• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Kızlar 6 ay sonra türkiyeye gelcem düğün var sizce 6 ay icinde kac kilo olurum

1 ayda maksimum kendi ağırlığının %10 unu verebilirsin.

Kızlar bugünkü menüm
Sabah: mantarlı omlet
Öğlen:salata ve biraz leblebi
Akşam: 2 yk bulgur pilavı az turşu
Su:2 lt.

Menü güzel ama keşke turşuyu öğlen yeseydin, ödem yapar birazcık tartıda şiş çıkabilirsin.

Evet bitanem daha önce denedim güzel gitti bi tane program var onu indirdim kalori hesabida yapiyo INŞAALLAH en kısa zamanda zayıflarız hiç bu kadar kilolu olmamıştım

Vereceğiiiiiizzz :)

Hayirli akşamlar kızlar yarın bnde ins daha çok dikkat etmeye çalışıcam tartıda yüksek rakam görmekten korkuyorum

Korkmaa canım hep beraber allahın izniyle vereceğiz

Günaydın kizlar tartıda 103.1 çıktım :((((( 3 güne toplarım inşallah adım sayısını artticam bugünden sonra

Kızlar sabah doktora gittim.10 günü geçti hala hastayım.doktor birkaç gün diyet yapma, vücudun zayıf düşmüş dedi.( 3 aydır diyetteyim.124 kilodan, 102 ye düşmüştüm) bende birkaç gün kalori hesabı yapmadan.ama pasta börek yemeden.diyetimi biraz hafifletecem birkaç gün.

Kızlar sabah doktora gittim.10 günü geçti hala hastayım.doktor birkaç gün diyet yapma, vücudun zayıf düşmüş dedi.( 3 aydır diyetteyim.124 kilodan, 102 ye düşmüştüm) bende birkaç gün kalori hesabı yapmadan.ama pasta börek yemeden.diyetimi biraz hafifletecem birkaç gün.

Cnm doktorun dediyse yapma ama dikkat et

Günaydın kızlar

Günaydıııınnnn :)

Günaydın kizlar tartıda 103.1 çıktım :KK43:(((( 3 güne toplarım inşallah adım sayısını artticam bugünden sonra

Aaa neden öyle oldu ki?

Canım o zaman vitamin takviyesiyle birlikte 6 öğüne çıkar 3 ana 3 ara olarak, muhakkak aradalar meyveler ye (portakal,mandalina,greyfurt gibi) iyi geleceğini düşünüyorum.

Dün turşu yemiştim.ödem yaptı biraz.101.800 çıktım.

Olsun canım bugün bol su içersin

Back
X