- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
Teşekkürler canimTamam canım, iyi tatiller şimdiden.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canimTamam canım, iyi tatiller şimdiden.![]()
Misafir olayını atlatıp çamaşır, ütü bitsin sonra kendime bakacam. Gidecek ınsallah.Çoğu ödemdir canım gider çarçabuk![]()
Ay çok güzel bi rakamAllahimm tartida 95.3 kg ciktim, bu neydi gi dun ayri bugun ayri. Odemmi attim acaba
Su ne kadar ictin ?????????????
Tarcin turk kahvesinin icindemi, ilk defa duyuyorum zayiflamaya etkilimi?
Bide aksam meyvayi oglen yesen iyi olur. Ve meyveden sonra yogurt veya az sutmuydu ne yiyebilirsin.
Su yu yazmayi unutmuşum 2 bucuk litreyi buluyor ...kahve nin içine yarim cay kaşığı tarçın atiyorum buyuk fincanda direk tupun üstüne koyuyorum ağır ateşte nasıl oluyor varya. ..tarçın şeker ihtiyacimizi azaltıyor diye katiyorum biraz fazlaca çikolata seviyorum daevet meyveyi ogle yeseydim iyiydi ahh şu kocalar yokmu tek suçlu onlar
![]()
Kız dün çıkaydın 3. Olurduk belkideAllahimm tartida 95.3 kg ciktim, bu neydi gi dun ayri bugun ayri. Odemmi attim acaba
Bende de var o modelden of offAynen su kocalarvar ya zaten![]()
diyete baslarsin seni yemege goturesi tutar, veya pasta alir gelir veya en serbetlisinden tatli alir. Başimdan gectigi icin cok iyi biligorum
![]()
ne sinavlardan gectim ben bi bilsen
simdi isten geldim hemde yürüyerek yine yaptim tarcinli kahvemi bir dinlendiriyor ki tavsiye olunur hemen sende bir deneAynen su kocalarvar ya zaten![]()
diyete baslarsin seni yemege goturesi tutar, veya pasta alir gelir veya en serbetlisinden tatli alir. Başimdan gectigi icin cok iyi biligorum
![]()
ne sinavlardan gectim ben bi bilsen
simdi isten geldim hemde yürüyerek yine yaptim tarcinli kahvemi bir dinlendiriyor ki tavsiye olunur hemen sende bir dene...kocalara inat gitsin kilolar
![]()
Bir tatli kaşığı kahveyle 1cay kaşığı tarçın katiyorum buyuk fincanda yapiyorum ben kucuk kesmiyor da direk tüpün üstüne koyuyorum fincani kısık ateşte yapıyorum. Cezvede de olur. .sabah kahvaltiya yaparsan sut te katın. ...şeker ihtiyacı ni azaltsin diye. ..Yapılışı Tam anlatır mısın
Bir tatli kaşığı kahveyle 1cay kaşığı tarçın katiyorum buyuk fincanda yapiyorum ben kucuk kesmiyor da direk tüpün üstüne koyuyorum fincani kısık ateşte yapıyorum. Cezvede de olur. .sabah kahvaltiya yaparsan sut te katın. ...şeker ihtiyacı ni azaltsin diye. ..
Herkese selamlar geçmişi yeni bitirdim bu hafta işyerinde 2 kişiyiz çok yoğunum bir kişi tatilde biri işten ayrıldı tüm işler benim üzerimde yük yarın çeyizim gidiyor ev dizmeye bile iznim yok maalesef off off hepsi üst üste mi gelmeli herşeyinn
Herkese selamlar geçmişi yeni bitirdim bu hafta işyerinde 2 kişiyiz çok yoğunum bir kişi tatilde biri işten ayrıldı tüm işler benim üzerimde yük yarın çeyizim gidiyor ev dizmeye bile iznim yok maalesef off off hepsi üst üste mi gelmeli herşeyinn
Bu arada stresten midir başka şeyden mi devamlı birşeyler yiyesim var gittim kendimi dizginlemek için yulaflı kakaolu bisküvi aldım yerim belki diye ama açmadım paketi duruyor şimdilik canım bişey çektiğinde açıp çekmeceye bakıyorum aman neyse kalsın deyip kapatıyorum :))
Kızlar diyet nasıl gidiyor benimki süper![]()
Türk kahvesi...diyette Nescafe onerilmiyor diye biliyorum. .yanlisim varmu kizlarTürk kahvesi mi Nescafe mi