• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar size bir pratik bilgi
Kızartma yaparken 2 parmağına yağ sıçradı ve yandı. Hemen yanan bölgenin üstüne sıvı yağ döküp havayla temasını kestim. 5 dakika kadar acıya dayandım, şimdi acı filan kalmadı. Aklınızda olsun, yağ yanığında kesinlikle suya tutmayın
Cok gecmis olsun cnm.Havayla temasi kesmek akillica super bi yontem.Paylasimin icin tsk ler

Sohbetinize katilamiyorum arkadaslar.Sadece menu paylasmakla yetiniyorim kusura bakmayin.
Sabah : Iki tane kepekli galeta
Domates peynir
Ogle : iki su bardagi ayran
Aksam : 8 tane etli sarma
3 kasik yogurt
Bir saat yuruyus
1.5 lt su

Güzel menü canım
cumaya bomba olucaz BOMBA:halay::halay::halay:
Teyyy tey teyyyy

Sağol canım

Evet canım haklısın bende öyle düşündüm bir iki gün deneyip bakacam

Az önce netten araştırdım biraz muz bilinenin aksine kilo verdirmeye yardımcı olurmuş yazıyor bir çok diyetisyen bu görüşteymiş deneyip görecez
Kilo verdirmek mi:(
Bebeğime zorla ısrarla vermeye çalışıyorum kilo alsın biraz diye halbuki. Biz mi yanlış biliyoruz acaba

Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....

Sirke ve bal ne kadar canim
1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı bal
Balı ben az koyuyorum çok tatlı icemiyorum
Kilo verdirmek mi:KK43:
Bebeğime zorla ısrarla vermeye çalışıyorum kilo alsın biraz diye halbuki. Biz mi yanlış biliyoruz acaba
Zorla verme canım
Ben ilk kızıma zorla yedirdim herşeyi şimdi benimle aynı kiloda
Hep şişman bir çocuktu şimdide şişman bir genç kız
Küçük kızıma aynı hatayı yapmadım o zayıf
İnşallah hiç kilo problemi olmaz

Ben eözirdiğim için hiç o toplara girmiyorum giremiyorum.:KK64:
Emzirirken yapma zaten
Ne kadarlık bebeğin
Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....
Pizza ve yaşpasta

Takım arkadaşlarım .....

Yaseminim şahsım adına henüz adam gibi diyet yapmadıgım için olsa gerek yiyecek özlemim olmadı diye düşündüm

Beni en çok mutlu edecek olan özgüven ve giyinmek sanırım .

Son düzenleme:
Günaydın ortim
Özlettin kendini :KK19:
:68:

Ortim bende seni özledim , okuyorum ama yazamadım . Dün konyadaydık çoçuklarla .

Gezegen bacıyı ve didişmeyi özledim birde diyet yapıp liste yazmayı ve sizleri özledim D:D

Bu sıralar yogunum yarın eşimin işi olursa eskişehire gitme planı var . O yüzden diyet düşünemiyorum bir süre . Ama laf aramızda içim içimi yiyor kilo durdugu yerde durmuyor . Evde oldugum müddetçe dikkat etmeye çalılıyorum :(

Son düzenleme:
Back
X