ailen madem uzakta ailendir sonuçta onlara durumu anlatıp yanına çağırsan en azından anneni kardeşini falan biri gelse yeter bence yanında olsalar şimdi sonra sen ne davası açcaksan açsan bu işlerin peşine düşsen diorum o arada cocuklarada bakarlar ailen hem sende işlerini halledersin bu arada sonra belki beraberce gidersiniz ailenin olduğu yere.. biliyorum çok zor bir durum müvekkilerimden biliyorum ve hepsinide mutlaka bir psikoloğa yönlendiriyorum başta bişi olmıcakmış gibi geliyor ancak boşanma davası açılınca çok sancılı ve çirkin dönemler geçiriyorlar.. bu dönemde sana bir psikoloğa gitmeni şiddetle tavsiye ederim..okulların kapanmasına daha çok var uzun bir süreç bu bu kdr beklemenide tavsiye edemiyorum ne yazık ki...
canım o kadar beklemeyi bende istemiyorum ama çocuklar okula gidiyorlar sene ortasında onları alıp yanımda nasıl götüreyim.çocuklarım için biraz sabredeyim diyorum
Senin yerinde olsam ayrılamazdım 3 tane çocuk kimsenin yanına sığınamazsın 3 çocuk demek parasal destek gerek birde yarin ergenlikleri var başlarında babaları olması şart, ayrıl diyen pembe romanı çok okuyordur ayrılırsında bu çocukların ellerinde meslek olunca olur o
Senin yerinde olsam ayrılamazdım 3 tane çocuk kimsenin yanına sığınamazsın 3 çocuk demek parasal destek gerek birde yarin ergenlikleri var başlarında babaları olması şart, ayrıl diyen pembe romanı çok okuyordur ayrılırsında bu çocukların ellerinde meslek olunca olur o
3 çocukla merdiven silerek, milletin camlarını silerek başı dik ayakta kalmak mı?
3 çocuk eline mesleğini alsın da bana baksın diye ş.r.f.s.z bir adamın eline bakmak mı?
Siz de cok roman okumuşsunuz :S Hayat bu değil, insan ömrü bu kadar kıymetsiz değil, insanları yanlış yönlendirmeyin :S
ses kaydı mahkemede delil olarak kabul edilmiyor olarak biliyorum ben:44:
kardeşin falan yokmu yeğenin olabilir annen baban olabilir bence birilerini çağır yanına bari sana ev içinde destek olsunlar
arkadaşlarımda böyle diyorlar işte.babasız nasıl büyüteceksin çocuklarını diyorlar.zaten kafam karışık daha fena oluyorum inan.gururum çok kırıldı kocamın pişkinliği beni daha da çok yaralıyor
sana sonuna kadar katılıyorum cnm hemde sonuna kadarr!
arkadaşlarımda böyle diyorlar işte.babasız nasıl büyüteceksin çocuklarını diyorlar.zaten kafam karışık daha fena oluyorum inan.gururum çok kırıldı kocamın pişkinliği beni daha da çok yaralıyor
Affetmek başka bişi. Affedip affetmemek senin meselen. Ama sırf bu yüzden affedersen kocanı ilerde kendini affedemezsin. onu sevdiğin icin affet, ondan uzak kalamayacağın için affet ama sakın bu yüzden affetme tmm mı?
Her çeşit insan var KK da :S
annem gelebilir ama şu an evdeki ortam çok gergin kocam annemin yanımda kalmasını istemeyecektir eminim
böyle bir pislik sevilir mi canım
hiç boşanmayı düşünmesen bile bişiler yapmak zorunda olduğun ortada aşikar bak bu bir kısır döngüdür sen bunada kayıtsız kalır sesini çıkartmazsan bunun bir sonraki adımı başka bir falaket olur mesela şiddet görmen gibi ..şiddet gören kadınlarda bile öyledir ve bu bilimsel olarak kanıtlanan bir durumdur kısır döngüdür kadın şiddet görür sesini çıkarmaz bu şiddet sonrasında bir balayı devresi görülür yada sesini çıkarır adam pişman görünür yine balayı devresi geçirilir eşler arasında ve bu devren sonra görülen şiddet daha ağırdır daha fekalettir yine aynı süreç görülür başa dönülür taki kadın boşanana kadar kaldıki boşanma bile çözüm olamayabilir görüyorsunuzdur kadın cinayetleri...sende bişiler yapmalısın ki bir sonraki karşılaşacağın durum daha ağır birşey olmasın!
kusura bakmada çok korkuyorsun sen şu yaşananalardan sonra kocanın ne istediği çok önemlimi?? seni kaç yıllık evliliğinizde nasıl ezmiş nasıl sindirmiş bu adam anlamak mümkün değil çok korkuyorsun cnm sen yaaaaa
sessiz kalmıyorum ki zaten evde sürekli bir didişme halindeyiz boşanma dışında başka ne yapabilirim bilmiyorum
10 yıllık evliyim 3 çocuğum var.güya namus deyince mangalda kül bırakmayan bir kocam vardı daha doğrusu ben öyle sanmışım1 aydır eşimle yakın arkadaşının eşi arasında ilişki olduğuna dair şüphelerim vardı ikisini beraber görenler olmuştu eşim her defasında çocuklarımın üstüne yemin edip hep inkar etti en son 2 gün önce kadının kocası evimi arayıp kocan şerefsizmiş bir daha sakın evime gelmesin gitmesin yönüme dönmesin diye beni aradı.bunun üstüne eşime tekrar sordum bana 10 günlük ilişkisi olduğunu söyledi.önce 1 defa birlikte olduk dedi sonra sinirimden sana öyle dedim sadece telde kadınla görüştüm dedi ama inanmıyorum şimdi eşim asla kendini affettirmeye çalışmıyor kuru kuru bir özür diledi o kadar pişmanım bile demedi.onun bu rahat ve pişkin tavırları beni deli ediyor 1 dakika bile yanında durmak istemiyorum ama çocuklarım okula gidiyorlar onları bırakamıyorum ben çalışmıyorum boşansam çocuklarımı alabilirmiyim ne kadar nafaka verirler nasıl yaparım 3 çocuğa bakabilirmiyim diye düşünüp duruyorum.1 aydır ölü gibiyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne çocuklarımla ilgilenebiliyorum son 2 gündür zaten resmen şok geçirmiş durumdayım eşimden hiç böle birşey beklemezdim.şimdi size soruyorum yerimde olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?