Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınbirkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.
Cok gecmis olsun monimbirkaç gündür diş ağrısından muzdaribim, hiç keyfim yok o yüzden.
Ay hadi insallah canimÇok güzel bir sonuç elde ediyorsun canım benim inşallah bizde elde ederiz
Ay ben hiç uğraşamam canım sıkılır hemenOf kızlar yaaaa listeyi yapmaya çalışıyorum ne kaaa beceriksizim yaaaa
Moninin paylaşımını favorilere ekledim yine beceremedimAy ben hiç uğraşamam canım sıkılır hemen
Öğrenirsin daha yeni ya ondanMoninin paylaşımını favorilere ekledim yine beceremedim
Amaaaannn boşver gocayıYasaklar da kocalar evde fazla ugrayamıyoruz
karboyu kessem hem insülin düşer, hem de kilo veririm canım. ramazandan umutluyum Allahın izniyle. inşallah senin sonucunda iyi çıkar.İnsanlarında farketmesi önemli vallahi çok motive oluyor insan
Canım insülin düşmesi için en az 10 15 kg vermen gerekiyor. Bendede var daha 1 senedir kan vermedim bakalım pazartesi vericem nasipse
aslında iyi olur ama canım şimdiki diyetisyenler tutturmuş detoks metoks. hızlı kilo verdirmek sürekli yapılmayacak şeyler veriyorlar. diyetisyene başlayınca da onun listesine uymak zorunda kalıyorsun. karar veremedim. bir de şu var. işyerine yemek geliyor. öğlen oradan yiyorum artık. çok zararlıları yemeden öğleni oradan ayarlamam lazım. sabah ya hiç yemesem ya da karbosuz çok az bir kahvaltı, öğlen yemek, akşam da karbosuz olsa aslında güzel kilo veririm. ramazanda ben bir düşüneyim.fulyacım bir diyetisyenden yardım almayı neden düşünmüyorsun? bence denemelisin
evet maalesefBitsin artık gülüm ya yeter, çok yedik
denerim inşallah. bana iyi olur. dolapta zaten geçen haftalarda hazırladığım hurma pürem var. diğer malzemeler de var. yaparım. saol canım tarif için.Kızlar size tok tutan tatlı tarifi veriyorum
Kesinlikle denemelisiniz
Allah nasip ederse ben sadece sahurda ondan yiyeceğim
Geçen sene benzeri biseyler yapmıştık, çok rahat oruç tuttum, hiç zorlanmadan.
Tahin
Çiğ kuruyemiş ( ben ceviz kullandim)
Tarçın
Hurma yada incir
Cevizi elimle biraz iri parçaladım, hurmaları 7 parçaya bölüp hepsini karıştırdım.
Canınız tatlı istediğinde bile 2 tatlı kaşığı yeseniz yeterli
güzel kilo vermeler canım.Kızlar ben ayrılıyorum yetişmekte güçlük çektim bu yüzden ama kendi halimde devam edicem insallah. Herkese çok çok başarılar diliyorum
kuzum font mu büyük acaba sende? benim mesajımı alıntıla direk quete leri silersin.moni yaaaa listeyi nasıl becerdin küçük yapmayı ben neden yapamıyorum
kuzum omlet yaptığın günler ekmek tüketmeyebilirsin, omletle ekmek normalde de aranmıyor zatenMenüm
Sabah uyanınca 1 büyük bardak sirkeli su
kahvaltı 2 yumurta ile yağsız omlet
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay
öğle 6 yemek kaşığı kısır
1 maden suyu
ara 1 fincan şekersiz kahve
1 adet çokoprens ilk kaçamağım ama(emoji bol koydum çok kızmayın diye )
akşam 1 kase yoğurt
3 litre su
60 dk tempolu yürüyüş koşu karışık 180 puan
Mydestinyy
bu nasıl menü kızSabah klasik kahvaltı yaptım. 2 sahanda yumurta 3 tam buğday ekmek 2 bardak çay
Oglen 5 tane halka şerbetli lokma
1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği 1 dilim tam b. Ekm.
Ara 2 kase mısır patlagi
Su 1. 5 litre
Spor resimde yazdığı gibi yuruyus
mesela normal zamanda en güzel kahvaltıdan 1 ya da 2 saat önce yapılan spor ve yürüyüştür direk yağ yakar.Genelde aç karna yapılan kilodan gidiyormuş yürüyüşün. Tok karna yaptığın yediğini yakiyormussun dogrumu
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?