• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vampirellem kuzum hafta sınu için başarılar dilerim , benim büyük kızımda girecek inşAllah . Bu yıl mezun oldu odyoloğ kendisi . Ama devlette çok beklentisi yok o yüzden pekte çalışmadı öylesine giriyor gibi . Özelde inş , birazda babasının çevresine güveniyor ama mezun çok işsiz var bakalım hayırlısı tüm kuzulara :68:

ekmek yerine çiğ kuruyemiş yemek daha iyi ,tabi abartmadan,bu zamanda tam buğday da olsa ekmekler hep katkılı,vücuda çok bi faydalı değil,ben de aramam ekmeği,ekmek,meyve yiyince çabuk acıkıyorum,senin sistem iyiymiş inşallah güzel sonuç alırız

İnşallah canım gidecek bu kilolar başka yolu yok

Hatunlar bayrama 5 kilo yarışı başlatıyorum :D:D::D:D

Kayıtlara geçsin efenim geçen haftaki kilolardan biriniz liste yapsın. Varmı gönüllü :D:D
Saraycam vampirellem sizin elinizden öper gibi bu iş :D:D

Yarışa katılmak isteyenler belirtsin yarına kadar lütfen ;)

Kızlar açlık diyeni ne şu bildiğimiz uzun süre açlık periodkarı olan diyetmi ?

O tür açlık diyetlerinde kahvaltıyı değil akşamı kaldırım kilo gece verilir kahvaltı candır:KK66:
işte akşam yemezsem sürdüremiyorum ben,kahvaltıyı ben de çok severim ama öğlene kahvaltı yiyerek bi deneyecem bakalım

Vampirellem kuzum hafta sınu için başarılar dilerim , benim büyük kızımda girecek inşAllah . Bu yıl mezun oldu odyoloğ kendisi . Ama devlette çok beklentisi yok o yüzden pekte çalışmadı öylesine giriyor gibi . Özelde inş , birazda babasının çevresine güveniyor ama mezun çok işsiz var bakalım hayırlısı tüm kuzulara :KK68:
Odyoloğ ne olaki.
Neyse de kızınada başarılar dilerim

Hatunlar bayrama 5 kilo yarışı başlatıyorum :KK70::KK70:::KK70::KK70:

Kayıtlara geçsin efenim geçen haftaki kilolardan biriniz liste yapsın. Varmı gönüllü :KK70::KK70:
Saraycam vampirellem sizin elinizden öper gibi bu iş :KK70::KK70:

Yarışa katılmak isteyenler belirtsin yarına kadar lütfen :KK66:
varım diyor:KK70:

Hanımlar geçmiş mesajlarda kendimi baya ayrıntılı tanıtmıştım üşenfi yeniden yazmaya ama bulamadım o mesajı :D

Kısaca kendimi tanıtayım

42 yaşındayım .23-18-17 yaşlarında iki kız biroğlan evlatlarım var rabbımın emaneti .
Ev hanımıyım desemde pek evde durmam :D geçen yıl ilahiyat önlisanstan mezun oldum . Farklı kurslara gidiyorum ney gibi arapça gibi . Ayrıca sohbetim var bir arkadaş gurubumuzla günlerim oluyo vs vs işte :-) . Şükür yazın ara verdik hepsinede az evdeyim :D

Kilo işi ise taaa 15 yaşımdan beri mücadelem var . Hipogilisemiyim , iştahım ve damak tadım yarında maşalahh:(.
15 yaşımdada 67 civarındayım boyum uzun değil lakin kaslıyım kilomu göstermem .
10 yıldır buralardayım farklı takımlarda kaptanlıgımda oldu . Zamanında 80 kilodan 58 kiloya inmiş mezun olmuşlugum var . 65 civarını hep korudum son 2 yıla kadar , sonra 70 lere yaklaştım bi iniş bi çıkış işte ...
Hep buralardayım yani ;).
Bir çok diyet tecrübe de var ama vakit sorunum var yoksa herkesle tek tek ilgilenirdim :(.

İşte böyle :68:
Biraz ara vermiştim tekrar burdayım ..

Ha birde sarayca - fatma nur- vampirim bu bacılarla yıllar süren dostluk ve kilo yolculugumuz var .

IMG_2053.webp

Hanımlar geçmiş mesajlarda kendimi baya ayrıntılı tanıtmıştım üşenfi yeniden yazmaya ama bulamadım o mesajı :KK70:

Kısaca kendimi tanıtayım

42 yaşındayım .23-18-17 yaşlarında iki kız biroğlan evlatlarım var rabbımın emaneti .
Ev hanımıyım desemde pek evde durmam :KK70: geçen yıl ilahiyat önlisanstan mezun oldum . Farklı kurslara gidiyorum ney gibi arapça gibi . Ayrıca sohbetim var bir arkadaş gurubumuzla günlerim oluyo vs vs işte :-) . Şükür yazın ara verdik hepsinede az evdeyim :KK70:

Kilo işi ise taaa 15 yaşımdan beri mücadelem var . Hipogilisemiyim , iştahım ve damak tadım yarında maşalahh:KK43:.
15 yaşımdada 67 civarındayım boyum uzun değil lakin kaslıyım kilomu göstermem .
10 yıldır buralardayım farklı takımlarda kaptanlıgımda oldu . Zamanında 80 kilodan 58 kiloya inmiş mezun olmuşlugum var . 65 civarını hep korudum son 2 yıla kadar , sonra 70 lere yaklaştım bi iniş bi çıkış işte ...
Hep buralardayım yani :KK66:.
Bir çok diyet tecrübe de var ama vakit sorunum var yoksa herkesle tek tek ilgilenirdim :KK43:.

İşte böyle :KK68:
Biraz ara vermiştim tekrar burdayım ..

Ha birde sarayca - fatma nur- vampirim bu bacılarla yıllar süren dostluk ve kilo yolculugumuz var .

memnun oldum canım :KK5:

Back
X