10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

ağzından bal damlıyor elmayra

işin kolayı varken neden uğraşacak değil mi
3 kuruş için gururunu ayaklar altına alsın değil mi
çalışmak, mücadele etmek zor tabi...

ben olsam affedebilirmiyim böyle bi durumda diye düşünüyorum kendi kendime....
ama yok affedemem.....
hayat senin...
mutluluklar

annem gelebilir ama şu an evdeki ortam çok gergin kocam annemin yanımda kalmasını istemeyecektir eminim

Mihriban sende öyle sinmişsin ki kocan annenin gelmesini istemezmiş pess yani
Aldatan sensin sanki,bu kadar da olmaz.Çağır anneni desteğe ihtiyacım var de,ne derse desin
Niye bu kadar korkuyorsun bu adamdan şiddet var mı?

Empati yaparak yorum yapmak istiyorum.Üç çocuğum var,çalışmıyorum ve eşim beni arkadaşının eşiyle aldatıyor.Ben bunu net bir şekilde biliyorum ve ne yapmam gerekir.
Annemi çağırırım,ben onlara bir şey yapamıyorsam annem yapsın

Çocuklarımı bırakıp gidememeyi hiiç düşünmem,ben değil o ş.... gider,

Üç çocukla nasıl geçineceğimi düşünmem bile çünki o çocukların nafakasını karşılamak zorunda,

Genelde çocukları anneye veriyorlar ama ya bana vermezlerse diye bir korkum varsa..en kötü ihtimal boşanmam ama evde iki yabancı oluruz,asla karı-koca olmam.

Ve ister ayrılayım ister ayrılmayayım o adamla artık eskisi gibi olamayız ,karı-koca ise asla olamayız..

Son düzenleme:
böyle bir durumda nasıl teselli verilir bilemem şu an her şey kiyafetsizdir ,ama hayat bu işte neleri götürüp neleri getireceği belli değil 1 ay,1 yıl,10 yıl demekki garantisi yok hiçbir şeyin boşuna kadın maddi özgürlüğünü ,kendini güvence altına almalı görüşünü
savunmuyoruz.
anladığım kadarıyla kafan karşık ne yapacağını bilemiyorsun ,şu an önceliğin eşinin kendini affettirmesi ,
ama böyle bir şeyin affı nasıl olur en yakın arkadaşının karısı... bu hatayı nasıl düzeltir? telafisi mümkün olmayan şeyler vardır
hayatta bu da onlardan biri ,unutman unutturması mümkün değil,
kararını çok iyi vermelisin bu süre içinde eve almama gibi durumun olursa beraber yaşamayın derim,
bu haltı yiyen adam sonuçlarına katlanıp kalacak bir yer bulur heralde kendine.

Bu üç çocuğun duygusal dünyaları var annelik,fedakarlık diyen kadınlar nerde?herşey çalışmak,para değil ki

Bu üç çocuğun duygusal dünyaları var annelik,fedakarlık diyen kadınlar nerde?herşey çalışmak,para değil ki

O ortamda nasıl bir duygusal dünya olacak bana söyler misin?

Sürekli kavga ediyoruz şuanda diyor. Çocuklar illaki ortada bir sorun olduğunu anlayacaklar, belki bir gün babalarının annelerini en yakın arkadaşlarının karısıyla aldattığını öğrenecekler, anneye saygı duyacaklar mı? Hic çabalamadığını öğrenince niye diye sormayacaklar mı?

bak ben sana şunu söyliyeyim....
benim eşimde manyaklaştı....
içip içip evi kırıp dökmemi dersin küfür mü dersin üstüme yürümemi dersin neler neler...
ve bunları sadece ablasıyla küs olduğu için yapıyo...
ve engel olarak beni görüyo...
öfke dolu bana karşı...
2 defa kurtardım bu evliliği ailesi yüzünden...
sonu çok ağır ben haftaya herşeye yeniden başlıyorum..
sıfırdannn....
istanbuldayım izmire yerlişiyorum....
hemde kimsem yok izmirde...
ne ailem ne akrabam ne de arkadaşım...
kimseler yok yanımda.....
ama cesaretim ve umudum var.....
allah açık etsin yolunu seninde

Son düzenleme:

biraz konu dışı olacam ama...resminle yazdıkların çok alakasız

peki her şeye aynen devam eden sevgisizlik,saygısızlık dolu bir ailede bu üç çocuğun duygusal dünyası ne olacak?
kadın hep alttan alsın,hep fedakar olsun ...fedakarlık ezilmek değilki...her şey çalışmak,para,maddi özgürlük
kimseye muhtaç olmamak ...bunlar bir kadın için olması gerekenler en azından bir erkeğe her türlü haltlarına rağmen
minnet etmemek.

Anne mutsuzken çocuk nasıl mutlu olacak.
Baba da yüzsüzlükte zirve yapmış.
Bu yuva çocuklar için uygun bir yuva mı?
Başkasının karısıyla yatan bir erkek çocuklarına nasıl örnek ve ideal baba olabilir
Veya kocası tarafından psikolojik şiddete ihanete maruz kalan anne çocuklara nasıl faydalı olabilir.
Boşanmayınca herşey eskisi gibi mi olacak ?

şu an akılları ermez küçükler,anneyi düşman bilirler,gelişmelerde görecekseniz boşanma olmayacak konu sahibi af etmeyecek ama erteliyecek,anne olmak zor elmayra kaç çocuğun var?

yalan söylemediğimden emin olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz....
yalan söyleme niyetim yada ihtiyacım yok....

şu an akılları ermez küçükler,anneyi düşman bilirler,gelişmelerde görecekseniz boşanma olmayacak konu sahibi af etmeyecek ama erteliyecek,anne olmak zor elmayra kaç çocuğun var?

Bu tavrı hiç hoş bulmuyorum.
Kaç çocuğun var ?
Anlamazsın anne değilsin anne olmadığın için kafan da basmaz.
Mantıklı karar veremezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…