- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi YellowPurplee
Sevgili olabilirsiniz ama ciddi bir sey? I ıh.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır 92li, ağustosta 24 olacakmış93'lu mu oluyor:)
Bana da pek olmaz gibi geldi ileriyi dusunerek karar vereceginizi dusunursek..
Haklısın zaten Allah tan etrafımda güzel önekler var yoksa hiç sicak bakamayacagim. Az önce baktimda ebru sancı 83 luymus. 83-93 bizde 82-92 resmen aynı :)Sen anı yaşa bir şey olmaz. Çok var çevremde yaşça kadının büyük olduğu. Ünlülerden de var bak Pınar Altuğ senelerdir evli.
Ebru Şancı gitti 93 lü adamla evlendi. Hamileymiş.
Kuzenim eşinden 8 yaş büyük kuşak çatışması yok. Ne kuşağı 20 yaş mı var? 80-90 nesilleri arasında pek fark yok.
Evet 80lerde doğanlarda gerçekten bir değişiklik var sanki hepsi genç gösteriyor :)Benim arkadaşımın anne ve babası arasında da 10 yaş var. Annesi 0 yaş büyük bir de ta o zamanlar evlenmişler düşün.Arkadaşım ve eşi arasında da 6 yaş var. Çok mutlular. Arkadaşım asla yaşını göstermiyor.
zaten 82-83-84 doğumlularda birşey var göstermiyorlar yaşlarını.![]()
Ama gel gör ki yaşı küçük gibi. Yaş farkını es geçiyorum ama 23 yaş erkek için küçük bir yaş bence.
Haklısın zaten Allah tan etrafımda güzel önekler var yoksa hiç sicak bakamayacagim. Az önce baktimda ebru sancı 83 luymus. 83-93 bizde 82-92 resmen aynı :)
Merhaba hanımlar,
Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.
Merhaba hanımlar,
Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.