- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
tamam canım teşekkürler ben mesaj atayımDur kiz ben varım laz :)
canım site yönetimine msj at bazen oluyor yardımcı olurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım teşekkürler ben mesaj atayımDur kiz ben varım laz :)
canım site yönetimine msj at bazen oluyor yardımcı olurlar
Ben de bir iki hafta kala eylüle inşallah.ayy ne güzel de mi insan bunları duydukça diyet yapası geliyoro zaman tadını çıkar tatilin kendini çok yıpratmadan bende eylülde dönüş yapmayı düşünüyorum bi kaç kilo daha verip 57 58 olup spora yüklenmek istiyorum
çok şükür canım insanlar yolda görsek tanıyamazdık diyorlar yıllırca tombiş görmeye alışmışlar![]()
kesinlikle canım burda zor geliyor ama kendi düzenime geçince diyet zorlamaz yine diyorum birde artık diyetten çok sağlıklı yaşam düzenli yedigim spor yaptıgım zamanlarda kendimi bedenimi çok rahatlamış hissediyorum arada illaki ipin ucu kaçaçak ama artık eskisi gibi her zaman değilBen de bir iki hafta kala eylüle inşallah.ayy ne güzel de mi insan bunları duydukça diyet yapası geliyorbi de nasıl versin kız bize de şöyle soruları yok mu
![]()
Evet bir iki gün kacsa bile diğer günler dengeleyerek sabit kalınabilir kesinlikle değil mikesinlikle canım burda zor geliyor ama kendi düzenime geçince diyet zorlamaz yine diyorum birde artık diyetten çok sağlıklı yaşam düzenli yedigim spor yaptıgım zamanlarda kendimi bedenimi çok rahatlamış hissediyorum arada illaki ipin ucu kaçaçak ama artık eskisi gibi her zaman değilevet ya birde insanlar mucize birşey arıyor
![]()
devamlı soruları o yönde
![]()
kesinlikle canım strese dengelemeyi öğrenmek lazımEvet bir iki gün kacsa bile diğer günler dengeleyerek sabit kalınabilir kesinlikle değil mi
Onlar arayadursunlar bakalım
Ben ufaklığı uyuttum,az kitap okuyayim canım,öpüyorum
Ne guxel soxler insan cok mutlu oluyorduro zaman tadını çıkar tatilin kendini çok yıpratmadan bende eylülde dönüş yapmayı düşünüyorum bi kaç kilo daha verip 57 58 olup spora yüklenmek istiyorum
çok şükür canım insanlar yolda görsek tanıyamazdık diyorlar yıllırca tombiş görmeye alışmışlar![]()
Fahri gonyali yaparıztabi ki diğer kızları da
ya da hic bu konuya girmeyip "Irmağının akışına ölürüm Turkiye'm" diye bağlarız konuyu
![]()
:)Ben de bir iki hafta kala eylüle inşallah.ayy ne güzel de mi insan bunları duydukça diyet yapası geliyorbi de nasıl versin kız bize de şöyle soruları yok mu
![]()
arama motorlarında hala birinci sırada 10gubde 8kg gibi mucize diyet sorularıkesinlikle canım burda zor geliyor ama kendi düzenime geçince diyet zorlamaz yine diyorum birde artık diyetten çok sağlıklı yaşam düzenli yedigim spor yaptıgım zamanlarda kendimi bedenimi çok rahatlamış hissediyorum arada illaki ipin ucu kaçaçak ama artık eskisi gibi her zaman değilevet ya birde insanlar mucize birşey arıyor
![]()
devamlı soruları o yönde
![]()
hadi canım bende ermenekliyimBen de karaman kızlar, ermenekliym.sen?konyada görev yapıyorum simdi de
O kadar iyi anlıyorum ki senievime geldim dun,yarin da kv ye geçeceğiz.son iki hafta,sonra evime dönünce baslayacagim inşallah diyete.tabi simdi de dikkat edeceğim
Canım kesinlikle faydasını görürsün ama 15 gün de 5 kilo da gitmiyor tabi ki
Haşhaşa,alemsin canım yaben de oldum bugn
Canım su daha sola eğilme hareketinden yap.bi de oturup dizlerinin arasına yastık koyup sağa sola don arkana.plank da çok iyi.başlamıştım yarim kaldı benimkiler hep10kilo olmasa da vermelisin ama sanki yağlar bitmemiş,önce onlar iyice azaltıp kas yap olmaz mi?
Sauna korse minasıl bişi ki o
İnsan hayal ettiği müddetçe yasar,ne güzel gerçek oldu hayallerin
Merakla bekliyoruz
meyve suyu hazırsa içme kesinlikle derim.patates yerine de yumurta olsa iyi olurmuş.gayet güzel tatlım,hosgeldin![]()
Kesin R RoseAnge birinci olur :))Mrb aramıza yeni katıldım 65 kiloyum daha acemiyim kahvaltimi yazayım yorum bekliyorum
Sabah aç karna 2 bardak su ictim
1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
2 bardak su
Şimdi kalktim sofradan
Çok mu yedim acaba???
kaptanım iki gündür okuyamadım bi suru sayfa olmuş,sabah başladım okuyup alıntılamaya,anca bitti
arada mehmet akif le oynayınca tabi
maşallah çok güzel gidiyorsunuz,takimimiz en canlı zamanların dan birini yaşıyor ne guzel
benim de izmir faslı bitti,dun eve geldim,komşudaydık aksam da.yarin kv gideceğim,onlarda ısrar kültürü olmadığı için zorlanmayacağım inşallah sadece tartı yok,gelince bildirimle girerim inşallah eksilerle listeye
kimyager1508 R RoseAnge bakalım kim gogusleyecek ipi,elimde tuzsuz çekirdekle mahalledeki yasli teyzeler misali bekliyorum heyecanla
![]()
o zaman tadını çıkar tatilin kendini çok yıpratmadan bende eylülde dönüş yapmayı düşünüyorum bi kaç kilo daha verip 57 58 olup spora yüklenmek istiyorum
inşallah canım hep beraber kurtuluruz yine
Abooo bi ara aynı kilolardaydik ben tatillerde gezerken sen fark attin tabi banaKızlar güncel kilom 60,9
Var mı yarışan benimle bu hafta :)
Abooo bi ara aynı kilolardaydik ben tatillerde gezerken sen fark attin tabi bana
Menüm
2 bardak sıcak süt (karabiber zencefil 1çk bal)
Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt
Akşam
Sebze püresi
Yutamıyorum malesef o yüzden yiyemiyorum
Kuralları okudum cnm.. sabah tartıda 66.2 kg çıktım hedifim 55 kilo olmak..makbulecelik34 canım ilk sayfada kurallar var olursan sevinirim birde hdf kilon nedir
yavrucum shake yap vitamin al biraz yutamasanda böyle nasıl ayakta duruyorsunMenüm
2 bardak sıcak süt (karabiber zencefil 1çk bal)
Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt
Akşam
Sebze püresi
Yutamıyorum malesef o yüzden yiyemiyorum
DimiBu hafta su kaybediyor da olabilirim biraz
Sizi bayram mahvetti bence :)
yok canım o hasta boğazı kötü ondan yiyemiyor gerçi normalde de pek yemiyo laf aramizdaYemek listesi çok az değil mi bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsunuz maşallah benim iştahim çok galiba bak yediklerinden utandim![]()
Vallaha,napsak gonyali olmayanları almasak mi takıma42.takim koyarız adini da
![]()
Tmm canım inşallah ulaşırsınız eminim azmedersen olur bebeğin iki aylikmiydiKuralları okudum cnm.. sabah tartıda 66.2 kg çıktım hedifim 55 kilo olmak..
Aha bi gonyali dahaheyyy bende konyaliyim yeni katıldım...