- 1 Ekim 2015
- 158
- 104
- 23
- 34
- Konu Sahibi sonbahar1991
-
4 kaşik yoğurt icine nane maydonoz birde yeşil çaySabahları ne yiyordun ki?
Canim benim nasıl bir diyetisyen sana bu kahvaltiyi reva görebilir? Ne biliyim yanına şöyle dört ceviz içi yada bir küçük muz eklesen azıcık direncin artar ve tok tutar.4 kaşik yoğurt icine nane maydonoz birde yeşil çay
İlk diyet listemde 2 ceviz vardi kahvaltida her hafta daha da eksiliyo liste bu haftakinde de 1 dilim etimek 1 yumurta bir yeşilçay varCanim benim nasıl bir diyetisyen sana bu kahvaltiyi reva görebilir? Ne biliyim yanına şöyle dört ceviz içi yada bir küçük muz eklesen azıcık direncin artar ve tok tutar.
Benim en etkili ve az kalorili şok diyetlerimden biri günde üç muz ve üç kase yogurttu (300) gr. Ama dört kaşık yoğurt çok az. Direncin kırılır. Sen beni dinle yanına bir muz ya da ceviz ekle
Ha gayret olacak arkadaşım. Benim de 21. Gün bitti. Tartilacagim 9 gün sonra. Mucize beklemiyorum ama inşallah 83 falan olmuştur. -2 kg bile çok iyi gelecek iki hafta için. Biz bu işi kiviracagiz :))Bu haftaki kontrolümde 1.100 kg vermişim daha çok bekliyodum ama olsun bunada şükür. Regl öncesi şişliklerim de var oda etkilemiş olabilir. Geçen hafta 101.7 idi bu hafta 100.6 ikili rakami yine göremedim ama artik kismet öbür pazara....
Aynen olacak cnmm bekledigin kiloyu veremezsen uzulme moralini bozma er yada geç bu kilolar gi de cek o kadar :)Ha gayret olacak arkadaşım. Benim de 21. Gün bitti. Tartilacagim 9 gün sonra. Mucize beklemiyorum ama inşallah 83 falan olmuştur. -2 kg bile çok iyi gelecek iki hafta için. Biz bu işi kiviracagiz :))
Uzulmicem, söz :) bırakmak da yokAynen olacak cnmm bekledigin kiloyu veremezsen uzulme moralini bozma er yada geç bu kilolar gi de cek o kadar :)
Benim de ilk hedefim 80. Hg aramizaselam arkadslar ben de 2014 mart ayında 106 kilo idim. sonra kendi çapımda diyet yaptım ağustos a kadar 93 kiloya indim. sonra araya bazı olumsuzluklar girdi 93*94 arasında gidp geldim. şimdi ise 90 kıloyum hedefim şimdilik 80 e düşebilmek
Uzulmicem, söz :) bırakmak da yok
Benim de ilk hedefim 80. Hg aramiza
Hoşgeldin arkadaşim aramiza dilediğin zamana kadar dilediğin kiloyu verirsin. Daha yazaa çook var ve biz yaza daha çok kilo veririz. Hepimizin kalbine göre versin allah :)selam arkadslar ben de 2014 mart ayında 106 kilo idim. sonra kendi çapımda diyet yaptım ağustos a kadar 93 kiloya indim. sonra araya bazı olumsuzluklar girdi 93*94 arasında gidp geldim. şimdi ise 90 kıloyum hedefim şimdilik 80 e düşebilmek
Tabiki canim hoşgeldin ne kadar çoğalirsak okadar motive ederiz birbirimizi. Motivasyon bazen düşebiliyo ama önemli olan moralimizi yüksek tutabilmek. Kaçamaklar diyetin bir parcasi gibidir ama gecen hafta istediğim kiloyu veremedigim icin bu hafta boyunca kacamak yapmayacagima söz verdim kendime . Etkili bir yöntem tavsiye ederimKızlar beni de alır misiniz topiginize.
1 aralıkta 100.8 le basladim. Su an 97.2 geçen hafta biraz motivasyonum düştü. Çok kaçamak yaptım
Hoşgeldin arkadaşim aramiza dilediğin zamana kadar dilediğin kiloyu verirsin. Daha yazaa çook var ve biz yaza daha çok kilo veririz. Hepimizin kalbine göre versin allah :)
İnşallah benimde ilk hedefim 70 kgteşekkür ederimmm:):) inşallah 3 ay içinde 70 li kilolara düşebilmek nasıp olur
Tabiki canim hoşgeldin ne kadar çoğalirsak okadar motive ederiz birbirimizi. Motivasyon bazen düşebiliyo ama önemli olan moralimizi yüksek tutabilmek. Kaçamaklar diyetin bir parcasi gibidir ama gecen hafta istediğim kiloyu veremedigim icin bu hafta boyunca kacamak yapmayacagima söz verdim kendime . Etkili bir yöntem tavsiye ederim[/QUOTE
Aynen canım 95 i görene kadar kaçamak yok
Sabah geçmi kalkiyosun yoksa bilerekmi atliyosun kahvaltiyi biraz bitşeyler yesen iyi olur aslinsa ben bir yumurta bir dilim etimek bor fincanda şekersiz limonlu yeşil çay içtim meselaKızlar menüm
Sabah
Kahvaltı yok
2 tane mandalin
Öğle
Domates
Salatalik
Peynir
2 dilim ekmek (çavdar ekmeği )
Yok normalde kahvaltı ederim bugün kalkamadim. Evden çıkmam gerekiyodu.O yüzden poğaça ya da simit yemek yerine 2 tane mandalina aldım onu yedim. Her gun böle deil yaniSabah geçmi kalkiyosun yoksa bilerekmi atliyosun kahvaltiyi biraz bitşeyler yesen iyi olur aslinsa ben bir yumurta bir dilim etimek bor fincanda şekersiz limonlu yeşil çay içtim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?