- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Evet abla başlıyorum yakında:) evrak topladım görüşme yaptık kuzenlerim de burda zaman çok hızlı geçiyor:)Vampirellam işemi başlıyorsun ?
Çok sevindim hakkında hayırlısı kuzum ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abla başlıyorum yakında:) evrak topladım görüşme yaptık kuzenlerim de burda zaman çok hızlı geçiyor:)Vampirellam işemi başlıyorsun ?
Çok sevindim hakkında hayırlısı kuzum ...
Spor olsaydı yıldızlı 10 olacaktıBugünkü menüm
Sabah 11.30
2dilim peynir
3tane zeytin
3lokma menemen
3kaşık yoğurt
2bardak çay
1dilim ekmek
Akşam 20.00
3kaşık pirinç pilavı 1kase kutu fasulye
Biliyorum Perşembe’ye uygun bi menü değil ama akşam yemeklerini kv yapıyor
Su 2,5litre
moni @Antepia27
Spor olsa yıldızlı 10 olacaktıgezegenfeza bacım burdayken menümüde yazayım
sabah7.30
yogurt3 kaşık 1.5 kaşık yulaf 1 kaysı 1 incir 1 ceviz minik keten tohumu chia tohumu kahvaltı bunu bir gece önceden hazırlayıp dolaba koyuyorum mideme dokunmuyor ozaman.
ara11.00
şekersiz nescafe sütlü
öğlen 13.00
yarım kase merçimek corbası 2küçük dolma kıymalı yogurt
akşam18.30
tavuk çigeri kolayıma o geldi 2 kaşık onu pişirdim salata
2.300lt su spor yok![]()
Yıldızlı 10Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dl çavdar
1 tk bal
3 dl peynir
1 sb süt
Öğle
Yoğurtlu kabak
Akşam
Yoğurtlu kabak
Su 2 litre
Spor yarim saat yüzme
Ay ilahi bende E yi eminim diye okuyorum da bi anlamda verememiştimSagol E.... nim tsk ederim.Insallah yapicam vericem kalan kilolari.Hep birlikte vericez bitanem.Once inanmak lazim.Insallah yarin derece de bekliyorum kendimden
Teşekkür ederim güzel bilgileriniz için. Haklısınızteşkler zeynep hanım . hayatınızdan çukulata ve ıvızr zıvırı çıkardıysanız sizi tbr ederimhaklısınız meyve şekerleride bana göre diğer hazır gıdalardan daha masum elbette yiyeceksiniz ve yemelisinizde ama porsiyon kontrollü benimde taze meyvelerden çok kuru meyvelere düşkünlm vardı önüme bir kase fındık ceviz koy kaysı hurma koy yerim onun için meyve porsiyonlarını iyi belirlerseniz size kilo oalrak dönmez .
rabbim bağışlasın size maşallah
esf aylincim ne ukalalığı burda birtane aktar var yarın bakacam bulmassam internetten baktım var alabilirim teşkler ilgin için allah razı olsun cnm benim
hayırlı olsun cnm ödülünbirdaha alamamk üzre elveda kilolara
hayırlı yolculuklar dilerim
![]()
Ben defalarca videosunu izledim İbrahim Saraçoğlu 5 dakika kaynatın diyorduYasemincim sen Artvide degilmiydin.Aktarlarda bulabilirsin cnm.Ama testere disli olmasina dikkat et.Yapraklari zigzak zigzak olacak.Biliyorsundur belkide ukalalik yapmis gibi olmayayim da.Ama gercekten iyi geliyor.Kaynatmican demlicen cnm
İnşallahYarın için baskülde herkesin yüzü gülsün inşallah
Teşekkür ederizÇok tatlı yaaa![]()
Spor yoksa 9Hayirli geceler hanımlar
Bugünkü menüm
Sabah: 1 er domates salatalık
Maydanoz dereotu yeşil soğan
Peynir -5 zeytin
Armut
3 tane Samandağ biberi
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: soğan kürü
Akşam : yumurta büyüklüğünde patates
Haşlama et
Soğan salatasi
Marul salatası
Ara: 1 tabak yoğurtlu kabak
Soğan kürü
Hindistan cevizi yağı ile kahve
Su:3 lt
Spor yok malesef temizlik yaptım cam ve koltuk sildim
Yasemin soyledi.Yanlis mi anladim acabaAy ilahi bende E yi eminim diye okuyorum da bi anlamda verememiştim
Ay aylinim ismimin e ile başladıgını nerden çıkardın bacım![]()