• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Zaten yediklerin bana cok az geliyordu cankiz ,diyetisyenler bile daha dolu liste veriyor.Yediklerini biraz artırirsan ,kacamaga da fırsat kalmaz.

Az önce kilo anlamayanların sayfasını okudum.yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenlerin derdi var ya.çok komik.hangimizinki daha zor karar veremedim.benim hayalimi yaşıyorlar resmen

Devamı gelmemesi suretiyle kaçamaklar iyidir, insan motive oluyor. O yüzden üzülme cankıızz
Mesela ben kaçamak yapamam çünkü ay şunu da yediim e bunu da yiyeyim diye kısır bi yeme döngüsüne giriyorum..

Ya cnm aslında kaçamak fln yapmadımı ne yazdıysam o
Ama biraz fazla abartmışım

Zaten yediklerin bana cok az geliyordu cankiz ,diyetisyenler bile daha dolu liste veriyor.Yediklerini biraz artırirsan ,kacamaga da fırsat kalmaz.

Yok cnm kaçamak yapmadımki
Sabah akşam bişey yemedim sayılır
Birtek öğlen yedim oda çok şişkinlik yapti rahatsız oldum
Dün 96.200 çıkmıştım bugünde 96.400 çıktım

Az önce kilo anlamayanların sayfasını okudum.yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenlerin derdi var ya.çok komik.hangimizinki daha zor karar veremedim.benim hayalimi yaşıyorlar resmen

Ay keşke bende öyle olsaydım ya
Öyle insanlara uyuz oluyorummmmmmm
Benim kiz kardeşimde öyle benden çok yiyor abur cuburda sürekli yiyor ama hiç kilo almiyor

Günaydın kızlaar..
Bugün hiiç modum yok malumunuz ay dönümü.. Benim biraz kötü geçiyor bu zamanlarım. Bulantı ve kusmam alıyor, tabi ağrısı da cabası.
Dünden ağrımaya başladığı için maalesef ki spor yapamadım.
Bugünde programımda spor olmayacak, işten eve gittiğim gibi uyumak istiyorum.

Bugünkü menü;

Sabah: 1 yumurta, peynir, domates-salatalık
Ara: Sade Türk Kahvesi
Öğlen; Yarım kase çorba ve sebze haşlama
Ara: 1 tane cennet elması
Akşam: Salata

Back
X