• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok iyi fikir de benim bebeyi napcaz 😀😀 1 yıl daha bekleyelim 2 yaş olsun kreşe başlıcak o zaman anca 😀😀
Ah ah 🤣
yeni tartim geldi oley cok mutluyum

disim kanamasi bugun tam durdu koca delik anca durdu dikissiz olunca. çenemi zor aciyorum valla agzima cikolata atip eritip yedim 😳 uzerine bi de regl oldum 🤦🏼‍♀️

yanağımı sisligi de inmedi bi haftayı bulur gibi dolgu kanal hikaye. 20 lik feciymis 🙄
Geçmiş olsun canım 🥺

Anladım canım

Bence de canım kraker yerine yemek yemen daha iyi olur
her zaman yemiyorum. Akşam yemeği için fazla aç değilim o zaman yiyorum
yeni tartim geldi oley cok mutluyum

disim kanamasi bugun tam durdu koca delik anca durdu dikissiz olunca. çenemi zor aciyorum valla agzima cikolata atip eritip yedim 😳 uzerine bi de regl oldum 🤦🏼‍♀️

yanağımı sisligi de inmedi bi haftayı bulur gibi dolgu kanal hikaye. 20 lik feciymis 🙄
yeni tartın hayırlı olsun buse👏👏sana hep eksi göstersin, hiç artı göstermesin inşallah👍dişine neden dikiş atmadılar da bu kadar süründürdüler?
Günaydın kızlar bugün kendimi çok yorgun hissediyorum daha tam iyilesemedik de üstüne eşim de hastalandı. Dünki mekikleri çekmeden yattım mutfakta bulaşık bile kaldı artık akşam iş dönüşü halledicem onu da.
geçmiş olsun

moni moni ben gecen hafta bildirim yapmadigim için yuzdem ikiye mi bölünecek acaba. Şuan biraz eksideyim eger ikiye bölünecekse aksam öğünümü ona göre belirliycem boğazım karincalanmaya başladı ikiye bolunecekse kendimi fazla kasmak istemiyorum

Geçmiş olsun buse disciden hiç korkmayan ben 20lik diş çekimi sonrası şimdi mecbur kalmadıkça sonuna kadar direnerek gitmiyorum. Resmen fobi oldu dişçi bende . 20 lik diş fena cekimi ayrı sonrası ayrı. İns biranonce toparlar seninkide
Cok gecmis olsuun canm ben 2 tane cektirdim.
Hatta bir tanese suan yan yatiyor ameliyat diolar. Oyuzden direniyorum. Oda cekilmesi gerek allahtan 2 tane cektirmistimde sıkisma di dislerim. Hayatimda hic dis sorunum. Olmadi. Ama bu yirmilikler beni maf etti. Zor bilirim delik hemen kapaniyo merak etme sivi tuket.

Ah ah 🤣

Geçmiş olsun canım 🥺

her zaman yemiyorum. Akşam yemeği için fazla aç değilim o zaman yiyorum

yeni tartın hayırlı olsun buse👏👏sana hep eksi göstersin, hiç artı göstermesin inşallah👍dişine neden dikiş atmadılar da bu kadar süründürdüler?

geçmiş olsun

cook sag olun kizcelerim

edaa ihmal etme git kurtul ondan daha kotu oluyor sonra

fitcim inan benimde fobim basladi artik 🤦🏼‍♀️

obezim tam gomulu degildi kesip almadilar bi kismi cikmisti disin o yuzden dikia atmadilar. eksik olsun dikis sonra bi de onlari aldirmak gerekiyormus hayatta gidemezdim

21 ekim menüm

sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik, bir trabzon hurması ( ağaç bitene kadar devam :))

öğle: karalahana yemeği, bir parça mısır ekmeği

akşam: altınbaşak, peynir

su:2 litre
spor: 10 dk eliptik+ biraz yer hareketleri
allahhh :confused:
sırf şu menü için seni döverimm:sinirli:
en sevdiklerimmmmm:KK17:
kaptanın açken sen kaptanının en sevdiği şeyleri mi yiyon kızzz:skandal:

moni moni ben gecen hafta bildirim yapmadigim için yuzdem ikiye mi bölünecek acaba. Şuan biraz eksideyim eger ikiye bölünecekse aksam öğünümü ona göre belirliycem boğazım karincalanmaya başladı ikiye bolunecekse kendimi fazla kasmak istemiyorum
kilo alırsan bölünmücek, kilo verirsen bölünecek.

HATIRLATMA ÇOK ÖNEMLİ UNUTMUYORUZ

YARIŞMA GENEL KURALLARI RESMİ DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

Aylin42Konya Aylin42Konya
O optumkibbye
sara_28 sara_28
F Fitimfitsinfit
Natsume Natsume
Zehra_mda Zehra_mda
88prenses22 88prenses22
obezzto obezzto
Lonely single girl Lonely single girl

B busefit
obesofobi obesofobi
@olvidos
Ozgurkus Ozgurkus
60kiloyum 60kiloyum

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ARTIK HER CUMA KİLO BİLDİRİMLERİMİZİ BU ŞEKİLDE YAPACAĞIZ Hoppa

Back
X