Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menümün son hali. DEĞİŞİKLİK OLDU.
Sabah
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
1 kk peynir
1 parmak sütlü kahve
4 ceri domates

ara: yok

Öğle:
1,5 kase domates çorbası
salata
1,5 dilim ekmek

ara: yarım armut

ara: avuc içinin yarısı kadar tavuk göğsü+ 2yk pilav

Akşam:

salata + 1 tavuk pirzola

Spor:
öğlen: 1 saat yürüyüş yaptım. 3 km

Akşam: yarım spor spor salonunda kardio

günaydın kızlar :)
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 4 zeytin+ 1 dilim çavdarlı ekmek
domates salatalık yeşil çay

öğle : yulaf lapası

güzel bi kahvaltı canım

Dünkü menümün son hali. DEĞİŞİKLİK OLDU.
Sabah
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
1 kk peynir
1 parmak sütlü kahve
4 ceri domates

ara: yok

Öğle:
1,5 kase domates çorbası
salata
1,5 dilim ekmek

ara: yarım armut

ara: avuc içinin yarısı kadar tavuk göğsü+ 2yk pilav

Akşam:

salata + 1 tavuk pirzola

Spor:
öğlen: 1 saat yürüyüş yaptım. 3 km
Akşam: yarım spor spor salonunda kardio

menüde içime sinmeyen bişi var ama bulamadım :D

KraliceElsa KraliceElsa tatlımm nerelerdesin sen sanırım karşılaşamıyoruz. menülerini özledimmm.
Geldim geldim merak etmeyin. Kızların hastalığı yeni iyileşiyor benim de bu sürede düzenim çok bozuldu hafiften göbüş yaptım:oops:. Bu hafta düzene girmem lazım, menü yazmaya başlayacağım:KK66:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben makbule. 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyim, küçüğüm 14 aylık ve emziriyorum. Ben de bu takımda ideal kiloma ulaştım, vazgeçmezseniz yaza hep beraber fit anneler olarak girebiliriz :KK66:

8.takımdan sevgilerEn Büyük TÜRKİYE
regaib-kandili.jpg

Bugün A101'de bebek kuvvetlerinde falan indirim vardi. Bende 2 tane a101 gezerek eksiklerimizi tamamlamaya calisiyorum teyzeleri :)))) bugün İstanbul da hava çok güzel. Ama oradan oraya giderken Yoruldum, yokuş cikmak çok zorluyor artik :(

Eklentiler

• 1460024010782-1.webp
    1460024010782-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 30
güzel bi kahvaltı canım

menüde içime sinmeyen bişi var ama bulamadım :KK70:

Arada tavuk pilav miktarı az ama göz tırmalıyorn:)
Meyve ceviz yerine yedim :)

Kızlar ben yine hasta oldum hemeb ilaç takviyelerine başladım ama ne olacak bilmiyorum. Bugün beni görenler bir haftada iyi kilı verdin diyor yarın tartı için heyacanlıım. Bakalım ne olacak :)

Bende hergun yumurta yemekten sıkılinca bugün kendime tost yaptim yedim :)) yaninda da 7-8 zeytin ve domates salata yedim. 2 bardak ihlamur ictim

Afiyet olsun canım

Geldim geldim merak etmeyin. Kızların hastalığı yeni iyileşiyor benim de bu sürede düzenim çok bozuldu hafiften göbüş yaptım:oops:. Bu hafta düzene girmem lazım, menü yazmaya başlayacağım:KK66:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben makbule. 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyim, küçüğüm 14 aylık ve emziriyorum. Ben de bu takımda ideal kiloma ulaştım, vazgeçmezseniz yaza hep beraber fit anneler olarak girebiliriz :KK66:

geçmiş olsun tatlım. o göbüş gidecek hemenn

Bugün A101'de bebek kuvvetlerinde falan indirim vardi. Bende 2 tane a101 gezerek eksiklerimizi tamamlamaya calisiyorum teyzeleri :)))) bugün İstanbul da hava çok güzel. Ama oradan oraya giderken Yoruldum, yokuş cikmak çok zorluyor artik :KK43:

pembiş pembiş çok şirin :)

Kızlar ben yine hasta oldum hemeb ilaç takviyelerine başladım ama ne olacak bilmiyorum. Bugün beni görenler bir haftada iyi kilı verdin diyor yarın tartı için heyacanlıım. Bakalım ne olacak :)

:))) inş güzel sonuçlar olacakkk canım
ayn

Aman dikkat et canimm ben hala burnunu cekiyorum. Ihlamurlar çubuk tarcin kaynatip iç. Yarinda güzelolacak insaallahh :))

Hoşgeldin tatlimm :)) aman çocuklar iyi olsun da sen yine düzene sokar o gobisi de eritirsin merak etme :)

Geçmiş olsun canım. İyileşsinler iyice. Dön geri bize. Güzel menüler görmeye ihtiyacım var.:KK33:

***10. TAKIM 460.ETAP***

katre-i dem (73.6///%)
The Queen(100.8/// %)
frifri(69,2///%)
elfkkk(68,5///%)
gulhan_41(76.5///%)
Kilo bildiriminde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
breeze3547(66.5///%)
Esrasi(64,9/// % )

10.takım ortalaması:%

asilkedi (82,5/// % ) yeni üye. Baş. Tarihi: 05.04.2016 Hedef kilo: 70 Başlangıç kilo: 82,5
SheZofren (58.7///%) yeni üye. Başlangıç tarihi:06.04.2016 Başlangıç kilo:58,7 Hedef kilo:50

Son düzenleyen: Moderatör:
460. ETAP HAFTALIK HEDEFLER

katre-i dem : 73.6------->72.9
The Queen : 100.8------>98.8
frifri :69,2-------->67
elfkkk :68,5-------->67.9
gulhan_41 :76.5-------->75
breeze3547 :66.5-------->65
Esrasi :64,9-------->63

Son düzenleyen: Moderatör:
***10. TAKIM 460.ETAP***

katre-i dem (73.6/73/0.6%0.82)
The Queen(100.8/// %)
frifri(69,2///%)
elfkkk(68,5///%)
gulhan_41(76.5///%)
breeze3547(66.5///%)
Esrasi(64,9/// % )

asilkedi (82,5/// % ) yeni üye. Baş. Tarihi: 05.04.2016 Hedef kilo: 70 Başlangıç kilo: 82,5
SheZofren (58.7///%) yeni üye. Başlangıç tarihi:06.04.2016 Başlangıç kilo:58,7 Hedef kilo:50

Oh be girebildim çünkü yolda 4.5g cekmiyo ve netim yetti 3g ile puff çok hızlı ama somuruyor ya neti
Neyse dün eşim izinliydin giremddim pikniğe gittik bugünde hızlı bir kararla boluya kaciyorum babama uydum sürpriz yapacağız teyzesine kuzinin ptesi donecegim giremezsem opuldunuz

Oh be girebildim çünkü yolda 4.5g cekmiyo ve netim yetti 3g ile puff çok hızlı ama somuruyor ya neti
Neyse dün eşim izinliydin giremddim pikniğe gittik bugünde hızlı bir kararla boluya kaciyorum babama uydum sürpriz yapacağız teyzesine kuzinin ptesi donecegim giremezsem opuldunuz

Bizde öptük seni ama kilo bildirimi yapmayı unutma:KK70: kopma bizden...

Edit: bulunmuşsun bile :KK74:

***10. TAKIM 460.ETAP***

katre-i dem (73.6/73/0.6%0.82)
The Queen(100.8/// %)
frifri(69,2///%)
elfkkk(68,5///%)
gulhan_41(76.5///%)
breeze3547(66.5///%)
Esrasi(64,9/// % )

Tebrikler canım. :KK68:

Back
X