• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Işte ben böyle detay bilmiyorum. O yüzden puanlaması siz yapın dediydim
Bacim esf olurmu herkes bildiğini paylaşacak bizimde bilgi dagarcigimiz büyüyecek arkadaşlar beni tanımıyor benim yorum yapmam belki hoşlarına gitmeyebilir ama gözüme çarptığı için yorumladım yoksa yapmazdım kırabilirler diye:110:

Sağlıklı tarifler bekliyoruz senden bitanem sende güzel tarifler var :kk77: mesela bu akşam kendime hangi diyet yemeğini yapsam
Canimsin aslında diyet kelimesini çıkarttım hayatımdan sağlıklı besleniyoruz koydum tabi ben tek yaşadığım için yemek kolay oluyor. Istedigini yapabiliyorum ama şunu tavsiye ederim ben çünkü yağlı ve salçalı yemekleri seven ve yapan biri olarak yağı zeytinyağına cevirdim ve daha az kullanıyorum çünkü yoğunluğu fazla zeytinyagin pirinç çıkardın patetes az miktarda yani glisemik indeksi daha düşük beslenmeye calisiyorum.

Canimsin aslında diyet kelimesini çıkarttım hayatımdan sağlıklı besleniyoruz koydum tabi ben tek yaşadığım için yemek kolay oluyor. Istedigini yapabiliyorum ama şunu tavsiye ederim ben çünkü yağlı ve salçalı yemekleri seven ve yapan biri olarak yağı zeytinyağına cevirdim ve daha az kullanıyorum çünkü yoğunluğu fazla zeytinyagin pirinç çıkardın patetes az miktarda yani glisemik indeksi daha düşük beslenmeye calisiyorum.
Aslında evet diyetisyenimde bana öyle demişti diyet yapıyorum deme sağlıklı besleniyorum diye düşünmelisin demişti bende yemeklerde iki yemek kaşığı kullanıyorum ev ahalisinin yemeğine bile

Günaydın , rabbım sabahınızı gününüzü hayr eylesin , ne sıkıntınız varsa gidersin , hastalarımıza şifa versin inş.
Vatanımıza ,milletimize yardım eylesin bir an evvel düze çıkarsın inşAllah .
Amin, ne güzel dua o öyle

Gezegen bacım herkesin bilgisi farklı olabilir her yorum bir renktir başka başka bilgidir :KK66:
Sen gayet başarılısın devam bacım :KK66:

Ha biraz bol kepçesin okadar sudan spordan puan kır :-).
Birde 6000 adından aşagısını spor saymayın bence efenim :işsiz:
Haftaya artık
Suyada sporda baraj koyalım. Barajı asana 10 puan verelim. Barajın altında kalana puan kırıp haftada 3 gün olursa ceza verelim.
Oylama yapalım, kim kabul, kim reddeder

Bacim esf olurmu herkes bildiğini paylaşacak bizimde bilgi dagarcigimiz büyüyecek arkadaşlar beni tanımıyor benim yorum yapmam belki hoşlarına gitmeyebilir ama gözüme çarptığı için yorumladım yoksa yapmazdım kırabilirler diye:110:
Bizim hatunlar daha ilk iki kelimede kim iyi kim kötü anlıyor, merak etme. Kimsenin kırılacağını sanmiyorum. Sen yine yorumlamaya devam et lütfen

Haftaya artık
Suyada sporda baraj koyalım. Barajı asana 10 puan verelim. Barajın altında kalana puan kırıp haftada 3 gün olursa ceza verelim.
Oylama yapalım, kim kabul, kim reddeder
Cezayı arkadaşlar bilir sonuçta henüz diyetde değilim sahsım adına ;)

Diğerleri olur tabiki su ve sporda
Puan alsın ;)

Back
X