:(

Oncelikle nazik ve ozenli mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Bu konuda benden farkli dusunuyorsunuz. . Ama cok guzel bir sekilde aciklamissiniz.

Evet baktim dedi ,defalarca dedi. Sonunda da " bikinili kadin vucudu" diye aciklama geregi duydu sanirim. Bu uslup beni cok kirdi,tamam bakmis olabilir, gormus olabilir ama soyleme adabi bu olmamali.

Ve yukarida yazdiklarimdan daha onemlisi; Bana bakma ihtimali olan insanlarin olacagindan endiselenirken onceden de olsa bunu yapmasi. Sanirim ben erkeklerden cok sey bekliyorum. Bu empatiyi kurmasini bekliyorum. Bunu kurmamasi beni cok rahatsiz ediyor. Kendi esine bakilmasini istemiyorsan sen de baskasina bakmamaliydin (gormek demiyorum). Cok sey mi bekliyorum

Hasta sensin bence. Cok guvenme erkeklere :)

Sen değil siz. Sizi savcılığa versem suçlu çıkarsınız, kendi hakkınızda düşüncelerinizi tanımadıklarınıza yansıtmayın. Birinin tersine gelirsiniz, kendi zayıflıklarınızdan kaynaklanan hakaretlerinizden dolayı ceza çekmek zorunda kalırsınız. Çok zorlamayın. Sizin gibi bir zavallıya hakkımdaki düşüncelerinizi sormadım, siz de üzerinize vazife olmayan konular hakkında, tek bir cümleden alakasız sonuçlar çıkartarak hakaret içeren yorum yapmayın. Devam ettirirseniz kesinlikle savcılığa vereceğim. Herkes haddini bilsin, cahilse cehaletiyle otursun ve sussun veya öğrensin. İyi seneler.

Son düzenleme:
Üff koskoca adam düşüncelere bak
Bütün erkekler zaten çok meraklı sizi yerler
Kişi kendinden bilir işi işte sevgilin millete yiyecwk gibi bakıyordur
Sanıyordur bütün erkekler aynı
Valla sosyal medyada orda burda bikinili çok kadın var
Artık erkekler buna çok alışık
Denizde bikiniyle yada mayoyla olucan tabi ne giycwktin başka?

Bakmadım dese ne kadar dürüst olacaktı var mı bakmayanı?
Bazı konularda hemcinslerimi anlayamıyorum hayatınızdaki erkekler ne kadan saf ve masum!hayret verici.
Olay bakması değil
Kıza bunu vurgulayarak söylemesi ve ona yasak koyması
Askerlik arkadası mı bu kız ona gidip bikinililerw bakıyorum diyor bu denmez
Her dığru her yerde söylenmez
Şimdi moda oldu zaten dobrayım diye insanları kırmak üzmek
Dürüstüm diye patavatsızlık yapmak hoş değil
Kendinden yaşça küçük ve deneyimsiz bir kız var el üstünde tutucağına kızı rencide ediyor ..

Ben milletin karısına kızına bakayım, kendi karımı kapatayım erkeği. Gayet güzel göstermiş kendini mutlu olun bence.

Bu kadar erkek avukati oldugunu bilseydim yazmazdim. Versene yazma klavyeden hadi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…