- 9 Mayıs 2017
- 266
- 166
- 18
- Konu Sahibi esrarenkizz
-
Merhaba bn 23 yaşındayım posta yazan olmadı sanırım herkez zayıfMerhaba arkadaşlar.bende 105 kiloyum.aranıza katılabilir miyim
20 kilo kadar vermissiniz çok iyi bnm ne yazikki boyum yok ama ilk hedefim 79Boyum uzun olduğu için 85 kilo bana yetecek ilk etap için.önümde 20 kilo daha var anlayacağınız.
İnş oyke olur yaza kadar biraz gitse kilolar3 gündür serbest beslenmiştim.yılbaşı falan.2 gündür tekrar disipline bindim.senşn avantajın yaşının genç olması,bunu iyi kullanmalısın
Bugun tartildim 103.500 çıktım bnde inşallah gidicek kilolarGünaydın.aslında kışın daha kolay kilo verilebiliyor.günler kısa olduğu için akşam yemeğini geçiştirebiliyorsun.geç yemediğin içinde kilolar gidiyor.bu arada 104.500 e inmişim. Yaşasınnnnn
Acikcasi şunu yedim bunu yedim değil de kilo aldıran şeylerden uzak durmaya çalışıyorumKilolariniz yakin neredeyse aynisiniz bunu buyuk bir avantaja çevirebilirsiniz hanimlar degerledirin sonuna kadar biriniz kacsin digeri kovalasin:))
Neden menu yazıyorsunuz onu anlamadim
Karatay in önerdiği gibi beslenmek istiyorum ama insülinim çok yüksek hmn şekerim düşüyor karatay beslenmesi ile çok güzel kılo verenler varYinede bir menü yazmam gerekirse genellikle sabah: 2 yumurta + 1 greyfurt ( yağ yakıcı özelliği nedeniyle ve kabızlığı önlüyor) öğlen: ton balıklı salata ve 1 avuç çiğ badem. Akşam 5 ten önce de genellikle çiğ kuruyemiş ve greyfurt. Arada acıkırsamda yine kuruyemiş yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?