• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya sorma bende bugün kaynanama gidiyorum
Kadın ben yedikce mutlu oluyor
Yürüyerek gidiyim en azından öyle kurtariyim dedim ama aşırı sıcak
Yürümek imkansız
Direnebildigim kadar direnecegim yememek için :KK43:
Bugunude atlatiyim artık evimdeyim
Cumaya kadar kabak yemeği, kabak çorbası ,yoğurtlu kabak falan düşünüyorum :-)
Evet, birinden kurtuldun:KK48::KK48:. Ötekinide bugün atlat, artık kabaklarina kavuş :KK66:

var ben tedavi görüyodum ama şimdi kilo vermek için ara verdim :KK25::KK25::KK25:
Biraz da olsa anlarsın beni 2 sendir evliyim 5 aydır tedavi görüyorum hiç bi sorunum da yok rahim filminde sağ tüpün kapalıdır açıldı bu ay doktor 2 3 ay verelim yada asilama yapıp sonra ara verelim dedi sence ne yapmaliyim?

Biraz da olsa anlarsın beni 2 sendir evliyim 5 aydır tedavi görüyorum hiç bi sorunum da yok rahim filminde sağ tüpün kapalıdır açıldı bu ay doktor 2 3 ay verelim yada asilama yapıp sonra ara verelim dedi sence ne yapmaliyim?

biraz değil çok iyi anlıyorum seni :KK39::KK39::KK39: histereskopiylemi açıldı eğer histereskopi yapıldıysa ilk iki yada üç ay içinde tüp bebek yada aşılama yapmalısın ki tutunma şansı bu operasyondan sonra daha fazla olur ama yinede en iyisini doktorun bilir ve senin kendini hazır hissedip hissetmediğin çok önemli canım hangi doktora gidiyosun

biraz değil çok iyi anlıyorum seni :KK39::KK39::KK39: histereskopiylemi açıldı eğer histereskopi yapıldıysa ilk iki yada üç ay içinde tüp bebek yada aşılama yapmalısın ki tutunma şansı bu operasyondan sonra daha fazla olur ama yinede en iyisini doktorun bilir ve senin kendini hazır hissedip hissetmediğin çok önemli canım hangi doktora gidiyosun
Rahim filmiyle bakıldı
İstanbul fatih de Aken diye özel bir klinik var doktor fahri ender

Back
X