• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay vallaha ya yapistilar :kızgın:

70 kusurun ya acele ediyorum sanırım çünkü 5 gün oldu başlayalı ama çok yoğun yapıyorum gerçekten Azda olsa gitsin istiyorum adetim çok düzensiz bu aralar tarçın yutmustum bir ara denize girerken geçişin diye şuan olcak gibiyim ama olamıyorum ondan mı acaba :KK34:
tarçın engelliyor geciktiriyormu regli ?

Yav sen sabah indik ben yatar dimedinmi, bende yeni uyanmışındır diye günaydın didimdi alalaa :KK70::KK70::KK70:
Ohooo, erken kalktım alışverişe gittim, torunum aradı anneanne kapıda kaldık diye, koştur koştur geri geldim. Misafir ağırladım, akşama bide misafirliğe gittim.
Gelincede 6 kilo taze fasulye aldık, yarısını kırdım. Şimdide kahvaltı yapıp yarım kalan alışverişi tamamliycam

Saracım fatmanın kemiği bizim tüm eti yagı senin olsun kötekse kötek arkandayım :KK70::KK70:

hakketti ama değilmi canım o saatte yemek yenirmi çok acıktıysan iç bir bardak su yat uyu :KK39:

Dentis kilon kaçtı canım?
Yogun spor yapıyorsan yağlar kasa dönüyordur o yüzden baskülde fark görünmeye biliyor bazan:KK66:
İncelme yokmu incelme?

peki o fark ne zaman belli olacak :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Bu haftaki hedefimi kaptanımız 69 koyunca biraz asildim spora
Dün çok hastaydım sinüzitim tekrarladı ve adet oldum kolumu kaldıracak halim yoktu başım catliyordu
Bide üstüne benim küçük kızım ayağını kırdı ..komple bacağını alçı yaptılar
Bende ne iştah kaldı ne moral

Hafta sonu 1 kere kaçamak yaptım midem bayram etti

çok geçmiş olsun canım :KK60:

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle

hayırlı sabahlar sevgili rakibem bugün azami dikkat et :KK19::KK19::KK19: bende nasıl rakipsem ye kız ye boş ver dikkati mikkati hatta bu sabah nohut yokmu şöyle güzel bir dürüm recai amcamıydı neydi ondan getirt hemde :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: unutmadan gece yatmadan öncede yağda pirzola kızart protein ya o bakımdan olmadı iki yumurta kır tereyağına ohhh mis taam mı tatlı rakibem :KK5::KK5::KK5::KK5:

1 ayı geçti görüşmeyeli baya ozlemisiź birbirimizi. Sende eve dönmüşsün hoşgeldin evine.

Hamdolsun iyiyim canım. Izine ayrıldım çocuklarla hasret gönderiyorum. Sen nasılsın? Oğlun bitirdi mi okulu. Tayin oldun mu.

Hoşgeldin canım. Memleketine geldik bu gün sırtımda ter akıyor. Biraz yememe dikkat etsem bu terleme ile 1 haftada 3 kilo gider :-)
Nasilsin canım kilo durumları ne durumda. Ben aldım başımı gidiyorum :KK43:
Aynen saraycam cok sicak..mecbur kalmadikca disari cikmiyorum...denize bile 1 kez gittim o bile gozumde buyuyor..kilo in cik ayni 76 kusurlerde..

saraycam hamdolsun iyiyim evet artık arhavideyim 25 sene sonra işe yürüyerek gidip geliyorum çok şükür:110:oğlanda bu sene bitirdi diyelim tek dersi vardı yaz okulunda geçen dönem yarım dönem gitti okula beraberdik 3 ay.
sende çoçukları öp iyi tatiler canım.
Hoşgeldin canım, eşim Arhavi'li. İş için mi oradasınız?

Son düzenleme:
Dün çok hastaydım sinüzitim tekrarladı ve adet oldum kolumu kaldıracak halim yoktu başım catliyordu

Aaa çok geçmiş olsun canım kızına:KK200:

IMG_2072.webp

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım:cool:
menim minnak ejderyalayımm,
19_1521899120l.jpg

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
jw5_s_saxe2VRJbD0tbVgffBLWECaeoymx9jxpGXUkos0byF2YIWKXXRHzzYdXjEyZ_woAKfbtXapTB8fAgSsQHYytpobnjXI2lVcD8L83A1ZjxToovQjJHWNtfvqJLZ1fpJaQcl

gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
pfMjevB_sWnBvKHEra0h_FEHj9SIyVP58BIsCt4pl9oqJKIGTnYC0Zf6_QbJ2M2MIbdyfzLQNDM7UgIqkn0tAW2sMKogiVmVipI4FJfnnivpi4Wa85CvxjzihP3aF_h4N7slwVhG

çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
7vcgDJZzBhVUhTuBP-LgvdDmEqqTWG6r6E1swCx8Mt-kxPRQweU6u-pQL4-gZxLuNyRQNpoLhd9Wg-xpdMBYJwrudCZDZbZmmaRVgebxNOYcCb4kduqcIPWwSUHPfKE7dTkEY9TV

müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
Hh7ft4qWJxTfTaeB31W0u1Sh_Ctnelgmfh3e8wub5TKPHs82pGhAG1YoO985nRATzy48ExOv2NQx2dczdzd3mDvqNUJch_gH25USZCBM1ABR5SGoKjSIuO5WLakU7ejGxdVX6qEs

muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
:KK200::KK200::KK200:

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz:KK36:

:nazar::nazar::nazar:
o zaman dans:rapci:

:KK71::KK71::KK71:

Ayyy canım geçmis olsun

hakketti ama değilmi canım o saatte yemek yenirmi çok acıktıysan iç bir bardak su yat uyu :KK39:

peki o fark ne zaman belli olacak :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

çok geçmiş olsun canım :KK60:

hayırlı sabahlar sevgili rakibem bugün azami dikkat et :KK19::KK19::KK19: bende nasıl rakipsem ye kız ye boş ver dikkati mikkati hatta bu sabah nohut yokmu şöyle güzel bir dürüm recai amcamıydı neydi ondan getirt hemde :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: unutmadan gece yatmadan öncede yağda pirzola kızart protein ya o bakımdan olmadı iki yumurta kır tereyağına ohhh mis taam mı tatlı rakibem :KK5::KK5::KK5::KK5:

Heee aynen oo dediklerin i çok yerim bekle

Ben hepinizden büyük olarak gayet dövebilirim:sinirli:
Kızzzzzzz:KK62::sopa::KK11:
Yolcam saçını başınııı:KK4::KK4::KK4::KK4:

Ayyy kaptanim senin eline saglik
Sana bişey demem de
Şu dünkü çocuk sara_28 sara_28 saraya ne oluyor

Back
X