10 yaş küçük sevgili

Benim arkadaşımın anne ve babası arasında da 10 yaş var. Annesi 0 yaş büyük bir de ta o zamanlar evlenmişler düşün. :KK53: Arkadaşım ve eşi arasında da 6 yaş var. Çok mutlular. Arkadaşım asla yaşını göstermiyor.
zaten 82-83-84 doğumlularda birşey var göstermiyorlar yaşlarını. :KK53:
Ama gel gör ki yaşı küçük gibi. Yaş farkını es geçiyorum ama 23 yaş erkek için küçük bir yaş bence.

10 yaş fazla bide siz büyüksünüz. Genelde erkekler geç olgunlaşır erkekle kadın arasında 4 5 yaş olmalı denilir. Sizin durumda sen büyüksün. Olmaz gibi

Aynı iş ortamında olmanız sıkıntı bence eğer birinizde günün birinde iş değişikliği olursa o zaman evet derin derim.. öbür türlüsü risk yani ya da ne bileyim herkesten gizli saklı yaşayın.. bugün yarın aranızda kötü bişey olsa ona bişey olmaz ama yine siz suçlu olursunuz çocuk yaştaki adamla ne işin vardı derler.. bunu göze alıyorsanız hiç durmayın tabi ama

Sen anı yaşa bir şey olmaz. Çok var çevremde yaşça kadının büyük olduğu. Ünlülerden de var bak Pınar Altuğ senelerdir evli.
Ebru Şancı gitti 93 lü adamla evlendi. Hamileymiş.
Kuzenim eşinden 8 yaş büyük kuşak çatışması yok. Ne kuşağı 20 yaş mı var? 80-90 nesilleri arasında pek fark yok.

Sen anı yaşa bir şey olmaz. Çok var çevremde yaşça kadının büyük olduğu. Ünlülerden de var bak Pınar Altuğ senelerdir evli.
Ebru Şancı gitti 93 lü adamla evlendi. Hamileymiş.
Kuzenim eşinden 8 yaş büyük kuşak çatışması yok. Ne kuşağı 20 yaş mı var? 80-90 nesilleri arasında pek fark yok.
Haklısın zaten Allah tan etrafımda güzel önekler var yoksa hiç sicak bakamayacagim. Az önce baktimda ebru sancı 83 luymus. 83-93 bizde 82-92 resmen aynı :)

Benim arkadaşımın anne ve babası arasında da 10 yaş var. Annesi 0 yaş büyük bir de ta o zamanlar evlenmişler düşün. :KK53: Arkadaşım ve eşi arasında da 6 yaş var. Çok mutlular. Arkadaşım asla yaşını göstermiyor.
zaten 82-83-84 doğumlularda birşey var göstermiyorlar yaşlarını. :KK53:
Ama gel gör ki yaşı küçük gibi. Yaş farkını es geçiyorum ama 23 yaş erkek için küçük bir yaş bence.
Evet 80lerde doğanlarda gerçekten bir değişiklik var sanki hepsi genç gösteriyor :)

Haklısın zaten Allah tan etrafımda güzel önekler var yoksa hiç sicak bakamayacagim. Az önce baktimda ebru sancı 83 luymus. 83-93 bizde 82-92 resmen aynı :)

Evet adamın ailesi resmen kızı gibi seviyormuş öyle diyorlarmış. Ebru Şancı'nın biraz çalkantılı bir geçmişi var birde. :) Yurtdışında yaşıyorlar. Adamın ailesini tanıyor kuzenim.
Benim erkek kuzenim 25 yaşında kız arkadaşı büyük ondan. babası annesi hiç bişey demedi. ya zaten kızla birbirini tamamlıyorlar kardeşim yaşından olgun kadın tam tersi çok tatlılar o da 32 yaşında.
Henüz adı konmuş bir şey yok ama olacak büyük ihtimalle hepimizle tanıştırdı çünkü.
Burada ki konuları oku hangisinde böyle örnekler var ki. Kaç tanesinde senin ki gibi olan var. onlar anlaşabiliyor mu. Bence hiç birşeyi sorgulama. Boşver zamana bırak.

Merhaba hanımlar,

Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.

çocuk sayılacak yaşta.
ben de sorun ederdim bunu.

Aman yaşı büyük 'olgun' adamdan çok mu hayır görülüyo sanki. Shakira ve Pique arasında da on yaş var gül gibi geçiniyolar iki de çocuk yaptı çıtır adamdan oh mis. Eğer en azından bi çekim bi paylaşım olabildiyse ben yaşa odaklanmadan denemeniz taraftarıyım

28'E 38 OLSA BELKİ PEK SIKINTI OLMAZ SANKİ. ÇÜNKİ 23 YAŞ GERÇEKTEN BİRAZ KÜÇÜK :)

BENİM EŞİM BENDEN 6 YAŞ KÜÇÜK. AMA BİZ 30'LU YAŞLARI AŞMIŞTIK.

DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE, BANA, YAŞ FARKINDAN ZİYADE ADAMIN USLUBU BİRAZ İTİCİ GELDİ. ADAMIN GÜNAHINI ALMAK İSTEMEM AMA, SANKİ SENİN DUYDUĞUN RAHATSIZLIK ONUN İÇİN AVANTAJ OLMUŞ GİBİ.

HADİ DERİZ YA "AVCI ERKEK" DİYE.

BENCE YAŞINDAN ZİYADE TAVIRLARINA İYİCE DİKKAT ET. TABİRİMİ BAĞIŞLA LÜTFEN AMA "OLGUN KADIN" ARAYAN Bİ ÇAKAL MI? YOKSA AKLI BAŞINDA Bİ TALİP Mİ? AMA YAŞI YİRMİÜÜÜÜÜÇÇÇÇÇÇ.

Ben de eskiden olsa aman ne olacak ki der geçerdim. 2 senedir benden 4 yaş küçük biriyle birliktey(d)im. benden daha olgun görünüyor. çok ağırbaşlı falan filan ama öyle olmuyor işte. içine girdikçe o hamlığını toyluğunu görüyorsun.. bir kere böyle durumlarda karşı taraf direk senin üzerine yığar ilişkinin yükünü.. hani sen büyüksün ya.. 2 senedir sevgilim mi çocuğum mu karıştırır oldum.. hep arkasını topladım durdum.. bir diğer dezavantajı şu ki sen kendini bir süre sonra yanında yaşlı ve çirkin hissetmeye başlıyorsun. adamın cildi pürüzsüz sende kırışıklıklar ... aynada kendine bakıp bakıp krizlere giriyorsun.. sonra paranoyaya başlıyorsun "acaba yaşıtlarıyla mı olmayı tercih ederdi..." diye.. sen üni.deyken o ortakula gidiyordu.. tanrım diyorsun bu ne saçma bir ilişki.. böyle yani =) ha güzel yanları yok mu.. var elbet. bir kere benim sevgilim gerçekten de ilk kez benle birlikte oldu. çok saf çok masum çok toy lekesiz bir çocuktu.. ama çocuk'tu işte.. ve birikti birikti.. bir gün terk ettim onu.. ilk yarası da ben oldum.

Merhaba hanımlar,

Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.

Bence bunun güzel örnekleri var.En güzel örnek Pınar Altuğ Yağmur Atacan
Her fırsatta esinin yasında olgun dusundugunu soyluyor.Maşallah kızları var çokta mutlular.
Eğer gerçekten guvenebılecegınız bırıyse sorun etmeyın bence.
Ama başka bır amacı varsa onuda iyi gozlemlemeli hemen guvenmemelisin.Yoksa bence olur

konu sahibi olumsuz mesajlari hic takmiyor olumlulari ornek aliyor ama konu sahibine su isle ilgili yorumu okumasini tavsiye ederim siz pinar altug ya da shakira degilsiniz yarin oburgun en ufak sikintida ayrilikta bu adam o kucuk akliyla sizi is yerinde rezil eder bilginiz olsun...

Aradaki yaş farkindan ziyade onun yaşının çoook küçük olması sorun. Ergenimsi bişey daha, kaldı ki keşke sevgilim olsan demesi de tam ergen lafı. Yetişkin biri böyle bu cümle kurmaz .

Yasimi başımı aldım evlenmeyi düşünüyorum bu da ciddi bi ilişki olacak derseniz hiç başlamadan yol verin evlenmez o çocuk fakat yok ben takılıyorum bi de citirin tadına bakayım derseniz gittiği yere kadar gider

Sen haklı olarak evlilik düşüneceksin fakat 23 yaş bir erkeğin evlenmesi için çok erken.ben olsam başlamam

Back
X