo veririm. ramazanda ben bir düşüneyim.
evet maalesef
denerim inşallah. bana iyi olur. dolapta zaten geçen haftalarda hazırladığım hurma pürem var. diğer malzemeler de var. yaparım. saol canım tarif için.
canımcım sadece akşam menünü yazmışsın toplu olarak sabah öğle ve akşam yazmalısınHerkese merhaba arkadaşlar, öncelikle 1. Lik için hepinizi tebrik ederim.
İlk menü bildirimimi yapayım.
2 kase yayla çorbası
7 adet tavuk kanat
1 dilim ekmek
Turşu
Çayın yanına 1 su bardağı kadar patlamış mısır
Ok canım dikkat ederim bilmiyordumkuzum omlet yaptığın günler ekmek tüketmeyebilirsin, omletle ekmek normalde de aranmıyor zaten
kız sporları puanlarını toplayıp yazsanaSabah kahvaltısı:
Yumurta
Peynir
Glutensiz yulaf ezmesi
Ara Öğün:
Nescafe
Öğle Yemeği:
Çorba
Salata
Ayran
Ara öğün:
Sandwich
Akşam Yemeği:
Karnıbahar Kısır
Sebze köftesi kıymasız
Ayran
SPORLAR
Yürüyüş 1 saat
Zumba dersi online yarim saat
Leslie 1 saat
Bowflex bölgesel 40 dakika
Bugün günümü sporla tamamladım.
Su: 4.5 litre
kiloları bi günde almadık ki hemencecik verelim, çok haklısın haftada 1 kilo gayet güzelMerhaba kızlar. 10 gündür banlı olduğum için giremiyordum. Maalesef bu 10 gün hiiiç iyi geçmedi. Motivasyondan uzak kaldığım için diyet miyet hak getire. Yedim de yedim. Sanırım verdiğim bütün kiloları aldım
Neyse ağlayıp sızlanmanın bir anlamı yok. Baştan başlamaya ve bir daha yoldan ayrılmamaya niyetliyim. Bu arada youtube'dan sıkı değişim adında bir program izliyorum. Aşırı kilo veren insanların vücutlarındaki sarkmaları konu alıyor. Benim 30 kilo fazlam var ve bir an önce verip kurtulayım düşüncesindeydim. Ama hızlı kilo verenlerin vücutlarının geldiği hali izlemek beni dehşete düşürdü. Öyle olmaktansa kilolu kalmayı bile tercih ederim. Ama tabii bunu bahane edip kilolu kalmak yokönceden hedefim 5-6 ayda bu kiloları vermekti ama şimdiki hedefim en az bir senede haftada bir kiloyu geçmeyecek şekilde kilo vermek. Zaten günde 10 bin adımımı aksatmamıştım ama bugünden itibaren buna egzersiz de eklemeye başlayacağım. Güzel bir uygulama buldum. Tüm vücudu çalıştırıp sıkılaştıran bir egzersiz programını uygulayacağım. Ayrıca kollarımın sarkmasından özellikle korktuğum için kola özel egzersiz de uygulayacğım. Verdiğim her kilonun yerine bir miktar kas koyarak, boşalan alanı sarkmaaına izin vermeden olabildiğince toplayarak ilerleyeceğim inşallah.
Durum bu. Herkes iyidir umarım. Diyetinize sadık kalın, yaşadığım pişmanlığı hiçbir yiyecek telafi edemez
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +70 | ||||||
| +180 | ||||||
@emxeren | +180 | ||||||
A Abceli52 | +80 | ||||||
| - | ||||||
@Pembegomlek | +70 | ||||||
| +120 | ||||||
| - | ||||||
@Baby Cat | - | ||||||
E Eftalios | + | ||||||
| + | ||||||
R reklam | - | ||||||
| - | ||||||
B baharns | +50 | ||||||
| +50 | ||||||
E Etabiti | + | ||||||
hayırlı olsun canım. evet hepsinin tarzı farklı. son zamanlarda zaten çok rahatsız oldum kilodan. birşeyler yapacağım Allahın izniyle.ben arkadaşımın kızı diyetisyen onunla online başladım 2. ayımızdayız. önceki diyetisyenimle benim listeler hep dedoks tarzıydı . bu da tam tersiher hafta bi ton tariflerle bi liste veriyor yazdır yazdır bitmiyor. yazıcı benim listelere çalışıyor evde yani diyeceğim o ki her diyetisyenin tarzı farklı
Tamam bir de öyle deniyeyimkuzum font mu büyük acaba sende? benim mesajımı alıntıla direk quete leri silersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?