• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Önümüzdeki hafta düğün var gidermiyim şimdlik bilmiyorum o yüzden bi sonrakı hafta diyete başlarım mortim . Şu an diyet yapmıyorum belirteyim :KK66:.

3 günlük deneyelim bi ara birlikte .

divinity divinity Evet ortim bende 0 +

Hele pek kanım çektiydi sizi :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Ben pazartesi başlamayı düşünüyorum. Ne zaman müsait olursan, bende olursam seninle gene yaparız :KK35:

Uyanalı 1 saat oldu. Vitaminlerimi içtim, duşumu aldim, oğlumun odasını topladım, mesajlara cevap veriyim küçük oğlumun odasını topluycam. Çamaşırları toparlayıp bodruma inecem, sonra kahvaltı hazirliycam. Pestili bitirdim, bayrama ikramlık hurma badem topları yapmıştım 2 top ondan yedim. Benim gibi meteyida uyarttim
bende 7de uyandım sanki işe gidecem ben hiçbir iş yapmadım sadece yatağımı toplayıp kahvaltı yaptık arkadaşım aradı onların köyüne çıkacam haber bekliyom.

Ablamla ben 0 +
Seninki ne

Canım eşimle dip dibe oturuyoruz
Erkek evde olunca anca bakıp cikiyorum
Pazartesinden itibaren hayatım düzene girecek inşallah ise basliycak
Yaz tatili hep izinle geçti nerdeyse
Birtek ablam gil buradayken vardiyasiz çalıştı
Sende benimle ayni durumdaymisin cnm.Emekli olali 8 yil oldu heeeeppp evde :KK47: :rolleyes:

Önümüzdeki hafta düğün var gidermiyim şimdlik bilmiyorum o yüzden bi sonrakı hafta diyete başlarım mortim . Şu an diyet yapmıyorum belirteyim :KK66:.

3 günlük deneyelim bi ara birlikte .

divinity divinity Evet ortim bende 0 +

Hele pek kanım çektiydi sizi :KK70::KK70:
Vuhhhuuu :halay:
Bizim aile hep 0
Yarısı negatif yarisi pozitif
Sende benimle ayni durumdaymisin cnm.Emekli olali 8 yil oldu heeeeppp evde :KK47: :rolleyes:
Yanımda yokken eve gelsin istiyorum
Evdeyken dışarı çıksın istiyorum :KK53:
Aslında bana pek zararı yok faydası bile var evdeyken ama diyetimi sabote ediyor
Çok güzel yemekler yapıyor bide eliyle yediriyor zorla :olamaz:

Vuhhhuuu :halay:
Bizim aile hep 0
Yarısı negatif yarisi pozitif

Yanımda yokken eve gelsin istiyorum
Evdeyken dışarı çıksın istiyorum :KK53:
Aslında bana pek zararı yok faydası bile var evdeyken ama diyetimi sabote ediyor
Çok güzel yemekler yapıyor bide eliyle yediriyor zorla :olamaz:
Sende buldun bulandırıyon:KK67:

Back
X