Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tamam canım koyarım dolaba. denerim mutlaka.
Öğle yemeğini dışarda mi yiyorsun hep düzenli okuyor işyeri menüleri pek düzenli olmazda

Hamileliğin son zamanlarında olabiliyor canım malum kan basıncı artıyor patates bağla dolaba köy bi iki patates bulunsun kalın kalın doğra sonra sar kafaya uyu :)

Akşam az yiyerek pastayı telafi etmissin
hem kestane hem kek fazla olmuş tatlım makarnanın miktarı ne

@erigim Kaptanim dogru soyluyorsunuz. Cig sebze yiyorum aslinda ara ara. Kahvaltida domates filan, cig koftenin yaninda gobek marul yemistim. Onlari yazmamisim. Dun vitaminlerime filan baktirdim, cok sukur vitaminler yukseliste. Bebek isini de bir sure daha beklemeye almaya karar verdik esimle.

Esim ameliyat oldu gecen ay, pazar gunu dikisleriyle ilgili sorun oldu. Ptesi hastanedeydik. Yarasiyla ben ilgileniyorum devamli. Et tavuk filan zaten sevmem, hic dokunamaz oldum son bir aydir.
Dun kahvaltiyi yaptiktan sonra istifra ettim bir de. Ne yediysem geri cikti yani. Yedim diyorum ama ne kadar yemis sayilirim bilmiyorum.
Hic gozumun onunden gitmiyor ameliyat yarasi :KK43:
Çok geçmiş olsun eşine canım. Neyi vardı

Evet ya gidiyorum :KK55:
Son bir aydır kilo veremiyordum adetim çok gecikmişti, bu hafta adetle baya iyi verdim. Göbek möbek kalmadı haftaya korumaya geçicem inşallah :KK73:
Vayyy bee darısı başımıza :KK200:
Kızlar ben akşamları aburcuburu bıraktım ama son günlerde meyveye taktım.Daha doğrusu portakala. Hergün 2-3 tane yiyorum. İnşallah pek zararı yoktur..
Huuu ortiiii nörüyoonnn

Ooyy yoruldum yaa saat 10 dan beri temizlik yapiyom kose bucak sadece camlarla tuvalet banyo kaldi. Camlar yarin tuvalet banyo ruzgar uyuyunca. Iyo kalori yaktim aksamda sporumu yaptim m8 okeyyyyy :)))

Ay iyi kalori yakar valla. Bana da lazım o temizlik cuma günü girişicem
100 gr 174 kaloriymiş. Ben de merak ediyordum, sayende baktım. :KK66: Mmmmmmh akşama ton balıklı salata mı yesem ki :kk77::kk77: onun da 1 kutusu bana yetmiyor gerçi :KK22:

İş yerine salata götürüp yağsız paket ton balıkları var ya onu koymak lazım. Hep aklımda yapamadım bi türlü

geliym canim ne demek :) temizlik yapmayi seviyoeum ruzgar ayagima dolanmasa dha iyi olur ama napalim. Ruzgar dogmadan once her hafta dip kose temizlik yapar her hafta yorganlari havalandirir dolaplarin icini disini silerdm ama simdi 15 de bir yapsam sukrediyorm :)

Aynen çocuk yokken her hafta cam bile silerdim:KK45:

Naptın sen, ben senin dediğin işleri yılda bi kez yapsam sevinçten göbek atarım. Off çok pasaklıyım sanırım, bir an önce temizlik yapmam lazım. Ama cam silemiyorum maalesef, korkuyorum düşerim diye. eskiden altta komşum yoktu camları hortumla yıkıyodum, şimdi komşu geldi artık yıkayamam:KK43:

Ohhh ne güzelmis ya. Pırıl pırıl olur bayılırım :KK76:
Öyle oldu ama kayinvalide de olunca mecbur :/
Firin Makarna 1 dilim

Ortilerim huuuuu @sosyoloji12
METANOL METANOL nasıl gidiyor canım. Ne zaman Döneceksin evine
_inci _inci annen nasıl oldu. Güzel gelişmeler vardır umarım
Yarın sabah sporu yapıcam inşallah ben
6.45-7.30 arası planlıyorum. Buraya yazayım ki sozumden donmeyeyim ;)
Öğle için de yanımda salata filan goturcem inşallah. Param bitti valla tavuklu salata felan alamam :D

Çok geçmiş olsun eşine canım. Neyi vardı

Vayyy bee darısı başımıza :KK200:

Huuu ortiiii nörüyoonnn

Ay iyi kalori yakar valla. Bana da lazım o temizlik cuma günü girişicem

İş yerine salata götürüp yağsız paket ton balıkları var ya onu koymak lazım. Hep aklımda yapamadım bi türlü

Aynen çocuk yokken her hafta cam bile silerdim:KK45:

Ohhh ne güzelmis ya. Pırıl pırıl olur bayılırım :KK76:

Öyle oldu ama kayinvalide de olunca mecbur :/
Firin Makarna 1 dilim
Aha bi temizlik manyagi dha :)) ben stresimi temizlij yaparak atiyorum ozelliklede hali yikamak en buyuk hobim :) terapi gibi geliyo bna

selam kizlar. Bugun temizlik yapt8m yarin da esim ufak bi ameliyat olcak onunla ilgilenirm giremem pek fazla menumu yazip uyumaya godicem

sabah
2 yumurtayla omlet
peynir
zeytin
labne
2 dlm ekmek
yesil cay

Ara
turk kahvesi
2 kuru kayiai

aksam
4 kanat firinda
2 dilim elma dlm patates

ara
1 bardak su

2 lt su

spor malesef ki yok :((

Kizlar bende yatityorum
15 ak felan bacak calistim sadece ama cpk agriyolar fazla yapamadim bugun bide cam sildim perde yikadim yarin da bi kac tane cam silcem kayinvalidem gelicek haftaya :)))

Slm kızlar bu akşam erken yatmıştım, menümü şimdi paylaşayım :KK70:
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk tereyağı, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 1/2 nar
Öğlen: 1 tabak pırasa, 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara: 1 elma, 6 fındık
Akşam:5 kaşık kıymalı kuru patlıcan yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara: 1 çb yoğurt
Su:2,5 litre

Öğle yemeğini dışarda mi yiyorsun hep düzenli okuyor işyeri menüleri pek düzenli olmazda

Hamileliğin son zamanlarında olabiliyor canım malum kan basıncı artıyor patates bağla dolaba köy bi iki patates bulunsun kalın kalın doğra sonra sar kafaya uyu :)

Akşam az yiyerek pastayı telafi etmissin

Kaptancım şirket kalabalık ve cins tip çok oldugundan nenüleri dikkatli seçiyorlar.
Mesela hergn iki çeşit ana yemek oluyor. Biri etli diğeri etsiz. Çorba,salata,yoğurt demirbaş. Bazen kalmıyor yiyemiyorum bile :)
2 çeşit z.yağlı oluyor ama onları hiç güzel yapamıyorlar. Kısır mercimek köftesi,piyaz, amerikan salatası falan dönüşümlü oluyor.
Mesela geçen gün kadınbudu köfte ve taze fasulye vardı. Dün ızgara tavuk, kapuska vardı. Zaten pilav börek makarna es geçiyorum. :) birgün meyve bir gün tatlı oluyor.

Erkekler etttttt diye ağlıyor vejeteryanlar ıyyyy diye geziyor.

Ama emin ol her öğle yemeğinde nefsimle mücadele ediyorum. Geçen gün karnabahar mücveri vardı içim gittti. Pöf :)

Gece gece yakaladım seni :) hastalıktan bende erken yattım ama uyandım şimdi:(

Aha bi temizlik manyagi dha :)) ben stresimi temizlij yaparak atiyorum ozelliklede hali yikamak en buyuk hobim :) terapi gibi geliyo bna

selam kizlar. Bugun temizlik yapt8m yarin da esim ufak bi ameliyat olcak onunla ilgilenirm giremem pek fazla menumu yazip uyumaya godicem

sabah
2 yumurtayla omlet
peynir
zeytin
labne
2 dlm ekmek
yesil cay

Ara
turk kahvesi
2 kuru kayiai

aksam
4 kanat firinda
2 dilim elma dlm patates

ara
1 bardak su

2 lt su

spor malesef ki yok :KK43:(
Bana da terapi gibi geliyo aynen. Temizlik yapmadan yemek bile yapamam.aç kalırım daha iyi. Nitekim ilk evlendigimiz zamanlar planlama hatasi yapar aksam 7 ye kadar bitiremezdim işleri. Neyseki artik daha pratik oldum. Güne başlama şeklim temizlik yapmak:KK45:
Senin eşinin neyi var geçmiş olsun

Kizlar bende yatityorum
15 ak felan bacak calistim sadece ama cpk agriyolar fazla yapamadim bugun bide cam sildim perde yikadim yarin da bi kac tane cam silcem kayinvalidem gelicek haftaya :)))

Vay kayinvalide geliyo he.kolay gelsin
Sehirdisindan mi geliyo

Menülerin çok güzel.:KK5:

dünkü menüm;

sabah: simit

ara: bol tuzlu yoğurt

öğlen:yarım kase yayla çorbası, 1 kepçe kuru fasulye, salata, yoğurt

ara: armut

akşam: tost makinasında tavuk göğsü, salata, yoğurt

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kil donmesi ameliyati oldu esim, 1ayi gecti, ocakta olmustu. Doktor yarasi 2-3ada duzelecek belki ikinci ameliyat filan diyor..
Ben de dun yazmadan uyuyanlardanim. Saat 7-8gibi eve geldim, toplanti vardi. Menum de yine ayni, menu bile denemez herhalde. Hicbir sey yiyesim yok. Gozumun onunden gitmiyor hala dikisler. Sabah bir yumurta 50gr peynir az bi ekmek. Aksam yemegi yiyemedim, marul kemirdim. Oglen de iki kasik nohut, bir kasik pilav yedim, salata da yedim yaninda. Arada bir portakal yedim. Spor da yapamadim...

Ortilerim huuuuu @sosyoloji12
METANOL METANOL nasıl gidiyor canım. Ne zaman Döneceksin evine
_inci _inci annen nasıl oldu. Güzel gelişmeler vardır umarım
Yarın sabah sporu yapıcam inşallah ben
6.45-7.30 arası planlıyorum. Buraya yazayım ki sozumden donmeyeyim :KK66:
Öğle için de yanımda salata filan goturcem inşallah. Param bitti valla tavuklu salata felan alamam :KK70:
Henüz şehir dışına çıkmadım bu gün çıkıyorum Pazar dönerim, önce iş sonra eğlence beni bekliyor ;)
Dün hiç giremedim yarınki toplantı için dosya hazırlıyorum
Dün akşam plates yaptım 15 dakika kadar ancak
Dünki yediklerim kahvaltı süzme peynir, roka, sivri biber, domates, zeytin, 1 dikim ekmek
Öğlen sprshık k yogurt
Akşam mercimek çorbası, 1 dikim ekmek
Ara siyah havuç
Diğer ara goji

Günaydın kızlarrrrrr. Nasılsınız bakalım?
Dün gece kendimi bakıma aldım. Vitaminler falan terleme derken bugün de fen değilim. Sanırım ayakta atlatacağım hastalığı hayırlısı :)

Edit
Açlıktan geberiyorum ve işe geç kaldık. Hayırlısı :)

bebeğimm sanada geçmiş olsun. Bu havalar herkesi mahvetti.

Henüz şehir dışına çıkmadım bu gün çıkıyorum Pazar dönerim, önce iş sonra eğlence beni bekliyor :KK66:
Dün hiç giremedim yarınki toplantı için dosya hazırlıyorum
Dün akşam plates yaptım 15 dakika kadar ancak
Dünki yediklerim kahvaltı süzme peynir, roka, sivri biber, domates, zeytin, 1 dikim ekmek
Öğlen sprshık k yogurt
Akşam mercimek çorbası, 1 dikim ekmek
Ara siyah havuç
Diğer ara goji

canım çok az geldi menün bana. akşama salata yoğurt eklesen daha güzel olur sanki :)

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kil donmesi ameliyati oldu esim, 1ayi gecti, ocakta olmustu. Doktor yarasi 2-3ada duzelecek belki ikinci ameliyat filan diyor..
Ben de dun yazmadan uyuyanlardanim. Saat 7-8gibi eve geldim, toplanti vardi. Menum de yine ayni, menu bile denemez herhalde. Hicbir sey yiyesim yok. Gozumun onunden gitmiyor hala dikisler. Sabah bir yumurta 50gr peynir az bi ekmek. Aksam yemegi yiyemedim, marul kemirdim. Oglen de iki kasik nohut, bir kasik pilav yedim, salata da yedim yaninda. Arada bir portakal yedim. Spor da yapamadim...

canım bu kadarcık yemeyle hasta olursun Allah korusun.

Back
X