• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[Qgüzel kardeşimUOTE="Ssy8491, post: 57021151, member: 863128"]Saol ablacım güzel paylaşımların için dediğin gibi beslenmeye özen göstericem ama eşime göre bahane bunlar diyo ki sen hiç yemiyorum onlar kilo aldiriyo onun için bahane yok haftada 4 veya 5 kilo bekliyo benden millet ayda verir ben haftada verecekmişim :KK43:
güzel kardeşim senin için haftada 500 600 gr büyük başarı o çok konuşmasın eşine okut yazdıklarımı:KK70:pes etmek yok az veriyorum diye bişey yok 100 gr bile versek ben kendimle gurur duyuyorum sende duy.:KK5:[/QUOTE]
Ben kendimle gurur duyuyorum ablam bu bile benim için mucize 108 kiloydum şimdi 93 e indim

allah razı olsun hepinizden:KK200: fatmacım elbette motive oluyorum ama gene kafamı kuma gömdüğüm dönemlerdeyim gerçi geçen seneye göre iyiyim ama sağlık sorunlarım beni çok yıpratıyor dün bütün gün bel ağrısı çektim yerimden kalkamadım geçen hafta boynum tutuldu sırtım şuan mayın tarlası gibi fibromilyaljim gene hortladı aslında bunun tek bir tedavisi var spor ve düzgün moral ama o gücü bir türlü bulamıyorum.:KK12:

Canım güzel kilo verdin şimdi az az spor sırası gerçi menim sporlu halim senin kimden daha az adım olarak

Bende okuyorum ama yazamıyoruz :-)

Bence ne arkadan itmek nede önünden çekmekle kişi yol almaz , elinden tutup beraber yol almak lazım :KK66:

Bir gün ince hanımlar olamasakta filozof olucaz herhalde :KK45:

Back
X