Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sabah tartildim 74 kiloyum hedefim 60 ayyy inşallah
Canım takıma geldiğin gibi kayboldun. Devam edeceksen eğer bugün kilo bildirmen gerekiyor ve bol paylaşımda bulunman. Yoksa takıma dahil olamayacaksın.[/QUOTE
dikkat dikkat yeni üyeler kaptana kulak verinnnnn
Aaaaaaa!!!! Kankito hiç beklemezdim senden insan der ki eşitiz bu hafta yenen yok
Adamı çok pis yoldan çıkarırım. :
Sigaraya da başlatcam yakında seni.![]()
![]()
Kuzummmmmmmmmmm. ❤❤❤
0,10 gibi bi farkla ben daha çok vermişim ama kalplerimiz biir.![]()
ben çok iddali konuştum ya ondan oldu neler geldi başimaaaa termal kaplıcaya girdim akupunkturdan eser kalmadı yeniden iğnelerimi taktiriyim sen o zaman gör beni 
Ama kaptancim oldumu bu şimdiÖdülünü hemen veriyorum, hastanede 10000 adım atıyosun
![]()
gerçi bulunduğum hastaneyi bi kere turlarsam 20.000 adim atmış olurum
ama beyciğim odadan dışarı çikarmiyo beni kıskandı 
nerelisin canım, termal kaplıca deyinceAaaaaaa!!!! Kankito hiç beklemezdim senden insan der ki eşitiz bu hafta yenen yokben çok iddali konuştum ya ondan oldu neler geldi başimaaaa termal kaplıcaya girdim akupunkturdan eser kalmadı yeniden iğnelerimi taktiriyim sen o zaman gör beni
![]()
teşekkürlerr :)Tebrik ederim canım
hayırdır kuzum neyin varKendimi çok kötü hissediyorum bugün nedense

Kendimi çok kötü hissediyorum bugün nedense
VauvvGeçen hafta 72
Bu hafta 70.5
Fark 1.5
1.5÷72=0.020
0.020×100=2
Doğru hesapladimmi bilmiyorum bu hafta kilom 70.5
Amin canım amininşallah canım Rabbim bu mübarek cuma günün hürmetine bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
o kadar çok bekledimki ikiz olsun istiyorum bir kız bir erkek ne güzel olur Allahım duy sesimi amin![]()
Çok doğru tesbitValla bu soruna cevabı bulamadım
Cumaya göre sen ezdin geçtin
Pazartesiye göre ben
Durum 1-1 gibi bişi zannımca
Asıl kapışma bu hafta
Burakarda ol bak siteden atılayım demehaftaya sende 6 lı rakamlardasın inşallah
![]()

AynenSöz verdim kural ihlali yapmiycam
Uslu duracam
Bana en büyük ceza oldu kk dan atilmak
Ablam elinde sopa her an takipte
Hayırlı yolculuklar ortim![]()
Aaaaaaa!!!! Kankito hiç beklemezdim senden insan der ki eşitiz bu hafta yenen yokben çok iddali konuştum ya ondan oldu neler geldi başimaaaa termal kaplıcaya girdim akupunkturdan eser kalmadı yeniden iğnelerimi taktiriyim sen o zaman gör beni
![]()
Hadi yaa, neyse ınsallah haftayaKız Mehtap sende 0.5 gram ile kaçırdın bu hafta listeyi![]()
Kendimi çok kötü hissediyorum bugün nedense
Yok yok bu hafta listeye girdi, artık eti senin kemiği benimHadi yaa, neyse ınsallah haftaya