- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
İvittt
Koca kaçıyorduda
Ben 26 yaşında doğurma işini bitirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvittt
Lise son sınıfa geçtiAaa okuyor mu abla bitirdi mi
Ne çekiyon acabaasıl Allah bana yardım etsin.
Ne çekiyom elinden![]()

Uyandım ama kalkmadimVaaydivinity uyanmış

Şimdilik korumada canım ama yolculuk, misafirlik beni kötü vurdu. Dönünce normale dönerim inşallahsen korumadaydın dimi canım,ye tabi hatta diyet yaparken kilo verimini etkilemeyen varsa yer beni şişiriyo
Bendensin bacımİvittt
Koca kaçıyorduda
Ben 26 yaşında doğurma işini bitirdim![]()

Bide bendenBendensin bacım![]()

Moni kaptanım azda seni tanısakBendensin bacım
Pardon ben 24 te bitirdim![]()
Bu takım şecilmiş de kurulmuş gibi olduBide benden
18 yaşında anne oldum. 26 da bitirdim.
Vampirellem kuzum hafta sınu için başarılar dilerim , benim büyük kızımda girecek inşAllah . Bu yıl mezun oldu odyoloğ kendisi . Ama devlette çok beklentisi yok o yüzden pekte çalışmadı öylesine giriyor gibi . Özelde inş , birazda babasının çevresine güveniyor ama mezun çok işsiz var bakalım hayırlısı tüm kuzulara![]()
Allah emeklerini ziyan etmesin canım
Hatunlar bayrama 5 kilo yarışı başlatıyorum:
Kayıtlara geçsin efenim geçen haftaki kilolardan biriniz liste yapsın. Varmı gönüllü
Saraycam vampirellem sizin elinizden öper gibi bu iş
Yarışa katılmak isteyenler belirtsin yarına kadar lütfen![]()
Lise son sınıfa geçti
Bu sene staj yapacak çok heyecanlı
Ben jinekolog olmasını çok istiyordum ama matematik zekası babasına değil bana çekmiş
Ne çekiyon acaba
Uyandım ama kalkmadim
Halim yok![]()
4 üye 13 ziyaretçi he maşallah
Kaynaştırma bakanlıgım iyi gidiyor zannımca :![]()
Bu arada hanımlar ben çikolata krizi yaşayan bir kızdım şuan kendime çok şaşırıyorum . Başlayalı 5 gün oluyor ama hiç çikolata yemedim ay umarım bozulmaz. Cidden bu çikolata illetinden kilo aldım hep. öğrenci evinde kalıyorum adet olunca 1 saralleyi 4-5 günde bitiren biriyim hem de ekmeksiz sanırım bu benim için başarı olacak yarından sonra da tarçınlı süt icicem adeti dengelemek amaçlı . Tatlı ihtiyacını meyve ve hurmayla tamamlarim inşallah. Benim gibi olanlar var mı acaba
Okuyacak inşallah canimMeslektaş sayılırız o da sağlık camiasından inşallah güzel yerlerde olur:)
Amin ablam cümlemizin inşallah
Ben varım ama çok umutlu olmayarak
Ayy ne güzel heyecanlar ben ilk heyecanları tasalı 10 sene olmuş geçmiş şimdi heyecan değil aşk var çok seviyorum işimi ben de ebeyim :) Abla kesinlikle üniversite okut ne yap ne et başına vura vura kazandır bu sektörde artık rekabet çok fazla
Abla ziyaretçiler kim görünüyor mu :)
4 üye 13 ziyaretçi he maşallah
Kaynaştırma bakanlıgım iyi gidiyor zannımca :![]()
Pro üye olduğu için görüyorüye ve ziyeretçileri nereden görüyosun
Pro üye olmak için ne yapmak gerekiyorPro üye olduğu için görüyor
Pro üye olduğu için görüyor
Pro üye olmak için ne yapmak gerekiyor