• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Bugünkü menüm

Sabah yarim domates 1dilim peynir 1dilim salam 1dilim ekmek 5dilim sucuk ve kahve

Öğlen haşlama tavuk

Akşam kahve

2bucuk litre su
30dk yürüyüs

Kızlar kızlar merhaba ptesi günü 105 kilo ile diyete başladım gecenin bir yarısı kadınlar kulübüne girdim ve sizin gunlugunuzu gördüm ay kızlar benide alın aranıza nolurrrrr başlayıp birakmalardan yoruldum artık eğer sizde isterseniz bu upuzun yolculugu birlikte tamamlayamamış

Screenshot_20180127-034312.webp hemde tam 105.0

Kızlar kızlar merhaba ptesi günü 105 kilo ile diyete başladım gecenin bir yarısı kadınlar kulübüne girdim ve sizin gunlugunuzu gördüm ay kızlar benide alın aranıza nolurrrrr başlayıp birakmalardan yoruldum artık eğer sizde isterseniz bu upuzun yolculugu birlikte tamamlayamamış

Hoşgeldin cnm
Iyi yapmissin baslamakla

Hosgeldin canım.Destek oluyoruz birbirimize burda.Sen de gel.

Hoşgeldin canım aramıza

Kızlaaaaaaarr kimse yok muuu?

Bugün kü menüm;

Sabah: Sütlü nescafe
Ara: 1 elma
Öğle; Tavuk, yoğurt
Ara; 2 tam ceviz
Akşam; Protein içeceğim

Sporu akşama yazacağımm

Güncel Kilo; 106,3 kg

Back
X