• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım:cool:
menim minnak ejderyalayımm,
19_1521899120l.jpg

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
jw5_s_saxe2VRJbD0tbVgffBLWECaeoymx9jxpGXUkos0byF2YIWKXXRHzzYdXjEyZ_woAKfbtXapTB8fAgSsQHYytpobnjXI2lVcD8L83A1ZjxToovQjJHWNtfvqJLZ1fpJaQcl

gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
pfMjevB_sWnBvKHEra0h_FEHj9SIyVP58BIsCt4pl9oqJKIGTnYC0Zf6_QbJ2M2MIbdyfzLQNDM7UgIqkn0tAW2sMKogiVmVipI4FJfnnivpi4Wa85CvxjzihP3aF_h4N7slwVhG

çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
7vcgDJZzBhVUhTuBP-LgvdDmEqqTWG6r6E1swCx8Mt-kxPRQweU6u-pQL4-gZxLuNyRQNpoLhd9Wg-xpdMBYJwrudCZDZbZmmaRVgebxNOYcCb4kduqcIPWwSUHPfKE7dTkEY9TV

müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
Hh7ft4qWJxTfTaeB31W0u1Sh_Ctnelgmfh3e8wub5TKPHs82pGhAG1YoO985nRATzy48ExOv2NQx2dczdzd3mDvqNUJch_gH25USZCBM1ABR5SGoKjSIuO5WLakU7ejGxdVX6qEs

muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
:KK200::KK200::KK200:

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz:KK36:

:nazar::nazar::nazar:
o zaman dans:rapci:

:KK71::KK71::KK71:

Vampirellem kuzum hafta sınu için başarılar dilerim , benim büyük kızımda girecek inşAllah . Bu yıl mezun oldu odyoloğ kendisi . Ama devlette çok beklentisi yok o yüzden pekte çalışmadı öylesine giriyor gibi . Özelde inş , birazda babasının çevresine güveniyor ama mezun çok işsiz var bakalım hayırlısı tüm kuzulara :KK68:

Meslektaş sayılırız o da sağlık camiasından inşallah güzel yerlerde olur:)

Allah emeklerini ziyan etmesin canım

Amin ablam cümlemizin inşallah

Hatunlar bayrama 5 kilo yarışı başlatıyorum :KK70::KK70:::KK70::KK70:

Kayıtlara geçsin efenim geçen haftaki kilolardan biriniz liste yapsın. Varmı gönüllü :KK70::KK70:
Saraycam vampirellem sizin elinizden öper gibi bu iş :KK70::KK70:

Yarışa katılmak isteyenler belirtsin yarına kadar lütfen :KK66:

Ben varım ama çok umutlu olmayarak

Lise son sınıfa geçti
Bu sene staj yapacak çok heyecanlı
Ben jinekolog olmasını çok istiyordum ama matematik zekası babasına değil bana çekmiş :KK45:

Ne çekiyon acaba :dondurma:

Uyandım ama kalkmadim
Halim yok:KK14:

Ayy ne güzel heyecanlar ben ilk heyecanları tasalı 10 sene olmuş geçmiş şimdi heyecan değil aşk var çok seviyorum işimi ben de ebeyim :) Abla kesinlikle üniversite okut ne yap ne et başına vura vura kazandır bu sektörde artık rekabet çok fazla

4 üye 13 ziyaretçi he maşallah :KK70::KK70:
Kaynaştırma bakanlıgım iyi gidiyor zannımca ::KK70::KK70:

Abla ziyaretçiler kim görünüyor mu :)

Bu arada hanımlar ben çikolata krizi yaşayan bir kızdım şuan kendime çok şaşırıyorum . Başlayalı 5 gün oluyor ama hiç çikolata yemedim ay umarım bozulmaz. Cidden bu çikolata illetinden kilo aldım hep. öğrenci evinde kalıyorum adet olunca 1 saralleyi 4-5 günde bitiren biriyim hem de ekmeksiz sanırım bu benim için başarı olacak yarından sonra da tarçınlı süt icicem adeti dengelemek amaçlı . Tatlı ihtiyacını meyve ve hurmayla tamamlarim inşallah. Benim gibi olanlar var mı acaba

Aynen bende senin gibiyim kaşık kaşık nutella yiyorum.4 5 güne bitiyor.
Önlemenin yolunu buldum
Almıyorum bu yüzden de yiyemiyorum:KK31:

Meslektaş sayılırız o da sağlık camiasından inşallah güzel yerlerde olur:)

Amin ablam cümlemizin inşallah

Ben varım ama çok umutlu olmayarak

Ayy ne güzel heyecanlar ben ilk heyecanları tasalı 10 sene olmuş geçmiş şimdi heyecan değil aşk var çok seviyorum işimi ben de ebeyim :) Abla kesinlikle üniversite okut ne yap ne et başına vura vura kazandır bu sektörde artık rekabet çok fazla

Abla ziyaretçiler kim görünüyor mu :)
Okuyacak inşallah canim
Gidebildiği yere kadar gidecek bizden tam destek :KK56:

Back
X