- Konu Sahibi esrarenkizz
Cankıızz şahane gidiyorsun maşallaah, vallahi bende reglimin bitmesini bekliyorum.
İnşalaaah hopp diye benden de gitmiştir![]()
Cook mutlu oldum tabi daha çok gitmesi lazım ama yavaş yavaş oda olucak ins
Tartilmadinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cankıızz şahane gidiyorsun maşallaah, vallahi bende reglimin bitmesini bekliyorum.
İnşalaaah hopp diye benden de gitmiştir![]()
106,3 çıktım sabah ama çok şiş hissediyorum kendimiCook mutlu oldum tabi daha çok gitmesi lazım ama yavaş yavaş oda olucak ins
Tartilmadinmi
Hosgeldin canım.İnsallah tekrar bebek sahibi olursun.Stresli olman cok normal ama ne kadar yemek o kadar bebekten uzaklasmak demek.O yüzden ha gayret.Bir an önce eriyelim.Kızlar merhaba benide araniza alırmısınız dün tartıldım 2 kilo daha almışım toplamda 105.4 çıktım boy 1.70 ama çok stresli bi dönemdeyim 2 hafta önce kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu sürekli yiyenlerdenim üzülünce banada yardim edinnn![]()
106,3 çıktım sabah ama çok şiş hissediyorum kendimi
Kızlar ALLAH razı olsun INŞAALLAH sizlerle beraber bende zayiflicam kilo bildirimi falan ne zamanlar yapılıyo
27 bitanem bende bir sürü bitkisel aldım yarın başlıyorum INŞAALLAH kızlar bi zayıflamaya başlayim bende her gün tartilirimInş cnm
Valla ben hergün bildiriyorum tartılmadan duramıyorum :)
Ama her pazartesi yazıyoruz cnm
Yaş kaç
Aynen bitanem bide tüp bebekti kilomda hormonlarında çok büyük katkısı var tekrar deneyebilmek için biraz kilo vermem lazım erimem gerekHosgeldin canım.İnsallah tekrar bebek sahibi olursun.Stresli olman cok normal ama ne kadar yemek o kadar bebekten uzaklasmak demek.O yüzden ha gayret.Bir an önce eriyelim.
INŞAALLAH beraber zayıflayıp beraber hamile kalırız bitanem RABBIM O güzel duyguyu herkese bütün ümmet-i muhammede içinde de bizlere nasip etsin INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAHHoşgeldin aramıza,geçmiş olsun.inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğini eline alırsın.bende bebek istiyorum ama olmuyor malesef.
27 bitanem bende bir sürü bitkisel aldım yarın başlıyorum INŞAALLAH kızlar bi zayıflamaya başlayim bende her gün tartilirim
6 ay içinde çok rahat 20 kilo verebilirsin cankız.ayda 3 kilo versen bile 18 kilo yapar sonuçta.rahat ol.
Kızlar bugünkü menüm
Sabah: mantarlı omlet
Öğlen:salata ve biraz leblebi
Akşam: 2 yk bulgur pilavı az turşu
Su:2 lt.
Evet bitanem daha önce denedim güzel gitti bi tane program var onu indirdim kalori hesabida yapiyo INŞAALLAH en kısa zamanda zayıflarız hiç bu kadar kilolu olmamıştımBende 27 yaşındayım cnm
Hergün sabahtan akşama kadar ne yersem yaz
Evet bitanem daha önce denedim güzel gitti bi tane program var onu indirdim kalori hesabida yapiyo INŞAALLAH en kısa zamanda zayıflarız hiç bu kadar kilolu olmamıştım