• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Kızlar merhaba benide araniza alırmısınız dün tartıldım 2 kilo daha almışım toplamda 105.4 çıktım boy 1.70 ama çok stresli bi dönemdeyim 2 hafta önce kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu sürekli yiyenlerdenim üzülünce banada yardim edinnn :mad:
Hosgeldin canım.İnsallah tekrar bebek sahibi olursun.Stresli olman cok normal ama ne kadar yemek o kadar bebekten uzaklasmak demek.O yüzden ha gayret.Bir an önce eriyelim.

Hosgeldin canım.İnsallah tekrar bebek sahibi olursun.Stresli olman cok normal ama ne kadar yemek o kadar bebekten uzaklasmak demek.O yüzden ha gayret.Bir an önce eriyelim.
Aynen bitanem bide tüp bebekti kilomda hormonlarında çok büyük katkısı var tekrar deneyebilmek için biraz kilo vermem lazım erimem gerek:işsiz:

Hoşgeldin aramıza,geçmiş olsun.inşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğini eline alırsın.bende bebek istiyorum ama olmuyor malesef.
INŞAALLAH beraber zayıflayıp beraber hamile kalırız bitanem RABBIM O güzel duyguyu herkese bütün ümmet-i muhammede içinde de bizlere nasip etsin INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin INŞAALLAH

Back
X