100_105 kilo arası olanlar

esrarenkizz

benim bi umudum var kzm❤❤
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
266
166
18
Selam bayanlar yarından itibaren diyete ve spora başlıyorum suan kilo mu bilmiyorum ama bnmle başlamam isteyen 100 ve 105 kilo arası olan bayanları bekliyorum hem birbirimizi motive ederiz hemde kilo veririz

esrarenkizz
Başlangıç ;105
Güncel ;102
Hedef ;65

cankizzzz
Başlangıç; 100
Güncel; 96.200
Hedef ;70

herderdedeva
Başlangıç; 110
Güncel; 106.800
Hedef; 75

U Unkurabiyesi1
Başlangıç; 105
Güncel; 101.800
Hedef; 80

@beniboşver
Başlangıç; 84
Güncel;83.8
Hedef;69

*Her pazartesi güncel kilolar yenilenecektir.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı yaş kaç 100 kiloyu görmüşsünüz

Merhaba,ben 37 yaşındayım.105 kiloyum.aktif çalışma hayatından sonra geçen sene evlenerek çalışmayı bırakınca, kayınvalidemin yemekleride eklenince 124 kiloya ulaştım.2.5 aydır diyet yapıyorum.ve 105 kiloya inmeyi başardım

3 gündür serbest beslenmiştim.yılbaşı falan.2 gündür tekrar disipline bindim.senşn avantajın yaşının genç olması,bunu iyi kullanmalısın

Günaydın.aslında kışın daha kolay kilo verilebiliyor.günler kısa olduğu için akşam yemeğini geçiştirebiliyorsun.geç yemediğin içinde kilolar gidiyor.bu arada 104.500 e inmişim. Yaşasınnnnn

Günaydın.aslında kışın daha kolay kilo verilebiliyor.günler kısa olduğu için akşam yemeğini geçiştirebiliyorsun.geç yemediğin içinde kilolar gidiyor.bu arada 104.500 e inmişim. Yaşasınnnnn
Bugun tartildim 103.500 çıktım bnde inşallah gidicek kilolar

Kilolariniz yakin neredeyse aynisiniz bunu buyuk bir avantaja çevirebilirsiniz hanimlar degerledirin sonuna kadar biriniz kacsin digeri kovalasin:))
Neden menu yazıyorsunuz onu anlamadim

Benim sabit bir menüm yok.ama genel olarak proteyin ağırlıklı besleniyorum.kaebanhidratı minimum da tutuyorum.ve tabiki akşam 5 ten sonra hiçbir şey yemiyorum

Kilolariniz yakin neredeyse aynisiniz bunu buyuk bir avantaja çevirebilirsiniz hanimlar degerledirin sonuna kadar biriniz kacsin digeri kovalasin:))
Neden menu yazıyorsunuz onu anlamadim
Acikcasi şunu yedim bunu yedim değil de kilo aldıran şeylerden uzak durmaya çalışıyorum

Yinede bir menü yazmam gerekirse genellikle sabah: 2 yumurta + 1 greyfurt ( yağ yakıcı özelliği nedeniyle ve kabızlığı önlüyor) öğlen: ton balıklı salata ve 1 avuç çiğ badem. Akşam 5 ten önce de genellikle çiğ kuruyemiş ve greyfurt. Arada acıkırsamda yine kuruyemiş yiyorum

Karatay in önerdiği gibi beslenmek istiyorum ama insülinim çok yüksek hmn şekerim düşüyor karatay beslenmesi ile çok güzel kılo verenler var

Günaydınlar. Karatay tarzı beslenirken zaten insülin sorunun kalmayacak çünkü insülinini yükseltecek şeyler yemeyeceksin.bende eskiden 2 saat bir şey yemesem elim ayağım titredi.sonra öğrendim ki yediğimiz bir ısırık ekmek bile insülini yükseliyormuş.sonra tekrar ye.kısır döngü resmen.

Şimdi Karatay tarzı besleniyorum
Tüm kitaplarını alıp okudum.ve uyguluyorum.acıkma sorunu kalktı.tavsiye ederim.insülin yüksekliğin kalmayacak emin olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…