• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar canlar bugun dışarda işlerim vardı hep yürüyerek gitmeyi tercih ettim ayaklarıma kara sular indi resmen 22 bin adım yürüdüm
Sabah 2 yumurta ile sogan lı omlet
Akşam
Fırında balık
Kalamar tava
2 dilim tam buğday ekmeği neden yediysem ama özlemişim ekmegi
2 litre su
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Bende hacamata cesaret edemiyorum
ben de öyleydim ama şimdi cesaretim var. kan seviyemden dolayı yaptıramadım. bir de iyi ve güvenilir bir yer aradım. kan seviyem şimdi iyi çok şükür. şimdi de salgından dolayı erteliyorum.
Allah şifa versin canım
amin canım saol. ağrı kesiciyi de inatla almıyorum.
aaa niye bundan benim haberim yok bakiimm😡😡hemen yolla adresini
benim de haberim yok
Kızlar geçmiş olsun sara_28 sara_28
60kiloyum 60kiloyum dikkat edin kendinize
saol canım.
Yasak değilse yollayım obezim burdan?
ben de istiyommmmm

ben de öyleydim ama şimdi cesaretim var. kan seviyemden dolayı yaptıramadım. bir de iyi ve güvenilir bir yer aradım. kan seviyem şimdi iyi çok şükür. şimdi de salgından dolayı erteliyorum.

amin canım saol. ağrı kesiciyi de inatla almıyorum.

benim de haberim yok

saol canım.

ben de istiyommmmm
Biyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.
O yüzden ilaç içmemeye gayret ediyorum bende

Biyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.
O yüzden ilaç içmemeye gayret ediyorum bende
pek zannetmiyorum. ama alternatif ve islami tıpçılar şunu diyor: vücudun tepkisidir ağrı, kusma, ishal vs. dayanabileceğin kadar dayan. çünkü vücut düzene girmek için, mesela kusma ve ishal yoluyla zehiri, zararlıyı atmak için yapıyor bu eylemi. susturmak iyi değil. ağrıya da dayanmaya çalışıyorum. ama çok rahatsız etti beni. bakalım.

pek zannetmiyorum. ama alternatif ve islami tıpçılar şunu diyor: vücudun tepkisidir ağrı, kusma, ishal vs. dayanabileceğin kadar dayan. çünkü vücut düzene girmek için, mesela kusma ve ishal yoluyla zehiri, zararlıyı atmak için yapıyor bu eylemi. susturmak iyi değil. ağrıya da dayanmaya çalışıyorum. ama çok rahatsız etti beni. bakalım.
Geçer inşallah

Back
X