104 kilodan başlayan yolculuğuma katılmak isteyenler. gelin birbirimizi motive ederek zayıflayalım.

4 kaşik yoğurt icine nane maydonoz birde yeşil çay
Canim benim nasıl bir diyetisyen sana bu kahvaltiyi reva görebilir? Ne biliyim yanına şöyle dört ceviz içi yada bir küçük muz eklesen azıcık direncin artar ve tok tutar.
Benim en etkili ve az kalorili şok diyetlerimden biri günde üç muz ve üç kase yogurttu (300) gr. Ama dört kaşık yoğurt çok az. Direncin kırılır. Sen beni dinle yanına bir muz ya da ceviz ekle

Bak mesela ben sabah kalkınca 7:30 daüç cevizimi yedim suyunu içtim. Spor yaptım. 10:30 da iki yumurta, bir çorba kaşığı kadar lor peynir (kayinvalidem sağolsun otekini yemiyorum diye her hafta tazecik peyniralti suyundan yapıp gonderir), bir tutam maydanoz, dört beş Kıvırcık marul yaprağı, bir tane de domates yedim. Onu yapmasam aceleye gelince dört kaşık nesfite süt ve yarım muz ekleyip yiyorum. Her iki türlü de 250 kaloriye denk geliyor. Yani kahvaltı altın öğün. Güne dört kaşık yoğurtla baslayamayiz. Kaldı ki bebeklerimiz var. O ayrı enerji ister. Mesela ben koridor, oturma odası, mutfak üçlüsünü günde 3 öğün temizliyorum. Allah'tan ev küçük. Öğlen 150-200 kalori akşam 150 kalori ancak alıyorum. Kahvaltiyi doyurucu yapmasam pes ederdim herhalde. 21. Günüm. Ekstra aldigim da yüz kaloriye geçmez. Illa sağlam kahvaltı kardeş

İlk diyet listemde 2 ceviz vardi kahvaltida her hafta daha da eksiliyo liste bu haftakinde de 1 dilim etimek 1 yumurta bir yeşilçay var

Bu haftaki kontrolümde 1.100 kg vermişim daha çok bekliyodum ama olsun bunada şükür. Regl öncesi şişliklerim de var oda etkilemiş olabilir. Geçen hafta 101.7 idi bu hafta 100.6 ikili rakami yine göremedim ama artik kismet öbür pazara....

Ha gayret olacak arkadaşım. Benim de 21. Gün bitti. Tartilacagim 9 gün sonra. Mucize beklemiyorum ama inşallah 83 falan olmuştur. -2 kg bile çok iyi gelecek iki hafta için. Biz bu işi kiviracagiz :))

Ha gayret olacak arkadaşım. Benim de 21. Gün bitti. Tartilacagim 9 gün sonra. Mucize beklemiyorum ama inşallah 83 falan olmuştur. -2 kg bile çok iyi gelecek iki hafta için. Biz bu işi kiviracagiz :))
Aynen olacak cnmm bekledigin kiloyu veremezsen uzulme moralini bozma er yada geç bu kilolar gi de cek o kadar :)

selam arkadslar ben de 2014 mart ayında 106 kilo idim. sonra kendi çapımda diyet yaptım ağustos a kadar 93 kiloya indim. sonra araya bazı olumsuzluklar girdi 93*94 arasında gidp geldim. şimdi ise 90 kıloyum hedefim şimdilik 80 e düşebilmek

Aynen olacak cnmm bekledigin kiloyu veremezsen uzulme moralini bozma er yada geç bu kilolar gi de cek o kadar :)
Uzulmicem, söz :) bırakmak da yok
Benim de ilk hedefim 80. Hg aramiza

Kızlar beni de alır misiniz topiginize.
1 aralıkta 100.8 le basladim. Su an 97.2 geçen hafta biraz motivasyonum düştü. Çok kaçamak yaptım

Hoşgeldin arkadaşim aramiza dilediğin zamana kadar dilediğin kiloyu verirsin. Daha yazaa çook var ve biz yaza daha çok kilo veririz. Hepimizin kalbine göre versin allah :)

Kızlar beni de alır misiniz topiginize.
1 aralıkta 100.8 le basladim. Su an 97.2 geçen hafta biraz motivasyonum düştü. Çok kaçamak yaptım
Tabiki canim hoşgeldin ne kadar çoğalirsak okadar motive ederiz birbirimizi. Motivasyon bazen düşebiliyo ama önemli olan moralimizi yüksek tutabilmek. Kaçamaklar diyetin bir parcasi gibidir ama gecen hafta istediğim kiloyu veremedigim icin bu hafta boyunca kacamak yapmayacagima söz verdim kendime . Etkili bir yöntem tavsiye ederim

Kızlar menüm
Sabah
Kahvaltı yok
2 tane mandalin
Öğle
Domates
Salatalik
Peynir
2 dilim ekmek (çavdar ekmeği )
Sabah geçmi kalkiyosun yoksa bilerekmi atliyosun kahvaltiyi biraz bitşeyler yesen iyi olur aslinsa ben bir yumurta bir dilim etimek bor fincanda şekersiz limonlu yeşil çay içtim mesela

Sabah geçmi kalkiyosun yoksa bilerekmi atliyosun kahvaltiyi biraz bitşeyler yesen iyi olur aslinsa ben bir yumurta bir dilim etimek bor fincanda şekersiz limonlu yeşil çay içtim mesela
Yok normalde kahvaltı ederim bugün kalkamadim. Evden çıkmam gerekiyodu.O yüzden poğaça ya da simit yemek yerine 2 tane mandalina aldım onu yedim. Her gun böle deil yani

Sonbahar , Günaydın arkadaşım. Bu sabah sıvı diyetine başladım. O yüzden 6 gün önce tartilmis oldum. Tam 83.2 geldim.Yani 85 ten de kurtuldum. Sıra 80 e düşmek. Sıvı diyeti biraz daha zor ama uygulayacagim. Ayda min 10 kg vadediyor. 8 bile verebilsem 4-5 haftada dünyalar benim olur. Ilk seninle başladım burda o yüzden ilk sana söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…