Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin canimHerkese selamlar dün çeyizim vardı çok yoruldum bol bol oynadım ama :)
Geçen yaz 55 e kadar indim bende 10 kilo aldımHamdolsun cnm benim iyiyim kör topal idare ediyoruz malesef kilo aldım gene güya almayacaktım 9 10 kilo almışım 20 kilo ver 10kiloyu al of of
O zaman resimli menüler gelsinElifim bende 1 hafta oldu geldiğim ama kaptanın adına gel diyorum biz yapariz menüme yorum .moni duy sesimizii
Saraydan gelde yuruyelimSana ıyi gelecekse spar yapmalısın canım.
Ah ah keşkeSaraydan gelde yuruyelim![]()
İyiyim canım sen nasılsınHosgeldin canım seni gördüğüme sevindim. Nasılsın?
Gayet güzel. Kaç kilosun bu arada
Hamdolsun iyiyim canımİyiyim canım sen nasılsın![]()
Canim benim tesk ederim hasimato hastasiyim buna bagli fibromiyaljim var hergun farkli bir yerim agriyor spor yapabilsem agrilarim biraz hafifler ama agriyi bahane edip totomu kaldirmiyorumagrilar artincada moralim bozuk oluyor
![]()
80Gayet güzel. Kaç kilosun bu arada![]()
Geçmiş olsun canım. Hasimatoyu ilkHmmm anladım canım bende haşimato hastasıyım Allah şifa versin hepimize
Sen verirsin kuzum. Hepimiz öyle kilo alıp dönüyoruz kürkçü dükkanına
Geçmiş olsun canım. Hasimatoyu ilkyasom7272 dan duymuştum ama son zamanlarda çok duyar oldum. Allah şifa versin tüm hastalara.
İnşallah yaSen verirsin kuzum. Hepimiz öyle kilo alıp dönüyoruz kürkçü dükkanına![]()
Evet döndüm.Vuuu sopacı başı dönmüş![]()
Zehracim düğüne ne kadar kaldıAmin kaptanım![]()