• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80
Fark 1.2
Merhabalar arkadaslar.Deryagundz tebrik ederim guzel vermisin.
Araniza katildim ama hangi gruba katilacagimi bilemedim Butun gruplarin sartlarini bulamadim.Bana yardimci olur musunuz?
Oyle hergun 3-5 kere msj yazamam,gun boyu neler yedim ayrintili yazamam.Daha dogrusu yazamadigim olur.O zamanda kuralin disina cikmis olurum.Ne yapmaliyim lutfen yardimmm

Araniza katildim ama hangi gruba katilacagimi bilemedim Butun gruplarin sartlarini bulamadim.Bana yardimci olur musunuz?
1nci sayfada yaziyo şartlar katılmak istiyorsan orayı önce oku sonra karar anı ver kaptan ilgilenir seninle canım

Eki Görüntüle 2172994

Size en son halimi atmak istedim dünkü halim bu :))
Divinitye kahvaltıya geldik. Abla bak zerosima dedi.ben ne dedim biliyonmu?
Hmm çok güzelmiş :KK70::KK70::KK70:.
Divi aynen :KK57:böyle, yüzü görünmüyorki dedi. Bende fiziğine dedim canım zaten dedim.
Çok güzel fiziğin var tatlım

Oyle hergun 3-5 kere msj yazamam,gun boyu neler yedim ayrintili yazamam.Daha dogrusu yazamadigim olur.O zamanda kuralin disina cikmis olurum.Ne yapmaliyim lutfen yardimmm
En doğru cevabı kaptanımız verir canım.

Hahahhaha sinirlenince cok tatlisin abliss.
Benım telefon acilmiyor yani anca KVnınkınden giriyorum .

Gecen Cuma, 97.2 kg
Suan: 96.3 kg

:halay::KK73:

Benim yuzdemi hesaplaya bilirmisiniz arkadaşlar benim cikmam lazim simdi
Doğru hesapladıysam yüzden 0.92

Divinitye kahvaltıya geldik. Abla bak zerosima dedi.ben ne dedim biliyonmu?
Hmm çok güzelmiş :KK70::KK70::KK70:.
Divi aynen :KK57:böyle, yüzü görünmüyorki dedi. Bende fiziğine dedim canım zaten dedim.
Çok güzel fiziğin var tatlım

:D :D ay istemsizce güldüm abla ya

Teşekkür ederimm :KK36::KK37:

Geçen hafta 70.5
Bu hafta 70.2
Fark 0.42
Bu hafta 69 görürüm diye çok umut etmiştim moralim çok bozuk:KK42:
Üzülme mortim 300 gr da iyi hiç verememek yada artı çıkmaktan iyidir ;)
Birde takdik değiştir hafta sonları az gevset ipi yahut bir öğün fazla ye, bi şaşırsın rutinden çıksın bünyen.

Bende aslında öyleyim sürekli kaçamaksız diyet yapınca duruyor kilo verimi ;)
Bak yine sırlarımı paylaşıyorum mortiyle yahu :-):45:

Durum 2-1
Yarış devam 65 olana kadar ;)

Ay aylin hanımcım mesajını okuyunca bi gülümsedim :-).

Back
X