Affetmek başka bişi. Affedip affetmemek senin meselen. Ama sırf bu yüzden affedersen kocanı ilerde kendini affedemezsin. onu sevdiğin icin affet, ondan uzak kalamayacağın için affet ama sakın bu yüzden affetme tmm mı?
Her çeşit insan var KK da :S
Senin yerinde olsam ayrılamazdım 3 tane çocuk kimsenin yanına sığınamazsın 3 çocuk demek parasal destek gerek birde yarin ergenlikleri var başlarında babaları olması şart, ayrıl diyen pembe romanı çok okuyordur ayrılırsında bu çocukların ellerinde meslek olunca olur o
ağzından bal damlıyor elmayra
annem gelebilir ama şu an evdeki ortam çok gergin kocam annemin yanımda kalmasını istemeyecektir eminim
ahahaha saol CarrieVer gazı bana banlayım
Bu üç çocuğun duygusal dünyaları var annelik,fedakarlık diyen kadınlar nerde?herşey çalışmak,para değil ki
bak ben sana şunu söyliyeyim....
benim eşimde manyaklaştı....
içip içip evi kırıp dökmemi dersin küfür mü dersin üstüme yürümemi dersin neler neler...
ve bunları sadece ablasıyla küs olduğu için yapıyo...
ve engel olarak beni görüyo...
öfke dolu bana karşı...
2 defa kurtardım bu evliliği ailesi yüzünden...
sonu çok ağır ben haftaya herşeye yeniden başlıyorum..
sıfırdannn....
istanbuldayım izmire yerlişiyorum....
kimseler yok yanımda.....
ama cesaretim ve umudum var.....
allah açık etsin yolunu seninde
Bu üç çocuğun duygusal dünyaları var annelik,fedakarlık diyen kadınlar nerde?herşey çalışmak,para değil ki
biraz konu dışı olacam ama...resminle yazdıkların çok alakasız
biraz konu dışı olacam ama...resminle yazdıkların çok alakasız
O ortamda nasıl bir duygusal dünya olacak bana söyler misin?
Sürekli kavga ediyoruz şuanda diyor. Çocuklar illaki ortada bir sorun olduğunu anlayacaklar, belki bir gün babalarının annelerini en yakın arkadaşlarının karısıyla aldattığını öğrenecekler, anneye saygı duyacaklar mı? Hic çabalamadığını öğrenince niye diye sormayacaklar mı?
şu an akılları ermez küçükler,anneyi düşman bilirler,gelişmelerde görecekseniz boşanma olmayacak konu sahibi af etmeyecek ama erteliyecek,anne olmak zor elmayra kaç çocuğun var?
evet yeni değiştirdim...
bi süredir giremedim..
carrie, ajan gibisin ama bak değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?