• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 12 de
k.k.kadar peynir
az tuzlu zeytin
bir dilim kepek ekmek
domates
bir banim recel
2 bardak çay
saat 5 de
bir kase yogurt
elma
armut seftali
aksam 7 bucuk da
yumurtali kabak
kozlenmis kirmizi biber
patlican salatasi
2 bardak çay
bir dilim kepek ekmek
gün icinde 2 lt su

Güzel menü başarılı bir gün geçirmiş sin canım kutlarım

Canım üst üste yiyince belki olmuştur biraz ara ver istersen

Bende öyle düşündüm ama çorba konusunda sıkıntılıyım açıkçası aslında çok fazla ve değişik çorbalar yaparım ama diyete uygun değil diyetisyende tercihin genelde mercimekten yana olsun deyince bir aydır hiç içmediğim kadar mercimek çorbası içtim desem yeridir ama midem artık isyan ediyor

Senin varmı çorba önerilerin canım

İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
3dlm t. Buğday ekmeği
7zeytin
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
Az nohut
Maydanoz

İkindi
2hs yumurta

Akşam
1 şeftali
Yoğurt

Şu 3 lt civarında
Spor 3 mil lesli

@sara_28 bakta gözün menü gorsun:KK47::KK53:

Baya hırs yapmissin canim boyle gidrrsen sara hanimi geçersin haftanın da sampiyonu olirsim:KK9::KK9::KK9:

Bende öyle düşündüm ama çorba konusunda sıkıntılıyım açıkçası aslında çok fazla ve değişik çorbalar yaparım ama diyete uygun değil diyetisyende tercihin genelde mercimekten yana olsun deyince bir aydır hiç içmediğim kadar mercimek çorbası içtim desem yeridir ama midem artık isyan ediyor

Senin varmı çorba önerilerin canım

Canım Dilara koçak in kabak çorbası var acaip işe yarıyor diyette bir araştır istersen

Baya hırs yapmissin canim boyle gidrrsen sara hanimi geçersin haftanın da sampiyonu olirsim:KK9::KK9::KK9:

Ayy canım teşekkürler desteğin icin:KK200:

İyi geceler
Eve dönüş yolundayım . Çok yorgunum ...

Yolun açık olsun canım
Özledik gari gel canım

Ben geldimm.Size söylediğim gibi hiç kaçamak yapmadan hem de.Haftasonu herkesten uzak geçirdim.Kafamı topladım miss gibi.Ve burdayımm.Şu an çok daha iyiyim.Geride bıraktığım bir insan var sadece küçük bir enkaz.Ama kesinlikle daha iyiyim.Birazdan menüleri yorumlamaya geliyorum.Kaçmayın sakın :KK200::KK200:

Ben geldimm.Size söylediğim gibi hiç kaçamak yapmadan hem de.Haftasonu herkesten uzak geçirdim.Kafamı topladım miss gibi.Ve burdayımm.Şu an çok daha iyiyim.Geride bıraktığım bir insan var sadece küçük bir enkaz.Ama kesinlikle daha iyiyim.Birazdan menüleri yorumlamaya geliyorum.Kaçmayın sakın :KK200::KK200:

Hoşgeldin canım iyi olmana sevindim

İyi olmana sevindim mimar hanım kafanın rahatlamissa herşey daha guzel olacak tır inşallah kuzum

Back
X