• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menümü yazayımda azcık kızın bana
sabah7.00 gözüme çöp batmıştı 5te uyandım
peynirli yumurta tavada 5 zeytin 1 dilim ekmek domates
ara 11.00
sütlü kahve bir kuruincirle 1ceviziçi
öğlen15.30
1tabak taze fasülye çacık 1dilim ekmek
akşam acıkmadım düzeniz olunca sonrada geç oldu yemedim yemek
2lt su spor hayali ip atladım bugün 100dene belim çok ağrıyor ağrımasa atlardım:bicak:
Menune çok kizaraktan yıldızlı 10 verdim gitti

Sabah
1 dl ekmek
3 zeytin
1 sb kayısı suyu
4 dl peynir

Öğle
Domates çorba
2 kepçe kuru fasulye
Salata

Akşam
Mercimek çorba
Yoğurt
Salata

Suyu sayamadım
Spor yok adım sayısı 13000
gezegenfeza gezegenfeza Zre_ Zre_ moni moni
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kaç çeşit çorba yedin?
Ben kuru fasulyeyide çorba niyetine yapıyorum, buna göre 3 çeşit çorba yemiş oluyon:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Neyse cıs yememissin 10

ben 1ocağa 9 kilo belirledim kızlar 20 kilo ve üstünü hedefledi bendeki cesaretsizliği görüyonmu gezegenfeza gezegenfeza bacım:KK70:
Perşembe günü eltim yemeğe davet etti, gittik.
67 kiloya düşmüş 90 lardan,
Bu sefer spor yapmadı ve onu öyle görünce ben bu kiloda kalayım dedim(70 im)
O kadar sarkmış, o kadar çirkinleşmiş, zaten omuzlar geniş, popo kalmamış. Kararımı vermiştim 67 yada 68 olup bırakacağım dedim.
Sonra dün kızların başarısını görünce tekrar gaza geldim. Ama yavaş istiyorum, haftada 300 yada 500 gr. Az gitsin sarkma olmasın

Perşembe günü eltim yemeğe davet etti, gittik.
67 kiloya düşmüş 90 lardan,
Bu sefer spor yapmadı ve onu öyle görünce ben bu kiloda kalayım dedim(70 im)
O kadar sarkmış, o kadar çirkinleşmiş, zaten omuzlar geniş, popo kalmamış. Kararımı vermiştim 67 yada 68 olup bırakacağım dedim.
Sonra dün kızların başarısını görünce tekrar gaza geldim. Ama yavaş istiyorum, haftada 300 yada 500 gr. Az gitsin sarkma olmasın
Ben hiç 1 kilo vermedim 1haftada 2015 te 85 kiloydum 1 ayda 5 kilo verdim 80 kiloyla burayla tanistim 65 e düştüm 6ayda hep 500 400 bence hızlı giden hızlıda geri geliyor bacim

Ben hiç 1 kilo vermedim 1haftada 2015 te 85 kiloydum 1 ayda 5 kilo verdim 80 kiloyla burayla tanistim 65 e düştüm 6ayda hep 500 400 bence hızlı giden hızlıda geri geliyor bacim
Aynen, zaten bahsettiğim kişininki birazda şüpheli bir durum.
Safra kesesinden ameliyat oldum dedi, hızla kilo verdi, hiçbirşey yemedi. O yasak, bu yasak diye. Ben safıda yazık kadın bişey yiyemiyor diye netten araştırma yaptimki ne görüyüm. Yasak dediklerinin çoğu serbestmiş.

2009 da geldim sanırım Konya'ya. oğlumu selçuk ünive kayıt etmiştik, 2. yılında bırakıp yalova ünive geçmişti. bir daha yolum düşer mi bilmiyorum ama mantı sözünü unutma sen yinede.:KK48:
senden hep derece istiyorum kuzum.:KK56:
böylelikle takımımızda hep derece alır.:KK36:
Asla verdigim sozu unutmam askim ben.Hatta sipatis uzerine yogun bir sekilde manti ve eriste yapiyorum disari.Kuveyte bile gonderiyorum.Sanada gondereyim dicem ama hakiki kayseri mantisi firinlanmaz Yapilir ve hemen buzluga tek sira olacak sekilde tepsiye dizilerek dondurulur.Ama sehir disina mecbur kurutuyoruz.
BU arada derece konusunda buyuk caba harcayacagim hic suphen olmasin.Ama bayram gercekten korkutuyor beni.Isy dan katdesim geldi bugun,bide onlarla bayramda Kayseriye gidecegiz.Annem yine dokturecek ama almamamk icin elimden geleni yapicam sozzz

Asla verdigim sozu unutmam askim ben.Hatta sipatis uzerine yogun bir sekilde manti ve eriste yapiyorum disari.Kuveyte bile gonderiyorum.Sanada gondereyim dicem ama hakiki kayseri mantisi firinlanmaz Yapilir ve hemen buzluga tek sira olacak sekilde tepsiye dizilerek dondurulur.Ama sehir disina mecbur kurutuyoruz.
BU arada derece konusunda buyuk caba harcayacagim hic suphen olmasin.Ama bayram gercekten korkutuyor beni.Isy dan katdesim geldi bugun,bide onlarla bayramda Kayseriye gidecegiz.Annem yine dokturecek ama almamamk icin elimden geleni yapicam sozzz
sen istersen yaparsın aylinim :68:

Back
X