• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Günaydın kızlaar..
Bugün hiiç modum yok malumunuz ay dönümü.. Benim biraz kötü geçiyor bu zamanlarım. Bulantı ve kusmam alıyor, tabi ağrısı da cabası.
Dünden ağrımaya başladığı için maalesef ki spor yapamadım.
Bugünde programımda spor olmayacak, işten eve gittiğim gibi uyumak istiyorum.

Bugünkü menü;

Sabah: 1 yumurta, peynir, domates-salatalık
Ara: Sade Türk Kahvesi
Öğlen; Yarım kase çorba ve sebze haşlama
Ara: 1 tane cennet elması
Akşam: Salata

Afiyet olsun cnm
Menün cokk ıyii

Cankiz tebrik kilon ne güzel düşmüş.Gecmıs olsun kızlar.Biran önce atlatın insallah.

Sabah tartıldım.100 gr daha gitmiş.101.700 oldum.az az gidiyor ama gidiyor sonuçta.sebebide şu galiba yediğim şeylere mutlaka saf zeytin yağı ekliyorum.(yazın bahçeden topladığımız zeytinleri soğuk sıkım yaptırdık) 1 yemek kaşığı yağ da 88 kalori varmış.

Sabah tartıldım.100 gr daha gitmiş.101.700 oldum.az az gidiyor ama gidiyor sonuçta.sebebide şu galiba yediğim şeylere mutlaka saf zeytin yağı ekliyorum.(yazın bahçeden topladığımız zeytinleri soğuk sıkım yaptırdık) 1 yemek kaşığı yağ da 88 kalori varmış.

Cook sevindim cnm
Ben yağa fln takılmıyorum hiç

Günaydın kızlaar,

Bugünkü Menüm

sabah: Domates ve peynir
öğle: tavuk haşlama
akşam: salata

Dün akşam acile gittik eşimle, çok ağrılarım var..
Bugünde spor yapmam büyük ihtimalle

Kızlar merhaba benide araniza alırmısınız dün tartıldım 2 kilo daha almışım toplamda 105.4 çıktım boy 1.70 ama çok stresli bi dönemdeyim 2 hafta önce kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu sürekli yiyenlerdenim üzülünce banada yardim edinnn :mad:

Kızlar merhaba benide araniza alırmısınız dün tartıldım 2 kilo daha almışım toplamda 105.4 çıktım boy 1.70 ama çok stresli bi dönemdeyim 2 hafta önce kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu sürekli yiyenlerdenim üzülünce banada yardim edinnn :mad:

Canım hoşgeldin.. Öncelikle çok geçmiş olsun..
Burada 2 haftadır bulunuyorum, buraya yazmak, iletişimde olmak o kadar insanı frenliyor ki.
Bende senin gibi üzülünce ve sinirlenince yiyenlerdenim, yeme alışkanlığını sağlıklı atıştırmalarla yaptığında bu durumun önüne geçebiliyorsun.

Back
X