Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nedense nohut ve tavukta bağırsaklarım zorlaniyir 1 saat kadar once nohut yedim şu an kıvranıyorum demek ki bazı besinlere elveda deme vaktim çoktan gelmiş de geçiyor bile
Baby bende de bir dönem çok kötüleşmişti bagırsaklarım . 2-3 hafta ekmek makarna pilav ve şekerli hiç bir şey yemedim kendiliğinden düzeldi dayanabilirsen işe yarayabilir birde baklagil çok fazla yememeni tavsıye edebilirim

noldu kiz hatirlamiyom kacamak mi yaptiydin. hadi bismillah bi gaza gel. kurtul şu 8 lerden yanima gel bacim 🥰
eski modum yok canım bu aralar. vücudum 2-3 gündür çok şiş. ben de anlamadım. bir ayar çekmem lazım kendime.

Tarçinli pudding..
500 ml Süt
30 gr nışasta..2 yk.kadar (çok tepeli olmicsk)
50 gr şeker .3 yk.kadar (çok tepeli olmicak)
1 portakal kabuğu rendesi kesinlikle organik olmali kabuğun üzerindeki kimyasallardan dolayi.(isteğe bağli)
1 pak.Vanilya şekeri
2 yumurta sarisi
1Tk. Tarçin

1 neskafe flncani kadar süt ayirip
Yumurta sarilarini
Şekeri nişastayi kariştiriyoruz..

Ocağa geri kalan süte tarçin portakal kabuğunu ilave edip kaynatiyoz sonra vanil şekeri ilave edip arkasindan diyer nişastali karişimi ilave edip göz göz olana kadar pişiriyoruz...kazrlere döküyor soğduktan sonra servis ediyoruz
saol canım güzel görünüyor. muhtemelen denerim.
Allah bagislasin yavrularini canim, benim ufaklik 2 yasinda 6 yas da var , o ne yaparsa kardesi de aynisini yapiyor büyük bi problem olmuyor cok sükür
5. de kız olsun :KK66::KK66::KK66:
Bugünkü menüm
Sabah : bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Akşam : bir karnıyarık, salata,bir zeytinyağlı dolmma, iki üç biber kızartması, bir kaç patates kızartması
Su:2,5 litre
Spor :30 dk hızlı leslie
senin menüleri pek bi beğeniyorum bilgin olsun :KK39::KK39::KK39:

Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak su
2 kupa kahve
Kahvaltı 13.30
2 yk lor peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
1 dukan ekmeği
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 19.45
1 büyük boy kutu ton balığı
1 parmak kornişon

2 litreden az su devam ediyorum içmeye
15 dk yürüyüş bugün dışarı çıkamadım evde egzersiz yapıcam iyi geceler kızlar bu arada diyet beni zorlamıyor. Yapacaklar korkmasınlar :KK36:

eski modum yok canım bu aralar. vücudum 2-3 gündür çok şiş. ben de anlamadım. bir ayar çekmem lazım kendime.

Yarın sınıf pikniği var. Bakalım yarın da aynı şekilde iltifat edecek misin? 😩😩

en azindan buradasin yoksa alip basini gidiyo bu kilolar 😐

Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak su
2 kupa kahve
Kahvaltı 13.30
2 yk lor peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
1 dukan ekmeği
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 19.45
1 büyük boy kutu ton balığı
1 parmak kornişon

2 litreden az su devam ediyorum içmeye
15 dk yürüyüş bugün dışarı çıkamadım evde egzersiz yapıcam iyi geceler kızlar bu arada diyet beni zorlamıyor. Yapacaklar korkmasınlar :KK36:
Güzel bir diyete benziyo..
İyi akşamlar kızlar sızıp kalmadan menümü yazayım.

Sabah
1 kase roka, 2 dilim mozarella peyniri, 5 siyah zeytin, 2 dilim ekmek.

Öğle
3 tane wasa üzerine fıstık ezmesi

Akşam
1 tabak taze fasulye, iç bakla salatası.

Gün içinde 2 kupa kahve.
Su 2lt

Spor yok 10500 adım.

moni moni Gulhan1 Gulhan1
Harika..🤗
Bugünkü menüm
Sabah : kavurmalı yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık
Ara: biraz kara üzüm
Akşam: kuru fasulye, salata
Su:2,5 litre
Spor: 5 bin adım
Senin menüde güzel canim 💪🏻
İyi akşamlar canlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık bol yeşillik
Ögle
5 kiraz 2 kayısı
1bardak ayran
Akşam 17.30
3 adet kuru biber dolması küçük boy ve kıymalı
Cacık
Salata
2 litre su
1 mil lesli
Çok iyi 👍

İyi akşamlar kızlar bugün bahçede komşularla oturduk bende kurabiye yaptım bayaga güzel şeyler vardı ama tabiki yemedim. 1 hafta kaçamaksız geçti yarın kontrolüm var ama aynı zamanda yarın özel günümde başlamış olması lazım başlarsa ölçüm almıyor diyetisyen bir hafta daha bekliycem ozman. 3 gündür tartı gram oynamıyor malum zamanın verdiği ödeme bağlıyorum. Bugün sporumu yapamadım belim çok agrıyor yürüyüş bana iyi gelmedi neden oldu anlamdım.

Sporum
Yatarak bacak yana açma 60
Köprü hareketi 30
Yerde tarak bisiklet 60
Ayakta yana basma 10 sağ 10 sol
Ayakta yana bacak açma 23 sağ 23 sol
Yana bacak kaldır 20 sağ 20 sol
Squat 47

Kol yukarı aşağı 200
Çubukla öne eğilme 70
Çubukla yana eğilme 20
Çubukla sırt erit 20
Maşallah ... :KK9:

İyi akşamlar kızlar bugün bahçede komşularla oturduk bende kurabiye yaptım bayaga güzel şeyler vardı ama tabiki yemedim. 1 hafta kaçamaksız geçti yarın kontrolüm var ama aynı zamanda yarın özel günümde başlamış olması lazım başlarsa ölçüm almıyor diyetisyen bir hafta daha bekliycem ozman. 3 gündür tartı gram oynamıyor malum zamanın verdiği ödeme bağlıyorum. Bugün sporumu yapamadım belim çok agrıyor yürüyüş bana iyi gelmedi neden oldu anlamdım.
Iyi yapmişin canim o kurabiyeleri yememekle..bende yarin toparlancam artik...3 günlük açlik orucu şokun etkisinden hala kurtulamadim..😅
Sporuda hsngisi iyi geliyorsa onu yap......belki uzun zaman evde olduğun için birden yürüyüşe çiktiysan bünyene ağir gelmiş olabilir

Spor yapmışmıydın?

Back
X