Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden 10 yıldır buralardayım mavişimGunaydin canlar birkaç gündür yanınıza gelemedim dayağı hakettim ...biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyorum bide temizlik girdi araya ...dun tartida 71.0 geldim. ...ama su bir gercek burdan uzak olunca diyetide bosluyor insan. .iyiki varsiniz. ..![]()
Günaydın hemşomHayırlı sabahlar 10.takimin fit ve güzel hatunları![]()
Gezegen bacım herkesin bilgisi farklı olabilir her yorum bir renktir başka başka bilgidirIşte ben böyle detay bilmiyorum. O yüzden puanlaması siz yapın dediydim
Evet zeynepcim bazı çalışan bacılar yapıyorlardıAA çorba konservesini ilk defa duydum aslında mantıklı
Şu gevrekler konusunda hemfikirim habibecim , çogu gevrek şekerli hatta K fleks varya ben tatlı niyetine yiyebilirim onlarıcanım arkadaşım bikaçgündür gevrek görüyorum kahvaltında ama onlar çok kalorili ve zararlı onun yerine yulaf yesen daha sağlıklı paketli gıdalardan ne olur uzak durun ....
ayrıca bugün menün hep karbonhidrat ekmek yememişsin ya ..... kaç dilim ekmek yediğini söyleyim sabah en az 3 öğlen 2akşamda 1 yani 6 dilim ekmek yemişsin şekeri söylemiyorum. gün içinde sebze protein eklersen daha sağlıklı kilo verirsin .....
Allahım aylinnnn lissssteee diye diye ölecenAyrica takim listesine girmeden dereceye giremiyorum ki E....nim
Tartıcını en sevdiğim yer muza serpiştirdigimdir , deneyin derim heleki saracım senin günlük 2 muzun varya denesene toz tarçınlaAtkadaslar kabuk tarcin metabolizmayi hizladiriyor.Aksamdan 1 lt suyun icine 1-2 parca atin.Ertesi gunu icin.Biliyorsunuzdur ama hatirlatayim dedim.Ben bazen de tarcinli yogurt yiyorum ama bu aralar unuttum bak.
Bak bu ilginç biliyormusun şöyleki : merçimek ve tarhana sırf karbon , şeyriye bence onlardan masum bile denebilir , yasak dediğin bulgur, aşurelik buğday onlarla aynı hatta undan yani tarhanadan daha masum ...Haklısın canım ama mercimeği de tarhanayıda diyetisyen tavsiye etti hatta şehriye çorbasını bile içebilirsin dedi ama benim aklıma yatmadı şehriye hamurdur makarnadan ne farkı var değilmi artık hazır çorba içmeyecem bulgur pirinç aşurelik buğday de yasak olunca nasıl çorba yapacağımı şaşırdım inanki sebze çorbaları geliyor aklıma onları deneyeyim bu hafta olmazsa
Kahve , çay ve cukulatayla işim olmazArkadaşlar eğer insülin drenciniz çok yüksekse ara ogunlerde içebilirsiniz sade türk kahvesi birebir yariyo.metabolizmayida hizlandiriyor
Gamze kumpiri erittinmi dünGelecek tâbi
Göster kendini beybii![]()
Heh buldum erken yazmışsınMenü veriyorum
Sabah
2dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
7zeytin
Domates salatalık
Peynir
Ara
1 bardak süt
3 hurm
Ara
2 okce (mücver)
Akşam
Közlenmiş patlıcan
Yoğurt
Spor
35 dk yürüyüş
2mil lesli
Şu 2/3 lt civarında
sara_28 @gezegenfeza
Saraycam dönmedinmi hala?Iyi akşamlar![]()
Elifffffff nerdesinnnn ?İnşallah ya
saracım vicdan çorbası paha biçilmez güzel sebzeler olan bir çorba tavsiye ederim içinde kabak maydonoz dereotu domates kırmızıbiber sogan var ben bir miktar yağ mesela çorba kaşığının yarısı kadar koyuyorum hatta damlatıyom desem daha doğru ve bir çimdikte tuz ekle içilebilecek harika bir çorba oluyor. domates çorbası yapıyorum ama içine un yerine yulaf kepeği ekliyorum onuda domates kırmızı biber soğan ve sarımsağı közlüyom blendrdan geçiryom un yerine yulaf kepeği koyup pişiriyorum zencefilde ekleyebilirsin güzel oluyor.![]()
Bak bu ilginç biliyormusun şöyleki : merçimek ve tarhana sırf karbon , şeyriye bence onlardan masum bile denebilir , yasak dediğin bulgur, aşurelik buğday onlarla aynı hatta undan yani tarhanadan daha masum ...
Tavuk çorbasıda yapabilirsin![]()
Hadi uyanın şampiyon takımın harika hatunları suyunuzu içip sporunuzu yapıp duşunuzu alın güzel ve enerjik bir gün başlıyor![]()
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun bugün hepimiz için
Bugün diyetisyen kontrolüm var bakalım kilo vermişmiyim ve yağdan yakmışmıyım![]()
Hadi uyanın şampiyon takımın harika hatunları suyunuzu içip sporunuzu yapıp duşunuzu alın güzel ve enerjik bir gün başlıyor![]()