Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlarrrrr
Gunaydin
Dun gece felekten bir gece çaldık ailemle
Yazmaya utaniyorum ama yazacagim.
Tam 1.5 kg almisim dunden beri bugun acil detokstayim
.
Dun 4 saat temizlik yaptim ,cekmecelerin içleri, halilari kaldirdim yerleri sildim yeni hali serdim banyo wc komple üst katı bitirdim
.
Sonra baktim annem yemek yapiyor ,yapma gurbanin olam bak o kadar kalori tukettim yapma etme dedim ama
Bu ara ekmegi evde yapiyoruz
Malum aile 5 kişi, kapida 4 kopek 15 kedi olunca normal ekmek yetmiyor
Neyse sobanin uzerinde tavada ekmek yapmis, cay demlemis,bir de menemen falan
Hücuuuum diyerekten daldim napim
Baya bir yedim aman dedim hep birlikte bu yemegi yiyoruz agiz tadiyla cok sukur bu seferlik ye gitsin anasını satayım dedim
Menemen ,ekmek,cay gömdüm baya ama olay şu ki saat 23.00 tü
.
Yani bu saatten itibaren sıkının da sıkısı dietteyim bu hafta anlayacağınız
Bu haftao kilit acilacak insallah

Ay 1.olmusuuzz hadi hayırlı olsuunn
Dün tartilamadim oyuzden atamadım kilomu. Zaten diyette yapmadım tatlı filan yedim.
Ama bugün tekrar başladım diyetime.
Kahvaltı yaptım şimdilik, sıkıntısız geçti.
Ramazanda geliyor, inşallah ramazanda 3-4 kilo vererek kapatırım diyorum.
Eğer akşam çok fazla cozutmazsam aslında vermek daha kolay ama gözün aç oluyor işte, her şeyden yapıyorsun yemeğe. Bakalım dikkat edeceğim, bence herkese bir fırsat bu ay. Beraber daha çok kilo verebiliriz

İnsanlarında farketmesi önemli vallahi çok motive oluyor insan

Canım insülin düşmesi için en az 10 15 kg vermen gerekiyor. Bendede var daha 1 senedir kan vermedim bakalım pazartesi vericem nasipse
karboyu kessem hem insülin düşer, hem de kilo veririm canım. ramazandan umutluyum Allahın izniyle. inşallah senin sonucunda iyi çıkar.
fulyacım bir diyetisyenden yardım almayı neden düşünmüyorsun? bence denemelisin
aslında iyi olur ama canım şimdiki diyetisyenler tutturmuş detoks metoks. hızlı kilo verdirmek sürekli yapılmayacak şeyler veriyorlar. diyetisyene başlayınca da onun listesine uymak zorunda kalıyorsun. karar veremedim. bir de şu var. işyerine yemek geliyor. öğlen oradan yiyorum artık. çok zararlıları yemeden öğleni oradan ayarlamam lazım. sabah ya hiç yemesem ya da karbosuz çok az bir kahvaltı, öğlen yemek, akşam da karbosuz olsa aslında güzel kilo veririm. ramazanda ben bir düşüneyim.
Bitsin artık gülüm ya yeter, çok yedik
evet maalesef
denerim inşallah. bana iyi olur. dolapta zaten geçen haftalarda hazırladığım hurma pürem var. diğer malzemeler de var. yaparım. saol canım tarif için.

kuzum omlet yaptığın günler ekmek tüketmeyebilirsin, omletle ekmek normalde de aranmıyor zaten

bu nasıl menü kızşaka mı yapıyorsun
listeye girdin farkındasın di mi? elimden kimse alamaz diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…