- 21 Aralık 2017
- 118
- 96
- 13
- 45
- Konu Sahibi esrarenkizz
-
Hayirli akşamlar kızlar yarın bnde ins daha çok dikkat etmeye çalışıcam tartıda yüksek rakam görmekten korkuyorum
13.takıma link verebiliyor musun cankizz
Tamam buldum diyet gruplarinda cankiz.
Kızlar 6 ay sonra türkiyeye gelcem düğün var sizce 6 ay icinde kac kilo olurum
Kızlar bugünkü menüm
Sabah: mantarlı omlet
Öğlen:salata ve biraz leblebi
Akşam: 2 yk bulgur pilavı az turşu
Su:2 lt.
Evet bitanem daha önce denedim güzel gitti bi tane program var onu indirdim kalori hesabida yapiyo INŞAALLAH en kısa zamanda zayıflarız hiç bu kadar kilolu olmamıştım
Hayirli akşamlar kızlar yarın bnde ins daha çok dikkat etmeye çalışıcam tartıda yüksek rakam görmekten korkuyorum
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar tartıda 103.1 çıktım(((( 3 güne toplarım inşallah adım sayısını artticam bugünden sonra
Kızlar sabah doktora gittim.10 günü geçti hala hastayım.doktor birkaç gün diyet yapma, vücudun zayıf düşmüş dedi.( 3 aydır diyetteyim.124 kilodan, 102 ye düşmüştüm) bende birkaç gün kalori hesabı yapmadan.ama pasta börek yemeden.diyetimi biraz hafifletecem birkaç gün.
100 ün altına bir düşmedim ya
Dün turşu yemiştim.ödem yaptı biraz.101.800 çıktım.
Moralini bozma lutfen.Birkac güne toparlarsın.Günaydın kizlar tartıda 103.1 çıktım(((( 3 güne toplarım inşallah adım sayısını artticam bugünden sonra
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar tartıda 103.1 çıktım(((( 3 güne toplarım inşallah adım sayısını artticam bugünden sonra
Kızlar sabah doktora gittim.10 günü geçti hala hastayım.doktor birkaç gün diyet yapma, vücudun zayıf düşmüş dedi.( 3 aydır diyetteyim.124 kilodan, 102 ye düşmüştüm) bende birkaç gün kalori hesabı yapmadan.ama pasta börek yemeden.diyetimi biraz hafifletecem birkaç gün.
Dün turşu yemiştim.ödem yaptı biraz.101.800 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?