- 1 Ekim 2015
- 158
- 104
- 23
- 34
- Konu Sahibi sonbahar1991
-
Evet anliyorum demek istediginizi yanliş anlaşilacak bir şey yok rahat olabilirsiniz bu kararimla birlikte alinganlik huyumu bir kenara biraktim çünki. Diyete gelince evet listeyi diyetisyen verdi ilk iki liste biraz daha hatrı sayılırdı bu 3. listem sanirim ondan dolayi bu kadar az ama ben aliştim ilk iki hafta spor vermemişti ama firsat buldukca yürüyebilirsin şart degil dedi. Geçen hafta 500 gr verebildim bu sebeplede bu hafta biraz fazla yüklendi sanirim. Yorumunuz için çom teşekkür edrim :) keşke yaza kadar bende sizin kadar kilo verebilsem , tebrik ediyorum sizi. Siz neler yaptiniz bu aşamada diyetisyen yardimi aldinizmi sporu ne düzeyde yaptiniz tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok mutlu olurum...Günaydın canım..
Sayfaları okudum hayırlı olsun..
Öncelikle ilk kararı vermişsin önemli olan o..
Ama haftalık listem diye yazdığını diyetisyenmi verdi? Çok az sanki kilona göre..
Sakın yanlış anlama ben senden daha kiloluydum.. Çok iyi anlıyorum psikolojini ama listen çok az ve spor bence başlangıça göre çok fazla..
Kilo durduğunda yemeni az daha kısıp sporu bi tık yükseltmen gerek çünkü..
Umarım anlatabilmiimdir derdimi..
Diyetisyenler bana kızacak ama ben onların listelerine güvenmiyorum...Evet anliyorum demek istediginizi yanliş anlaşilacak bir şey yok rahat olabilirsiniz bu kararimla birlikte alinganlik huyumu bir kenara biraktim çünki. Diyete gelince evet listeyi diyetisyen verdi ilk iki liste biraz daha hatrı sayılırdı bu 3. listem sanirim ondan dolayi bu kadar az ama ben aliştim ilk iki hafta spor vermemişti ama firsat buldukca yürüyebilirsin şart degil dedi. Geçen hafta 500 gr verebildim bu sebeplede bu hafta biraz fazla yüklendi sanirim. Yorumunuz için çom teşekkür edrim :) keşke yaza kadar bende sizin kadar kilo verebilsem , tebrik ediyorum sizi. Siz neler yaptiniz bu aşamada diyetisyen yardimi aldinizmi sporu ne düzeyde yaptiniz tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok mutlu olurum...
Aslinda tam aksine spor rahatlatti sanki bedenimi bel ağrım var benim inu bile hafifletti ama doğum yapmış biri olarak zaten biraz sarkmalarim var ve yeni sarkiklarla Karşi karşiya kalmaktan korkuyorum sanirim. Bisiklet biraz zorluyo sadece doktorumla görüşüp onu iptal edebilirim. Cünkü bana boşa al öyle cevir yoksa yağ yakmak yerine kas yaparsin dedi ama benim bisikletimin öyle bir ayari yok boşa alamiyorum ve kas yapmak da istemiyoru.Diyetisyenler bana kızacak ama ben onların listelerine güvenmiyorum...
Kendi diyetimle yaptım ilk iki ay kalori kısıtladım Nisandan beri karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum..
Başladığımdan beri yürüyüş yapıyorum sadece...
9 ayda 43 kilo verdim ve şükür rabbime hiçbir yerim sarkmadı.. Ama sporun gerçekten fazla ağır gelebilir vücuduna...
Canım o kadarcık sarkık bendede var 2 çocuk doğurdum o normal..Aslinda tam aksine spor rahatlatti sanki bedenimi bel ağrım var benim inu bile hafifletti ama doğum yapmış biri olarak zaten biraz sarkmalarim var ve yeni sarkiklarla Karşi karşiya kalmaktan korkuyorum sanirim. Bisiklet biraz zorluyo sadece doktorumla görüşüp onu iptal edebilirim. Cünkü bana boşa al öyle cevir yoksa yağ yakmak yerine kas yaparsin dedi ama benim bisikletimin öyle bir ayari yok boşa alamiyorum ve kas yapmak da istemiyoru.
Sanirim gördüm benim tartim biraz fazla tartiyo 100 küsür dü en son dr. Kontrolünde 98 olmayi umuyorum inş.Canım o kadarcık sarkık bendede var 2 çocuk doğurdum o normal..
Ama zayıflayınca olan torbalanma şeklinde olmadı yani..
Tatlım iyi geliyorsa ne güzel birazda gençlik var galiba..
Ben yapamıyordum belim bacaklarım ağrıyodu.. Tıkanıyodum.. Hem yaş büyük biraz hem 114 kilo az değil tabi Sen 99 görmüşsündür umarımm...
Hadi inşallah.. Ben 99,9 görmüştüm ilk..Sanirim gördüm benim tartim biraz fazla tartiyo 100 küsür dü en son dr. Kontrolünde 98 olmayi umuyorum inş.
Bence biz bu işi basaracagiz B-)Düzenli sporuma dün akşam eşimin antrenörlüğünde başlamiş bulunmaktayim45 dk kondisyon bisikleti 45 dk egzersiz ve 100 tane ip atlama tamami molalarla birlitte yaklaşik 2 saat sürdü. Yavaş yavaş süreyi en kisaya düşürmek istiyorum
Ayyy bayilim alemsiniz vallaHadi inşallah.. Ben 99,9 görmüştüm ilk..
Düşünsene bir yudum su içsen 100..
Öğlene kadar içmesemde 100 olmasam diye beklemiştim..
Valla ben yersem canim cektiği için yiyorum ne yalan söyliyim. Korkudan misafir bile davet etmiyorum övünmek gibi olmasin çok güzel tatli börek pasta vs... yaparimBence biz bu işi basaracagiz B-)
Ben bugun bir saat fazla yürümek zorundayım. Dün akşam misafirlige gittik sekizden dokuz bucağa kadar ev sahibi ablamiz 6 kestane,bir lokma çiğ köfte, yarım milföy ve 100 kalori kadar tatlı yedirdi. Kendime ceza olarak bir saat fazla yuruyecegim. Ayrıca yarım saat mezdekeyi bir saat yaptım bu sabah. Ev işleri aksatti beni biraz. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum. Iki saat yuruyecegim . Sırf bu yüzden akşam ev gezmelerinden nefret ediyorum. Resmen canim cektigi icin degil,hatır için kalori manyağı oluyor insan.
Ne güldüm yaaValla ben yersem canim cektiği için yiyorum ne yalan söyliyim. Korkudan misafir bile davet etmiyorum övünmek gibi olmasin çok güzel tatli börek pasta vs... yaparimama artik yapmiyorum eşim ise bu durumdan çok şikayetci 3 yilda 72 kiloluk adami 98 kilo yaptim uenge iyo bakiyo diyolar adamcagiz diyoki bisküvili pasta bari yap fiyo kiyamam
Valla misafir gelince illaki bjrşeyler yapiyorum keşke hepsini yeseler gitseler problem yok ama onlar gidince pasta böreklerle mutfakta başbaşa kalmak fenaa oluyo hemde çok fenaaaNe güldüm yaaben yemek pasta börek daha çok yapıyorum bu aralar. Acı cektiriyorum kendime misafir gelsin problem yok ama gidince ye diye bakıyorlar. Bi daha akşam gezmesi yok bugün pestilim cikti
Tabiikii yoook dün sabah tartildim bi önceki günden dün sabaha kadar 400 gr gitmiş bu sabah da tartildim 100 gr geri gelmiş dün bit iki kaşik pilav bir dilimde kek kaçamağim var ama akşam bi saat yürüdüm nasil oldu anlamadimCanım ne yaptın? Pes etmek yok, onu haturlatayim
Tabiikii yoook dün sabah tartildim bi önceki günden dün sabaha kadar 400 gr gitmiş bu sabah da tartildim 100 gr geri gelmiş dün bit iki kaşik pilav bir dilimde kek kaçamağim var ama akşam bi saat yürüdüm nasil oldu anlamadim
Canim bugün 20. Günüm. 10 gün sonra tartilacagim. Ama diyet ve spor iyi gidiyor. Sadece bugün spordan 2.5 saat sonra bir buçuk saat uyudum. Gün kısa.cevizli suyumu tuketip sabah yuruyusten sonra 150 kalori kadar tarcinla nesfit&sut tüketim. Yarım saat sonra da haşlanmış iki yumurta beyazı yiyipaz suda pirasa, acı biber ve domates kavurup yedim. Saat oldu üç buçuk kestireyim derken. Öğle yemeği iptal. Bir porsiyon meyve ile aksam salata yoğurt tuketip günü bitircem. Bi de artık altı buçuk kesiyorum yemeği.Tarti bağimlisi oldum resmen hersabah tartilmadan duramiyorum en büyük hatam da bu aslinda. Bu arada yarin haftalik resmi tarti günü yarin 17:00 de randevum var hadi bakalim hayirlisi. Diyetisyene gitmeyenler sabah tartilip yazsin bakalim kim daha fazla vermiş bu hafta
Yaa bu kaçamaklari birtek benmi yapiyorumCanim bugün 20. Günüm. 10 gün sonra tartilacagim. Ama diyet ve spor iyi gidiyor. Sadece bugün spordan 2.5 saat sonra bir buçuk saat uyudum. Gün kısa.cevizli suyumu tuketip sabah yuruyusten sonra 150 kalori kadar tarcinla nesfit&sut tüketim. Yarım saat sonra da haşlanmış iki yumurta beyazı yiyipaz suda pirasa, acı biber ve domates kavurup yedim. Saat oldu üç buçuk kestireyim derken. Öğle yemeği iptal. Bir porsiyon meyve ile aksam salata yoğurt tuketip günü bitircem. Bi de artık altı buçuk kesiyorum yemeği.
Öyle işte. Adetim yaklaşıyor. Bitişi 30. Günüm sonrasına denk gelecek. O zaman tartilsam daha iyi olacak :) mümkün olduğunca uzak duruyorum tartidan
Kaçamak yapmak pek aklıma gelmiyor; ben de sasiyorum kendimeYaa bu kaçamaklari birtek benmi yapiyorumbitirmem laİm tamamen. Galiba artik yemin etme kozumu oynamam gerek ozman kacamak bile yapmiyorym. Bir de gün içinde iki defa uyuyabilmenize hayran kaldim küçük bebekteen nasil firsat bulabildiniz. Ben pek bulamiyorum doğrusu
Benim kizimda öğlenleri 2 saat uyur ama benim pek uykuya vaktim olmaz o iki isirik muz kesinlikle sayilmaz :) benim kaçmaklarin yaninda :) bakalim ugun ne olacak kontrolde. Bi de sabah kahvaltim çok yetersiz ona bi çare bulmamiz lazim öğlenw kadar enerji ihtiyacimi karşilamiyo. En azindan sebze peynir yumurta ile karnimi doyursam çok iyi olacakKaçamak yapmak pek aklıma gelmiyor; ben de sasiyorum kendimebir de benim oğlan ogleden sonra iki saat uyur mutlaka. Kaç gündür az uyuyorum. Oğlan uyusun diye yanına uzandim; onun uyduğunu hatırlamıyorum ondan önce uyumusum
Bir de ön bir buçuk gibi kan şekerim mi düştü anlamadim; bir muzdan iki ısırık aldım gece gece. Kacamaktan sayılır mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?