Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkolsun etipuf yemedimmmm:))))bacım
Ayy Abla gi hatirladin mi daha çöm ken ben . Ki hala çok yol almış değilim 3 mezuniyetm olsa da . . Sana menulerine yorum yapardim. Ama sen de Ekmek yiyon bilmem ne Die sen aşşağılayınevet bacım onu öyle dengeleyim dedim bugün hem kahve hem kek yiyince ekmekleri kestim:)) öyle yorgun geliyorumki spor yapmaya mecalim kalmıyor çokta sıcak nemden boğulduk . ama benim derdim yemek değil hareket etmem gerekiyor farkındayım spor yapmassam olmuyor ama bu gücü bulamadım hala beni acık aşşağılayın![]()
Yumurta ve peynirli kahvaltı olmali gevrek pek tercih edilmiyor diyetteEsim bana kahvaltilik gevrek getirmiş sabahları yemem için.ona başladım.içinde yok yok güzelmiş.
Çok güzel .. tebrikler ..Kilo bildirimi mi yapayim
Gecen Cuma : 82
Bugun : 80.5
Fark : 1.5
Yuzde: 1.83
Abla naassin diyet nası gidiyo. Benm vaziyet fena.. hala koydeyiz. O değil eve gidicem bu kez de . Misafirler olcak yatılı . Hadi gene sporsuz ve hamurlu tatlili yemekli bi zaman dilimi. Neyse en kötü eylülde başlarım yeniden sıkı diyet yapamasam da. Ekmksz çay saatliksz diyet yapar verririm diiimiiiiAyy canım menimde kilo verirken yaşadığım tek sorun düzensiz reglerdi kilo vermeden önce günü gününe olur çok duzenliydi sonra o duzensizikten sonra karşıma menopoz olarak çıktı
İnşallah sende olmaz
Dr 40 kilo vermiştim kilo değişimin hormonlarını etkilemiş demişti
52 regli olduğumu biliyorum
Dikkat et kendine canım
Diyetisyen le devam et kilo seruvenini
Canım bu yuku bu ağırlığı biz taşıyoruz ve en çok etkilenen biziz kimse için değil kendimiz için yapacak inşallah
Canım menim tel kayboldu bütün no gitti senin no ondan yazamadım banada bı ara bir merhaba de kaydeyim
Ooo canım sen bizim küçük kardeşimizin sin herzaman bekleriz ablalarini ziyarete gel
Vayyy rakibemmm harikasın kutlarım canim![]()
Reglide arti 1 Kilo oliom ben. Sana tebrikler valla. Bence de iyi farkGeçen hafta:78.7
Bu hafta:78.3
Fark:0.4
%0.51
Regl şişliğine rağmen eksi geldi şaşırdım![]()
Caninsin nasilsin bitanem kuzucugun nasilAyy Abla gi hatirladin mi daha çöm ken ben . Ki hala çok yol almış değilim 3 mezuniyetm olsa da . . Sana menulerine yorum yapardim. Ama sen de Ekmek yiyon bilmem ne Die sen aşşağılayındeyince o geldi aklima
Olur mu bitanem. Telefonum bozuk bi açılıyor bi kapanıyor. Bir ara numaralar gitti. Şimdi ise kayitli gözüküyor. Inan bende anlamadım inatla degistirmiyorum telefonusaraycam slm evime yakın evet yürüyerek gidip geliyorum ama burdada icap çok sıkıyor 15 20gün hiçbiyere kıpırdayamıyorum ama kendim kabul ettim buraya gelmeyi yapacak bişey yok.ben sana kaçkere watsaptan yazdım cevap gelmedi yarın ararım kaydedersin hatta dedim belkide görüşmek istemiyor o yüzden cevap vermiyor didim![]()
oleyyyyy be
Hu huuuuuuusara_28 hanıma duyurulur
Geçen hafta 110.6
Bu hafta 108.6
Fark 2
Yüzde 1.86
Hayırlı gunler![]()
Geçen hafta 54
Bu hafta 53
Fark 1
Yüzde 1,85