• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saraycam beni 4 günlük toparladı canım , yarın 4. Günüm hamdolsun okadar keziz şeye ıh dedim ve başladım inş.
Hedefim bayrama 65 li kilolar .

Biz kendimizi oyalıyoruz başka bişi değil, kararlı olup işi bitirmek ondan sonrada hep buralarda olup kiloyu korumak şart, yoksa bastonla hala buralarda olucaz . Yazık bize :KK43:
hayatımda kilo vermeye adadıgım çok zamanımı daha güzel ve hayırlı işlere adamayı isterdim :KK43:.
Bende yarin pro yapıp cuma 4 günlüğe başlıycam toparlanmak lazım. O değilde kıyafetler aldım büyük beden. Artık hiç biri totomdan girmiyor :KK43:

Ne kadar azimle başlıyorum ama gerisi gelmiyor. Kaç aydır buradayım ve kilo vermek yerine aldım. Hadi bu sefer olsun diyorum bir umutla :(
Saraycam kendine uzaylıymış muamelesi yapma lütfen . Kolay değil yıllardırr diyet içindeyiz bikkınlık normal . Dile kolay 27 yıldır hep diyet içindeyim :(.

Sen istedinmi güzel diyet yapıyorsun birde kilon fazla değil belki bilinç altın sana buda yeter diyor .

Hadi bayrama kadar 5 kilo yarışı yapalım senle ne dersin ;)?

Ama kaybolmak yok bak söz isterim ;)

Ay birde yasom7272 yasom7272 mi çagırsak bi kırklı daha gelir :D.D

Bende seninle hemen hemen aynıyım
Evlenir evlenmez çocuğum olsa 19 yaşında olacaktı
Büyük kızım 17 küçük 5
Benim çocuk olmuyor kolay kolay
Şimdi yine analık damarlarım kabardi 3. Bebeğe karar verdim
Verdim diyorum çünkü eşim ben ne dersem onu yapar ..- canim çocuk istiyorum
- tamam canım
- canım ben vazgeçtim istemiyorum
- sen bilirsin canım :KK70:
Aramızdaki konuşma 2 senedir böyle
Şimdi 6 aylık bebeğim var dedin nasıl imrendim
Allah bağışlasın çocuklarını
Hoşgeldin aramiza

Evet ortim iki kızım var
3. kızımın da adını koydum
Allah nasip ederse Meva koyacam insallah
Her ne kadar erkek bebek isteyenler topigine takilsamda kız erkek takintim yok
Kız bebek topigindekiler bana cevap vermedi bende kendimi erkek bebek topigine attım arkadaşlarla gül gibi geçinip gidiyoruz :KK19:
canım benim hosbuldum :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
üç yil sonra geldi simdide büyütüyoruz
evimizin nesesi iyiki olmus
rabbim seninde gönlüne gore versin inşallah

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
Güle güle büyüt bacım :68:

Saraycam kendine uzaylıymış muamelesi yapma lütfen . Kolay değil yıllardırr diyet içindeyiz bikkınlık normal . Dile kolay 27 yıldır hep diyet içindeyim :KK43:.

Sen istedinmi güzel diyet yapıyorsun birde kilon fazla değil belki bilinç altın sana buda yeter diyor .

Hadi bayrama kadar 5 kilo yarışı yapalım senle ne dersin :KK66:?

Ama kaybolmak yok bak söz isterim :KK66:

Ay birde yasom7272 yasom7272 mi çagırsak bi kırklı daha gelir :KK70:.D
Tamam cuma tartılıp bayrama kadar 5 kg söz;)
yasom7272 yasom7272 telefonu kaybettim. Benim telefona format atıldı :( sende numarası var mı. Aa ben face den ulaşırım ona gelir mi bilmem ama ;)

olmadi olmadi
Hoşgeldin canım

Sabah 10.30
Yarım simit
Bir haşlama yumurta
1 avuç peynir
1 salatalık
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

İkindi: yağsız salata ve pırasa yemeği
(Ehliyet kursu olduğu için bu vakit yemek zorunda kalıyorum 4 e gelmeden yiyorum gelince yine acıkıyorum ama yapicak bir şeyim kalmıyor karataya uymakta zorlanıyorum bu yuzden)

Akşam
1 seftali
1 çatal karpuz

40 dk orta tempoda yürüyüş
3 lt su

aeben aeben Sarayca Sarayca Ben geldim merak edilmek ne güzelmiş:))

Şöyle ki sınavıma çok az kaldı ben de gaza bastım ders çalışıyorum süreki dün gece çok geç bitti ders bugün de yeni bitirdim bi kitap var elimde o bitmeli sınava kadar bugün 80 sayfasını bitirdim ama 250 sayfa toplam ins yarın bitireceğim ama :)

Back
X