Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O zaman sorun yok. Boyun kaç canım?

Biz çocuklarımızı iyi yetiştirmeye bakalım. Ben artık kimseye güvenmiyorum.

Ayy yok ben içemem tarçınlı kahve. Tarçını bir elmalı turtada bir de sütlü tatlı da seviyorum.:KK70:
Afiyet olsun kolay gelsin. :)
Boyum 1,56
o yüzden en az 50 olmam gerek
hamileliğe 56 ile başlamış üç ayda 52 kiloya düşmüş biri olarak şuan kendimden utanıyorum :KK61:
emzirme dönemi bitince ani kilo artışı oldu bende ama sizinle birlikte vereceğimi düşünüyorum:KK73:

Bugünden itibaren akşam yemeğim bitince tüm gün yediklerimi bi anda yazacağım öyle değil mi?
Ya da iki hafta sonra mı yazmaya başlıcaktımo_O

O zaman sorun yok. Boyun kaç canım?

Biz çocuklarımızı iyi yetiştirmeye bakalım. Ben artık kimseye güvenmiyorum.

Ayy yok ben içemem tarçınlı kahve. Tarçını bir elmalı turtada bir de sütlü tatlı da seviyorum.:KK70:
Afiyet olsun kolay gelsin. :)
meğer ben tarcini en son attigim için aci oluyormuş bidd tarcin sivilastiriyor kahveyi çok atiyorum misal 1ck tarcin 2ck kahve küçük fincan için öyle aci tadi yok artik

öğlen iş yerinde tavuk şiş pilav çorba salata ayran var
ben pilavdan birkaç çatal alırım
ayranı ise saat 3 gibi kuru eriğin yanında içerim

akşam mantı var onun yemem yarın öğlene getiririm onu çorba yaparım akşamada bakalım onu sonra yazarım artık

afiyet olsun kan olsun enerji olsun duruya

şuraya kadarki bir grup çizelim surayada bir kürek vazgecenlerin aşina szina vursun seçil :KK70:

vazgeçmek yok

allah seni onu kullsnmiyorum bile fb da kapali

superrr

is çinisi pikniğe git nisanlinla baby
ayran kesinlikle yada sut kas kaybini engeller havucu bosvrr salatalik te tuzsuz tuzlu ödem yapar

vururum valla :D :D

menümün gidişatı;

sabah: sandviç

öğlen : mercimek çorba,3 kaşık bulgur pilavı, 5 tane izmir köftenin köftesi,2 kaşık barbunya pilaki, yoğurt

günler sonra öğlen yemeğini güzel yedim :D iştahım yerine geldi :D :D

valla ben annemler gibi olmak istiyom ya, küçük evimde yavrularımla temiz bi dünya, terbiyeli saygılı çocuklar yetiştirmek istiyorum, onlara masal okumak, kitap sevgisi aşılamak istiyorum,
Bana kalsa ben tek başıma dağda doğal doğal yaşamak isterim. Ne gerek var böyle ıvır zıvırlara. Bir tek kitapsız kalamam. :KK17:

Boyum 1,56
o yüzden en az 50 olmam gerek
hamileliğe 56 ile başlamış üç ayda 52 kiloya düşmüş biri olarak şuan kendimden utanıyorum :KK61:
emzirme dönemi bitince ani kilo artışı oldu bende ama sizinle birlikte vereceğimi düşünüyorum:KK73:

Merak etme düzenli beslenerek gayet güzel vereceksin.

Bugünden itibaren akşam yemeğim bitince tüm gün yediklerimi bi anda yazacağım öyle değil mi?
Ya da iki hafta sonra mı yazmaya başlıcaktımo_O

Bugünden itibaren yazıyorsun canım.

selam kızlar sabah 2 tane tam buğday ekmeği unonun arasına beyaz peynir ş.siz çay
1 saat sonra 2 küçük lokum
saat 11 gibide 4-5 tane kuru erik ve türk kahvesi içtim.

Arada lokum olmalalı. Çok acıktıysan, meyve , ayran, süt, 2,3 ceviz veya 10 tane fındık yiyebilirsin.
Aslında 4,5 kuru erik ara için yeterli.

öğlen iş yerinde tavuk şiş pilav çorba salata ayran var
ben pilavdan birkaç çatal alırım
ayranı ise saat 3 gibi kuru eriğin yanında içerim

1,2 çatal 1 dilim ekmeğe denk gelir. Doymadıysan ayranı da iç. Aç kalmıyoruz.

akşam mantı var onun yemem yarın öğlene getiririm onu çorba yaparım akşamada bakalım onu sonra yazarım artık

Mantıyı öğle yemeğine getirme. Tadına bak ama 1,2 çatal başka alternatif birşeyler ye akşam.
İşyerinde salata, yoğurt/ayran, çorba fiks çıkıyor galiba. Yağlı kızartma yemekler oldukça bu üçlüyle gidebilirsin. Sana tavsiyem yanında konserve tonbalığı olsun. Yağlı yemek falan olduğunda onu yemen daha mantıklı.

sabah 65,500 çıktım gece sadece bir avuç çıtır leblebi yedim
Gece yemek yememeliyiz. Yatmadan en az 2 saat öncesinde yemek yemeyi bırakmalıyız.

Akşam yemeğinden sonra 1 pors meyve , 1 kupa sütlü kahve, ayran vs yiyip içecebilirsin ama diğer türlüsü kötü. Akşamları hafif atlatmak daha iyi.Akşam yemelerine dur demelisin.

bugünkü menümün gidişatı
Sabah
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
1 kk peynir
1 parmak sütlü kahve
4 ceri domates

ara: yok

Öğle:
1,5 kase domates çorbası
salata
30 gr k.ekmek. şu poşette olanlardan

Spor: 1 saat yürüyüş yaptım. 3 km

ara: 1 armut / yenilecek

ara: 2 dilim ananas+ 3 ceviz /yenilecek

Akşam:
Spora gideceğim acıkırsam 2,3 ceviz yiyip öyle gideceğim.

Spordan 1,5-2 saat sonra çorba+salata yiyeceğim.

afiyet olsun kan olsun enerji olsun duruya

şuraya kadarki bir grup çizelim surayada bir kürek vazgecenlerin aşina szina vursun seçil :KK70:

vazgeçmek yok

allah seni onu kullsnmiyorum bile fb da kapali

superrr

is çinisi pikniğe git nisanlinla baby
ayran kesinlikle yada sut kas kaybini engeller havucu bosvrr salatalik te tuzsuz tuzlu ödem yapar
Tamam canım teşekkürler

Back
X