Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

itiraf ediyorum akşam mantıyı yedim ama onun dışında sadece 2 saat sonra filan yarım portakal ve yarım muz yedim.
kötü yaptım biliyorum ama.
dur demem lazım kendime

bu sabah ise yarım simit ve ş.siz çay yedim.
öğlen baya kalorili yemekler olduğu için ben 4 kaşık kısır ve salata yicem.
ara öğün olarak bir tane elma getirdim.saat 4 gibide onu yerim.

dün yaşadığım kötü olayı anlatayım size ünlü bir markanın indirimi başlamıştı adama siyah kumaş pantolon bakıyorum dedim gittiğim pantolon modellerine bakmaya adam bana ve kiloma bakıp onlar 34 ve 36 beden hanfendi size olmaz dedi çok utandım iyikide eşim yoktu yanımda yoksa hayat boyu dalga geçirdi benimle.
ya bunda 5 sene öncesine kadar bende 36-38 beden giyiyordum kot pantolonlarım 27 bedendi
ben ne yapmışım kendime inanamadım sonrada aklıma yediğim mantı geldi.kendi kendime konuşarak çıktım mağazadan dedim ki bunu kendine sen yaptın halada yapmaya devam ediyorsun.
eşim her akşam istisnasız göbeğimle dalga geçer halbuki nişanlıyken bana kilo diyen biriydi.
sadece eşim için değil kendim ve kızım için bu 10-12 kiloyu sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum
plan yaptım kendime dedim ki temmuza kadar vaktin var yada en kötü ağustosa kadar ayda en kötü 2 kilo versem 5 ayda 10 kilo yapar.
sizce verebilirmiyim bu 10 kiloyu 5 ayda.

motive olmaya ihtiyacım var.bana örnek menü yada yaptığım yanlışları yada doğruları anlatın ne olur valla bunaldım.şu koca göbeğime bakıyorum üzülüyorum

Ara. 1 avuç leblebi + 1 tane kuru kayısı + yarım ceviz+ dört badem+ türk kahvesi

Akşam. 8 yk bakla yemeği
2 yk bulgur pilavı
Yoğurt

Bakla fazla oldu biraz çok acımıştım bugün sabah güzel kahvaltı yapmak lazım :-(
Ara. Salatalık ayran
3 lt su 30 dakika cardio

Güzel :)

Sabah
Yarim simit
Kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Domates ve salatalik

Arada
1 elma

Öğlen dört yemek kasigi patlican yemeği
3 kaşık erişte
Tarhana corbasi
Yoğurt

Arada
1 nescafe 3 bisküvi

Akşam
Bir tabak barbunya yemeği
3 kaşık erişte

Bugün çok yedim iki güne göre ve içim sıkılıyo spor yapasım yok offd

Menün güzel. Nescafeyi sütle şekersiz içebilirsen süper olacak. Bisküvi yerinede meyve , ceviz vs daha sağlıklı seçim olur.

Tum herkes neredeeeeee:KK57:
Menum
Sabah
1 haslnms yumrta
Az peynir
Dimates
3 zeytin
1cavdar
Ara
Cilekli activia
Ceyrek armut
Ogle
Corba
4 yk makarna
Tursu
Ara
1 armut
Ara
5 ceviz
Malasef bi ara 1 tane kucuk ekler yedim:oops:
Aksam
1 icli kofte
Bol salatali 1.5lahmacun
Su
2 lt gbi
Spor
10 dk ya yakin karin egzersizi

Maalesef menün olmamış. Lütfen bugün dikkat et. Yarın tartı günü

Aksam acikinca sodali ayran yapilip afiyetle içilir :KK50:
Afiyet bal şeker olsun :)

4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…:KK74:

Teşekkür ederiz. bizde kandilinizi kutlarız.

bDpXrj.jpg

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah :KK36::KK36:

Teşekkürler. Sizinde kandiliniz kutlu olsun.

dünkü menüm (dün çok yedim sanırım reglim yaklaştığı için iştahım açıldı :KK70: )

sabah: sandviç

öğlen : mercimek çorba,3 kaşık bulgur pilavı, 5 tane izmir köftenin köftesi,2 kaşık barbunya pilaki, yoğurt

akşam: 2 kase tavuksuyu çorba, 3 kaşık pırasa, yoğurt,1 küçük tavuk but, çeyrek lahmacun

Ooo seçil hanım kurt gibi acıkmışsın bakıyorum.:KK70:

günaydın kızlar :)
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 4 zeytin+ 1 dilim çavdarlı ekmek
domates salatalık yeşil çay

öğle : yulaf lapası

Güzel başlangıç

bu sabah ise yarım simit ve ş.siz çay yedim.
öğlen baya kalorili yemekler olduğu için ben 4 kaşık kısır ve salata yicem.
ara öğün olarak bir tane elma getirdim.saat 4 gibide onu yerim.

Bu şekilde kilo veremezsin. Sadece kilonu sabitlersin. Mantıyı yememen gerekiyordu. Yemek niyetiyle eve gittin zaten ve yedin. Vazgeçemem diyorsun psikolojik olarak kendi kendine. Sen dur demek istemezsen biz ne kadar yardım edebilir ki ?
Öğlen kızartma olmayan yemeği ye. Salata ye kısırıda 1-2 yk yemelisin.

Menün güzel. Nescafeyi sütle şekersiz içebilirsen süper olacak. Bisküvi yerinede meyve , ceviz vs daha sağlıklı seçim olur.

Güzel başlangıç

Bu şekilde kilo veremezsin. Sadece kilonu sabitlersin. Mantıyı yememen gerekiyordu. Yemek niyetiyle eve gittin zaten ve yedin. Vazgeçemem diyorsun psikolojik olarak kendi kendine. Sen dur demek istemezsen biz ne kadar yardım edebilir ki ?

valla acıkmışım :))) 1 haftadır bişey yemeyince :) ama reglim yaklaşınca hep bi iştah açıklığım oluyor :)) bide çorba çok güzeldi dayanamadım 2 kase içtim :D

dün yaşadığım kötü olayı anlatayım size ünlü bir markanın indirimi başlamıştı adama siyah kumaş pantolon bakıyorum dedim gittiğim pantolon modellerine bakmaya adam bana ve kiloma bakıp onlar 34 ve 36 beden hanfendi size olmaz dedi çok utandım iyikide eşim yoktu yanımda yoksa hayat boyu dalga geçirdi benimle.
ya bunda 5 sene öncesine kadar bende 36-38 beden giyiyordum kot pantolonlarım 27 bedendi
ben ne yapmışım kendime inanamadım sonrada aklıma yediğim mantı geldi.kendi kendime konuşarak çıktım mağazadan dedim ki bunu kendine sen yaptın halada yapmaya devam ediyorsun.
eşim her akşam istisnasız göbeğimle dalga geçer halbuki nişanlıyken bana kilo diyen biriydi.
sadece eşim için değil kendim ve kızım için bu 10-12 kiloyu sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum
plan yaptım kendime dedim ki temmuza kadar vaktin var yada en kötü ağustosa kadar ayda en kötü 2 kilo versem 5 ayda 10 kilo yapar.
sizce verebilirmiyim bu 10 kiloyu 5 ayda.
5 ayda 10 kilodan fazlasını verirsin ama istersen ?
Sağlıklı beslenmeyi seçmelisin. Nahoş bir tecrübe yaşamışsın. Üzülme. Başaracağına inan.

motive olmaya ihtiyacım var.bana örnek menü yada yaptığım yanlışları yada doğruları anlatın ne olur valla bunaldım.şu koca göbeğime bakıyorum üzülüyorum

Sağlıklı beslenmeye kendini adamalısın.
Meyve , sebze , protein ağırlıklı beslenmelisin. Protein ağırlıklı beslendiğin noktada inan acıkmayacaksın. Sonrası senin nefsinle mücadelene bağlı. Dünkü gibi bütün gün akşam yiyeceğin mantıyı yiyip yememek konusunda cebelleşmekten vazgeçmelisin. Akşam yemeyeyim ama öğlen yiyeyim dedin bu yaklaşımda hatalısın. Sen her şekilde onu yemeğe odaklıydın dün ve yedin. Kuruyemiş, meyve , ayran , süt bunlar aralarda acıkmamak için yiyebileceğin en iyi şeyler.
Dengeyi yakalamak önemli.

Güzel başlangıç

teşekkür ederim :)

geçen sene diyetisyene gi,tmiştim bana örnek 3 tane menü vermişti şimdi size onu yazıcam ve bana akıl verin devam edeyim mi listeye
SABAH= 2 ince dilim ekmek,2 ince dilim peynir yada yumurta,yeşillk domates
ARA ÖĞÜN= 2 ceviz 1 meyve
ÖĞLEN= Salata,ızgara,haşlama tavuk yani ızgara yada tavuktan biri olacak elim büyüklüğünde.
ARA= 4 ceviz veya 20 badem ve 1 meyve
AKŞAM= 1 kase çorba,8 y.k. sebze yemeği,1 ince dilim ekmek
ARA= 10 Badem,10 fındık,1meyve ,2 ceviz
bu menü nasıl sizce sağlıklımı

Hayirli kandiller canlarim. Dualarinizda olmak dileğiyle Regaip kandiliniz mübarek olsun :KK200:

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-07-10-07-13-1.webp
    Screenshot_2016-04-07-10-07-13-1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 31
geçen sene diyetisyene gi,tmiştim bana örnek 3 tane menü vermişti şimdi size onu yazıcam ve bana akıl verin devam edeyim mi listeye
ÖĞLEN= Salata,ızgara,haşlama tavuk yani ızgara yada tavuktan biri olacak elim büyüklüğünde.

bence menülerine yoğurtta ekle, çok daha doyurucu oluyor ;) kahvaltıda bence peynirle yumurtayı beraber tüketebilirsin ve 5 tane olmak kaydıyla zeytinde ekleyebilirsin. aralarda sade türk kahvesi ve yeşilçay içebilirsin.

Canim illa listeye uyucam diye bisey yok. Ama liste sana rehberlik edebilir. Ne zaman ne yiyeceğini gösterir. Sendevona gore hareket edebilirsin tabiki.

Gunaydin hatunlarrr :)))

Günaydın tatlım.

söz kızlar bundan sonra kızım beni gece sabaha kadar uyutmamışta olsa sabah 6 da kalkıp kahvaltımı yapıcam,öğlen iş yerinde ne varsa ancak kalorisi az ve sağlıklı olan yemeği yiyeceğim.
akşamları dikkat edicem

anlaştık :KK5:

Menü örnek olarak güzel. Acıktığın noktada yoğurt süt ayran ekleyebilirsin aralara. Birbir uymak zor ama temel olarak menülerimiz bu oluyor hepimizin.

Back
X