Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

o zaman tadını çıkar tatilin kendini çok yıpratmadan bende eylülde dönüş yapmayı düşünüyorum bi kaç kilo daha verip 57 58 olup spora yüklenmek istiyorum

çok şükür canım insanlar yolda görsek tanıyamazdık diyorlar yıllırca tombiş görmeye alışmışlar :KK70:
Ben de bir iki hafta kala eylüle inşallah.ayy ne güzel de mi insan bunları duydukça diyet yapası geliyor:-):-)bi de nasıl versin kız bize de şöyle soruları yok mu:-):-)

Ben de bir iki hafta kala eylüle inşallah.ayy ne güzel de mi insan bunları duydukça diyet yapası geliyor:-):-)bi de nasıl versin kız bize de şöyle soruları yok mu:-):-)
kesinlikle canım burda zor geliyor ama kendi düzenime geçince diyet zorlamaz yine diyorum birde artık diyetten çok sağlıklı yaşam düzenli yedigim spor yaptıgım zamanlarda kendimi bedenimi çok rahatlamış hissediyorum arada illaki ipin ucu kaçaçak ama artık eskisi gibi her zaman değil ;) evet ya birde insanlar mucize birşey arıyor :D :D devamlı soruları o yönde :D

kesinlikle canım burda zor geliyor ama kendi düzenime geçince diyet zorlamaz yine diyorum birde artık diyetten çok sağlıklı yaşam düzenli yedigim spor yaptıgım zamanlarda kendimi bedenimi çok rahatlamış hissediyorum arada illaki ipin ucu kaçaçak ama artık eskisi gibi her zaman değil :KK66: evet ya birde insanlar mucize birşey arıyor :KK70: :KK70: devamlı soruları o yönde :KK70:
Evet bir iki gün kacsa bile diğer günler dengeleyerek sabit kalınabilir kesinlikle değil mi:-):-)
Onlar arayadursunlar bakalım:-):-)
Ben ufaklığı uyuttum,az kitap okuyayim canım,öpüyorum

Evet bir iki gün kacsa bile diğer günler dengeleyerek sabit kalınabilir kesinlikle değil mi:-):-)
Onlar arayadursunlar bakalım:-):-)
Ben ufaklığı uyuttum,az kitap okuyayim canım,öpüyorum
kesinlikle canım strese dengelemeyi öğrenmek lazım ;)

tamam canım ufaklığa iyi uykular sanada iyi okumalar öpüyorum bende :KK200:

o zaman tadını çıkar tatilin kendini çok yıpratmadan bende eylülde dönüş yapmayı düşünüyorum bi kaç kilo daha verip 57 58 olup spora yüklenmek istiyorum

çok şükür canım insanlar yolda görsek tanıyamazdık diyorlar yıllırca tombiş görmeye alışmışlar :KK70:
Ne guxel soxler insan cok mutlu oluyordur
Fahri gonyali yaparız:-):-) tabi ki diğer kızları da:-):-):-) ya da hic bu konuya girmeyip "Irmağının akışına ölürüm Turkiye'm" diye bağlarız konuyu:-):-)
:D:D
:)
kesinlikle canım burda zor geliyor ama kendi düzenime geçince diyet zorlamaz yine diyorum birde artık diyetten çok sağlıklı yaşam düzenli yedigim spor yaptıgım zamanlarda kendimi bedenimi çok rahatlamış hissediyorum arada illaki ipin ucu kaçaçak ama artık eskisi gibi her zaman değil :KK66: evet ya birde insanlar mucize birşey arıyor :KK70: :KK70: devamlı soruları o yönde :KK70:
arama motorlarında hala birinci sırada 10gubde 8kg gibi mucize diyet soruları:D

Ben de karaman kızlar, ermenekliym.sen?konyada görev yapıyorum simdi de

O kadar iyi anlıyorum ki seni:-)evime geldim dun,yarin da kv ye geçeceğiz.son iki hafta,sonra evime dönünce baslayacagim inşallah diyete.tabi simdi de dikkat edeceğim:-)

Canım kesinlikle faydasını görürsün ama 15 gün de 5 kilo da gitmiyor tabi ki

Haşhaşa,alemsin canım ya:KK70::KK70:ben de oldum bugn:KK30:

Canım su daha sola eğilme hareketinden yap.bi de oturup dizlerinin arasına yastık koyup sağa sola don arkana.plank da çok iyi.başlamıştım yarim kaldı benimkiler hep:KK69:10kilo olmasa da vermelisin ama sanki yağlar bitmemiş,önce onlar iyice azaltıp kas yap olmaz mi?

Sauna korse mi:confused:nasıl bişi ki o:confused::-)

İnsan hayal ettiği müddetçe yasar,ne güzel gerçek oldu hayallerin:KK36:

:confused::KK70:

Merakla bekliyoruz:dondurma:
meyve suyu hazırsa içme kesinlikle derim.patates yerine de yumurta olsa iyi olurmuş.gayet güzel tatlım,hosgeldin:KK200:
hadi canım bende ermenekliyim:KK53::KK53:

Hoşgeldin canim. Ben Derya. Kahvaltinda haslanmis patates yerine 2 dilim kepekli ekmek olabilir. Ve hazir meyve suyunu da ttüketme canim.
Mrb aramıza yeni katıldım 65 kiloyum daha acemiyim kahvaltimi yazayım yorum bekliyorum
Sabah aç karna 2 bardak su ictim

1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
2 bardak su
Şimdi kalktim sofradan
Çok mu yedim acaba???
Kesin R RoseAnge birinci olur :))
:KK70:kaptanım iki gündür okuyamadım bi suru sayfa olmuş,sabah başladım okuyup alıntılamaya,anca bitti:-)arada mehmet akif le oynayınca tabi:KK71:maşallah çok güzel gidiyorsunuz,takimimiz en canlı zamanların dan birini yaşıyor ne guzel:KK36::KK36:benim de izmir faslı bitti,dun eve geldim,komşudaydık aksam da.yarin kv gideceğim,onlarda ısrar kültürü olmadığı için zorlanmayacağım inşallah sadece tartı yok,gelince bildirimle girerim inşallah eksilerle listeye:-)
kimyager1508 kimyager1508 R RoseAnge bakalım kim gogusleyecek ipi,elimde tuzsuz çekirdekle mahalledeki yasli teyzeler misali bekliyorum heyecanla:p
:21::süslü::KK45::-)

Super canimm insan nasil motive oluyordur :))

Menüm

2 bardak sıcak süt (karabiber zencefil 1çk bal)

Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt

Akşam
Sebze püresi

Yutamıyorum malesef o yüzden yiyemiyorum

Menüm

Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt

Akşam
Sebze püresi

Yemek listesi çok az değil mi bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsunuz maşallah benim iştahim çok galiba bak yediklerinden utandim :olamaz:

Menüm

Öğlen
1 kırmızı elma rende
1 bardak süt

Akşam
Sebze püresi

yavrucum shake yap vitamin al biraz yutamasanda böyle nasıl ayakta duruyorsun

Bu hafta su kaybediyor da olabilirim biraz
Sizi bayram mahvetti bence :)
Dimi :(
Yemek listesi çok az değil mi bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsunuz maşallah benim iştahim çok galiba bak yediklerinden utandim :olamaz:
yok canım o hasta boğazı kötü ondan yiyemiyor gerçi normalde de pek yemiyo laf aramizda:silah:

Back
X