• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım :KK60:şeker düşmesi ihmale gelmez, ara ara ölçüm yapıp önlemini almalısın. Benimde diyette kilo vermeye başlayınca çok düşüyordu. Eczaneden basit şeker ölçer aldım kontrol ediyorum devamlı. Hurma bulundur böyle anlar için yanında mutlaka.Hoppa

Teşekkür ederim canım bende şeker ölçüm aleti aldım ama dün kaynanamlar saydım şeker aleti yanımda değildi hiç o kadar kötü olmamıştım hurma fikrini dikkate alacam sağolasın:KK60:

Başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hayat bu elden gelen bişey yok ölüm hak.cuma günüde arkadaşımın annesini defnettik beyin kanaması geçirip iki gün içinde vefat etti.vadesi yeten gidiyo işte.Allah genç acısı vermesin
Amin canım :KK42:

Mimar kardeşim vereceğin kilo biraz var çok az yiyorsun inşallah ilerde zorluk cekmezsdin yoğurt süt yeşillik salata yesen canım iyi olur mence
Yinede kacamaksiz bir gün geçirmiş din kutlarım canım
Puanım 10

Vayyy özlemcim sütunla sporunla nenunle harika bir gün geçirmiş din çok başarılısın kutlarım canım
Puanım yıldızlı 10

Sporun suyun çok guzel pilav çorba ekmek karbon fazla olmus
Puanım 8

Canım adım sayın sporun suyun çok güzel
Patates topu mercimekli koköf iki di bir arada pek olmamış canım yıldızını kırdım
Puanım 10

Canım spor yok herhalde
Menumu beğendim helva tadımlık gormeyelim dondurma ne kadar bilmiyorum
Puanım 9

Vayyy spor su menü çok güzel kutlarım canım
Puanım yıldızlı 10

Canım az yemişsin çok yemektense kutlarım canım spordan kırdım notunu
Puanım 9
Teşekkürler fatmacim inşallah hep boyle gider

Selam.hanimlar mutlu bir pazar günü gecirmek dilegiyle herkese iyi günler sabah çıkıp yuruyeyim dedim güneş yakar diye vazgeçtim kahvaltimi ettim birazdan kitap okur ve uyuyakalirim az sekerleme iyidir:KK48:
Bayram hedefim 95 olsun bakalım:KK28:

Canım adım sayın sporun suyun çok güzel
Patates topu mercimekli koköf iki di bir arada pek olmamış canım yıldızını kırdım
Puanım 10
Dün kızım arkadaşına bizim evde sürpriz doğum günü yaptı
Masadaki tatlı tuzlu pastalarin hiçbirini yemedim
Patatesede ablam 2 top izin vermişti ama ben yoğurdunu yerken bir tanesini de tirtikladim
Haftaya yıldızı haketmeye gayret ederim
Puanın için teşekkür ederim :KK36:

Canım bugün eşimle gezmeye çıktık Altınkum Akkum tatil sitelerini gördüm bize yururyü mesafesinde aklıma geldin
Bizde biraz aşağıda susankent sitesine yakın bir sitedeyiz
İçim gidiyor orda olmak için
Geçen sene bu zaman ordaydik
Aklına gelmeme sevindim :KK200:

divinity divinity
Bayrama mezun etcem en geç, söylemedi deme gaza bas:süslü:

İnşallah :halay::halay:
Günaydın herkese ben hazırlandım sınava gideceğim şimdi dualarınızı eksik etmeyin lütfen çok önemli benim icinn
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin
Başarılar dilerim:KK60:
~~~21 AĞUSTOS~~~
***KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ***

divinity divinity >> 65

Kızçelerim:anne:
herkes kurban bayramı hedeflerini belirleyip yazsın.:KK56:
:KK200:
Eşim böyle devam edersen bayrama 65 olursun dedi :super:

Kaptanim herkese tek tek yazmissin eline sağlık ikili rakamlara cabuk gecerim zaten üçlü rakam yeni gelmişti hemen gider şu döngü y u atlatayim da
köyün tadını çıkar bu arada hic kiskanmadim bahceden biber filan toplanabiliyo mu bari:110:
Bahçe yapamıyoruz çünkü sadece yazın ordayız, ekmeye vakit geçmiş oluyor. Köy dediğime bakma, yazlığımız, aynı zamanda benim memleketim.Hoppa

Back
X