• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar spor bakanı olarak spor yapmanızı tavsiye ediyorum, hatta baskı yapıyorum, ama hergün aynı şeyleri yapmayın, arada değiştirin ve haftanın 1 günü mutlaka vücudunuzu dinlendirin
Spor bakanım Sopayı ve sporları artırın de . Hakkat bizim kızlar çok az spor yapıyorlar :işsiz:

Taammsustum yahu hatta kayboldum hanımlar beni dövmeden :D:D:D

Kızlar spor bakanı olarak spor yapmanızı tavsiye ediyorum, hatta baskı yapıyorum, ama hergün aynı şeyleri yapmayın, arada değiştirin ve haftanın 1 günü mutlaka vücudunuzu dinlendirin

Canım bugün spor yapamadım
Dinlenme günüm olsun
Birde ocanim dışarda ailece dondurma yedik bir iki çatal tatlı aldim

Hu huuu iyi geceler yğregi güzel bacılar :KK68:

Bugun eski komşular buluştuk tüm gün ordaydım yane:-)

Yarında allah izin verirse eskişehire gidiyoruz ailecek , hem iş hem gezme diyelim :-).

Yılbaşı hedeflerine bi bakayım kendime hesap edeyim yazarım ayşem moni moni
Hayırlı yolculuklar ablam :KK74:

Screenshot_20180818-233208_Gallery.webp

Spor bakanım Sopayı ve sporları artırın de . Hakkat bizim kızlar çok az spor yapıyorlar :işsiz:

Taammsustum yahu hatta kayboldum hanımlar beni dövmeden :KK70::KK70::KK70:
Kilosu az olanlar arttırabilir, bence kilosu fazla olanlar her - 5 kiloda biraz daha artırsa iyi olur diyorum. Nacizane fikrim

Anca girebildim
Bugünkü menüm
Sabah 2dilim peynir
4tane zeytin
Domates salatalık
Yarım haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
3bardak çay
Akşam
5tana sarma 2dolma
1bardak ayran

Su 1,5 litre
moni moni Antepia27 Antepia27
Spor nerde:sinirli::sinirli:
Haşlanmış yumurta varsa 2 dilim ekmek çok geldi bana,
Sarma, dolma pirinclimi? Bulgurlumu?
Pirinçliyse glisemik indeksi yüksektir :stop:
Miktar fazla olmuş tehlikeli.
Bulgurluysa, bulgur vücutta su tutar :stop:yine fazla olmuş.
Spor yok ve saydığım sebeplerden 8 veriyorum

Aynen, zaten bahsettiğim kişininki birazda şüpheli bir durum.
Safra kesesinden ameliyat oldum dedi, hızla kilo verdi, hiçbirşey yemedi. O yasak, bu yasak diye. Ben safıda yazık kadın bişey yiyemiyor diye netten araştırma yaptimki ne görüyüm. Yasak dediklerinin çoğu serbestmiş.
yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .:işsiz:

Ben 6-7 diycedim o vakit ben noliyim :KK70::KK70::KK70:
senin kilon az bacım ben 60 olabilirim diyemiyom çünkü korkuyom oğlan kızıyor:KK23: anne dediğin az kkilolu olur diyor bune böyle çoçuk gibi kaldın diyor:KK57:çoçuk alışmış şişkok anneye:KK70:

Aynen, zaten bahsettiğim kişininki birazda şüpheli bir durum.
Safra kesesinden ameliyat oldum dedi, hızla kilo verdi, hiçbirşey yemedi. O yasak, bu yasak diye. Ben safıda yazık kadın bişey yiyemiyor diye netten araştırma yaptimki ne görüyüm. Yasak dediklerinin çoğu serbestmiş.
yazık kadını kim korkuttuki acaba yeme diye ? aslında böyle anlatınca acaba mide küçültme ameliyatımı oldu diye düşündüm ama kadın 90 kiloda yapmazalr morbid obez olman gerekiyor .:işsiz:

Ben 6-7 diycedim o vakit ben noliyim :KK70::KK70::KK70:
senin kilon az bacım ben 60 olabilirim diyemiyom çünkü korkuyom oğlan kızıyor:KK23: anne dediğin az kkilolu olur diyor bune böyle çoçuk gibi kaldın diyor:KK57:çoçuk alışmış şişkok anneye:KK70:

Anca girebildim
Bugünkü menüm
Sabah 2dilim peynir
4tane zeytin
Domates salatalık
Yarım haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
3bardak çay
Akşam
5tana sarma 2dolma
1bardak ayran

Su 1,5 litre
moni moni Antepia27 Antepia27

Canım sabahın çok güzel olmuş aksam biraz fazla suyunu da enaz yarım lt daha artirirsan iyi olur

Yinede 9 verdim ama yarın dikkatli ol lütfen
Ayyy hocam çok teşekkür ler yarın yıldızlı 10 almaya calusacagim:KK19:

Siz niye uyumadin iz hanımlar

Kimse korkutmuyor canım, kendi kendine yapıyor. Ameliyat kısmı şaibeli zaten, senin düşündüğünü burda kaçımız düşündük.
Eğer öyle bi imkanı varsa yolunu bulup yaptıracak bir insan

Back
X