• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Adamı çok pis yoldan çıkarırım. :
Sigaraya da başlatcam yakında seni. :KK70: :KK70: :KK70:

Kuzummmmmmmmmmm. ❤❤❤
0,10 gibi bi farkla ben daha çok vermişim ama kalplerimiz biir. :KK70:
Aaaaaaa!!!! Kankito hiç beklemezdim senden insan der ki eşitiz bu hafta yenen yok :KK70::KK70::KK70::deli: ben çok iddali konuştum ya ondan oldu neler geldi başimaaaa termal kaplıcaya girdim akupunkturdan eser kalmadı yeniden iğnelerimi taktiriyim sen o zaman gör beni :deli::KK70::KK70::KK70:

Aaaaaaa!!!! Kankito hiç beklemezdim senden insan der ki eşitiz bu hafta yenen yok :KK70::KK70::KK70::deli: ben çok iddali konuştum ya ondan oldu neler geldi başimaaaa termal kaplıcaya girdim akupunkturdan eser kalmadı yeniden iğnelerimi taktiriyim sen o zaman gör beni :deli::KK70::KK70::KK70:
nerelisin canım, termal kaplıca deyince :KK45:

inşallah canım Rabbim bu mübarek cuma günün hürmetine bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
o kadar çok bekledimki ikiz olsun istiyorum bir kız bir erkek ne güzel olur Allahım duy sesimi amin :dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Amin canım amin

Valla bu soruna cevabı bulamadım :KK70::KK70:
Cumaya göre sen ezdin geçtin
Pazartesiye göre ben :KK70::KK70::KK70:

Durum 1-1 gibi bişi zannımca :KK70::KK70:

Asıl kapışma bu hafta :KK66:
Burakarda ol bak siteden atılayım deme:KK70::KK70: haftaya sende 6 lı rakamlardasın inşallah :KK66:
Çok doğru tesbit :rapci::rapci:

Allah seni napmasın e mi. :D
İğnelerine nolduu :D

Back
X